fbpx

Kasteel de Keverberg – Kessel

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

De moderne architectuur brengt de duizendjarige historie van de kasteelruïne helemaal tot leven en maakt van Kasteel De Keverberg een bijzondere trouwlocatie aan de Limburgse Maas. U beleeft hier écht de mooiste dag van uw leven.

  • In de romantische Van Merwijckzaal, middenin het hart van dit unieke Rijksmonument, de prachtige Van Keverbergzaal of in de Zusterskap 30 meter boven de Maas, geeft u elkaar het jawoord en maakt u van uw huwelijk een onvergetelijke, originele ervaring.
  • Wilt u ook trouwen voor de Kerk? Die is direct gelegen naast De Keverberg en in samenwerking zorgen we graag ook voor prachtige kerkelijke inzegening van uw huwelijk!
  • Én uiteraard zijn er volop mogelijkheden om aansluitend uw bruiloft te vieren met uw dierbaren. Intiem met een diner in de Van keverbergzaal. Óf uitbundig op de mergelstenen Binnenplaats onder de sterren, want deze ruimte is voorzien van een glazen dak!

Van bruidsboeket tot diner en van trouwauto tot romantische overnachting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het u deze dag aan niets ontbreekt, u hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

En wat dacht u van een huwelijk in de buitenlucht, van trouwen in de kasteeltuin? U wandelt samen door de kasteeltuin naar de trouwlocatie. In het openluchttheater hebben uw gasten en de ambtenaar van de burgerlijke stand zich verzameld om dit bijzondere moment met u te vieren. Hier geeft u elkaar het jawoord met het romantische kasteel op de achtergrond en met een betoverend uitzicht over het Maasdal.

In de Kasteeltuin beleeft u met het romantische Kasteel De Keverberg op de achtergrond een huwelijk of huwelijksfeest om nooit te vergeten. En mocht het onverhoopt regenen dan zorgen we voor een net zo mooi huwelijk binnen de muren van Kasteel De Keverberg.

Kasteel De Keverberg beschikt over vijf ruimtes met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Én er zijn unieke mogelijkheden in de buitenlucht. Uiteraard is iedere ruimte naar wens in te delen én in te richten.

Waarom wij enthousiast zijn over Kasteel de Keverberg in Kessel als trouwlocatie:

Als geboren Limburger voelde Damien zich direct thuis in de omgeving van Trouwlocatie Kasteel de Keverberg. De typische Limburgse verzorging van de gasten en de gastvrijheid van het personeel spreken erg aan. Het kasteel is daarbij absoluut uniek qua uitstraling doordat het een oude ruïne combineert met een zeer moderne opbouw met alle mogelijke faciliteiten. Tel daarbij het uitzicht over de Maas bij op en de gezellige ligging in het centrum van het dorp en je hebt een bijzondere trouwlocatie.

Kasteel de Keverberg in Noord-Limburg heeft naast zijn unieke ligging in het groen en aan de rivier  een heel gezellige sfeer binnenin. Het is tegelijk statig en intiem en de centrale zaal leent zich perfect voor een goede feestavond door haar romantische karakter. Ook buiten trouwen is hier mogelijk waardoor je zowel bij goed als slecht weer een bijzondere plek hebt voor de trouwceremonie. Voor jullie gasten zijn er parkeerplekken in de directe omgeving van het kasteel en biedt het kasteel verder veel mogelijkheden voor de fotoshoot. Hier kunnen jullie dus met gemak jullie complete trouwdag vieren!

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Kasteel de Keverberg
Telefoon: 077-7600666
Website: //kasteeldekeverberg.nl/
E-mail: info [at] kasteeldekeverberg [dot] nl

Bruidsboeket Limburg Kasteel Kessel Keverberg
Bruidsboeket Keverberg Limburg
Kasteel de Keverberg Kessel
Kasteel Keverberg Trouwauto Kessel
Kasteel Keverberg Fotoshoot
Fotoshoot Kasteel Keverberg Kessel
Kasteel Keverberg Shoot Trouwen
Bruidspaar Kastee Keverberg Limburg
Kasteel Keverberg Bruidspaar Bruid Bruidegom
Kasteel Keverberg Maas Bruidspaar
Kasteel Keverberg Bruidspaar trouwen huwelijk
Limburgse Vlaai Kasteel Keverberg
Terras Kasteel de Keverberg Limburg Kessel
Terras Kasteel de Keverberg Bruidspaar Gasten
Tuin Kasteel Keverberg Bruidspaar Trouwauto
Dinerzaal Vergaderzaal bruiloft Kasteel Keverberg
Openingsdans Kasteel Keverberg Kessel Bruidspaar
Bruidspaar Openingsdans Kasteel Keverberg
Feestavond Kasteel Keverberg Kessel Bruiloft
Kasteel de Keverberg Avond Bruiloft Verlicht

Impressie van trouwreportages op deze trouwlocatie: