fbpx

Kasteel Montfoort – Montfoort

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Trouwen op een kasteel, romantischer kan het niet. En dan ook nog tot in de puntjes verzorgd. Dat wil je toch op jullie trouwdag!
Het opvallende moderne interieur, welke de internationaal bekende topdesigner Eric Kuster heeft gecreëerd, past perfect bij het historische karakter van het kasteel. Alle zalen hebben hun kasteel-allure behouden; stoer met warme tinten.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

Kasteel Montfoort straalt uit in flexibiliteit. Dat komt vooral omdat het meer is dan alleen een kasteel. De locatie omvat naast het kasteel namelijk de trouwkapel de Commonaderije en diverse zalen geschikt voor recepties, diners en feestavonden. Alle zalen hebben een ander karakter waardoor je jullie bruiloft geheel uniek kunt maken.

Het Kasteel Montfoort is een trouwlocatie die vlakbij Utrecht en de A12 ligt en heeft genoeg mogelijkheden om te parkeren, de bereikbaarheid is daarmee erg goed. De verschillende locaties van Kasteel Montfoort liggen op loopafstand van elkaar in het oude centrum. De verschillende zalen zijn warm van uitstraling, de Commanderije is een uitzondering, die is lekker licht en wit. Het kasteel is recent van binnen geheel gerenoveerd en met veel smaak ingericht.

Het is trouwlocatie van het jaar geweest en dat is zeker niet onterecht. Naast de flexibiliteit die het Kasteel biedt is het team erg ervaren en weten ze de dag perfect te verzorgen. Ook de keuken biedt veel mogelijkheden om jullie gasten te verwennen, van uitgebreide barbecues tot smaakvolle diners kunnen voor familie en vrienden bereid worden. Ook zijn de verschillende locaties goed begaanbaar voor mensen die slechter ter been zijn.

Het kasteel biedt heel veel waar voor zijn geld en jullie krijgen daar veel sfeer en professionaliteit voor terug.

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Kasteel Montfoort
Telefoon: 0348-472727
Website: www.kasteel-montfoort.nl
E-mail: info [at] kasteel-montfoort [dot] nl

Binnenkomst Bruid Kasteel Montfoort Commanderije
Trouwceremonie Trouwzaal Kasteel Montfoort
Trouwceremonie Kasteel Montfoort Commanderije
Eerste Kus Kasteel Montfoort Commanderije
Panorama Commanderije Trouwzaal Kasteel Montfoort
Fotoshoot Kasteel Montfoort Bruid Bruidegom
Kasteel Montfoort Photoshoot Trouwfoto Bruidspaar
Trouwfoto Commanderije Kasteel Montfoort
Trouwfoto Kasteel Montfoort
Feest Kasteel Montfoort Bruidspaar
Tuin Heeren van Montfoort
Aankleding Kasteel Montfoort
Diner Bruiloft Kasteel Montfoort
Diner Kasteel Montfoort Heeren Restaurant
Feest Commanderije Kasteel Montfoort

Impressie van trouwreportages op deze trouwlocatie: