Waarom twee bruidsfotografen op jullie bruiloft:

Wat zijn nou de voordelen van twee fotografen op jullie bruiloft? Vind je het spannend om op de foto te gaan gedurende de hele dag, staan er opeens twee fotografen voor je. Of misschien denk je dat twee fotografen tijdens jullie ceremonie in een intieme setting teveel is. Niets is echter minder waar!

Reden 1: we zijn juist minder opvallend aanwezig!
Juist omdat we met twee fotografen op jullie bruiloft komen zijn we minder opvallend aanwezig op jullie bruiloft, en vooral tijdens de ceremonie en eventueel kerkelijk huwelijk. Dit komt omdat we allebei op een goede plek kunnen gaan staan om foto’s te maken en daardoor veel minder hoeven rond te lopen. En juist dat rondlopen kan opvallen en storen!

Reden 2: we fotograferen het mooiste moment vanaf de beste plek.
Twee fotografen tijdens jullie trouwdag fotograferen vanaf verschillende plekken. We kunnen daardoor steeds, later tijdens het selecteren van de foto’s, beoordelen wie op de beste plek stond en daardoor de beste foto’s gemaakt heeft. En dat zonder te hoeven rondlopen (zie reden 1). Het ene moment zal fotograaf 1 op de beste plek staan, het volgende moment kan juist vanaf fotograaf 2 het mooist te fotograferen zijn. En allebei hebben we!
Dit geldt bijvoorbeeld ook voor tijdens jullie voorbereidingen: we kunnen zowel bij de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom zijn en zorgen er op die manier voor dat jullie beide ‘verhalen’ bij elkaar komen in de fotoserie.

Twee fotografen tijdens kerkdienst overzicht

Reden 3: we zien meer en kunnen uniekere beelden maken.
Een heel belangrijke reden voor mij om met een tweede fotograaf te fotograferen: twee paar ogen zien op een drukke dag als een bruiloft die vol spontane, grappige en emotionele momenten zit nu eenmaal meer. Continue zijn we allert op die momenten en kunnen we jullie nog meer verrassen en laten nagenieten van jullie trouwdag!
Maar dat niet alleen. We kunnen ook uniekere beelden maken. Stel je bijvoorbeeld het volgende moment voor: jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven en jullie mogen elkaar feliciteren. Ja, dat is inderdaad de kus! Die mag je als fotograaf uiteraard niet missen en sta je helemaal klaar voor. Maar wat als de tweede fotograaf daar nou een totaal ander beeld van kan maken. Een beeld bijvoorbeeld waarbij je alle gasten ziet meegenieten. Hoe gaaf is dat?

Reden 4:  we combineren onze creatieve ideeën tot unieke foto’s. 
Samen sta je sterk. Dat geldt voor jullie als bruidspaar in jullie relatie maar ook voor ons als fotografen. We combineren onze creatieve ideeën en mogelijkheden voor unieke trouwfoto’s. Jullie unieke trouwfoto’s!