Waarom twee bruidsfotografen op jullie bruiloft:

Wat zijn nou de voordelen van twee fotografen op jullie bruiloft? Vind je het spannend om op de foto te gaan gedurende de hele dag, staan er opeens twee fotografen voor je. Of misschien denk je dat twee fotografen tijdens jullie ceremonie in een intieme setting teveel is. Niets is echter minder waar!

Reden 1: we zijn juist minder opvallend aanwezig!
Juist omdat we met twee fotografen op jullie bruiloft komen zijn we minder opvallend aanwezig op jullie bruiloft, en vooral tijdens de ceremonie en eventueel kerkelijk huwelijk. Dit komt omdat we allebei op een goede plek kunnen gaan staan om foto’s te maken en daardoor veel minder hoeven rond te lopen. En juist dat rondlopen kan opvallen en storen!

Reden 2: we fotograferen het mooiste moment vanaf de beste plek.
Twee fotografen tijdens jullie trouwdag fotograferen vanaf verschillende plekken. We kunnen daardoor steeds, later tijdens het selecteren van de foto’s, beoordelen wie op de beste plek stond en daardoor de beste foto’s gemaakt heeft. En dat zonder te hoeven rondlopen (zie reden 1). Het ene moment zal fotograaf 1 op de beste plek staan, het volgende moment kan juist vanaf fotograaf 2 het mooist te fotograferen zijn. En allebei hebben we!
Dit geldt bijvoorbeeld ook voor tijdens jullie voorbereidingen: we kunnen zowel bij de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom zijn en zorgen er op die manier voor dat jullie beide ‘verhalen’ bij elkaar komen in de fotoserie.