Trouwlocaties Utrecht

Utrecht heeft veel sfeervolle trouwlocaties in alle denkbare groottes en stijlen. Zo kun je in Utrecht trouwen in kastelen, forten, landhuizen, musea, buitenplaatsen en boerderijen. Als trouwfotograaf zien wij veel van deze trouwlocaties en willen we jullie graag helpen om de mogelijkheden te ontdekken. Want welke trouwlocatie past nu het beste bij jullie?

Zoek je iets midden in het centrum van Utrecht of toch liever meer in een groene omgeving zoals in de bossen van de de Utrechtse Heuvelrug. Houd je van een stoere omgeving of juist meer een romantische. Wil je de trouwlocatie voor jezelf en je gasten hebben en geen andere bruidsparen op dezelfde dag? Allemaal kenmerken waar je een keuze in zult maken.

De provincie Utrecht waar de meeste van deze trouwlocaties staan bijvoorbeeld in het Groene Hart, het Gooi, in de stad Utrecht, op de Utrechtse Heuvelrug of in het Rivierengebied. Een aantal van onze favoriete locaties bevinden zich buiten Utrecht, bijvoorbeeld in Noord-Holland en Zuid-Holland.

Jullie hebben trouwplannen en het is jullie droom om in de regio Utrecht te trouwen? Doe dan inspiratie met dit overzicht van trouwlocaties. Klik op de foto’s om nog veel meer informatie en foto’s te zien.