Reviews bruidsparen

Wij begrijpen dat jullie benieuwd zijn of de bruidsparen die wij gefotografeerd hebben ook positief over ons zijn. Dat zijn zij zeker en hier zijn wij erg trots op:

  • Bruidsparen geven ons gemiddeld een 9.9 als eindcijfer!
  • Bruiloften noemen ons professioneel!
  • Bruidsparen vinden dat wij snel, professioneel en adequaat handelen in de communicatie. Wij beantwoorden E-mails en berichtjes doorgaans binnen een paar uur!
  • Bruidsparen omschrijven ons als onopvallend. Wij fotograferen alle belangrijke momenten maar blijven voor de gasten en het bruidspaar zoveel mogelijk onopgemerkt!
  • Bruidsparen vinden onze stijl van fotograferen uniek. Wij weten in elke situatie kunstwerken te maken waarbij landschappen en omgeving een belangrijke rol spelen!
  • Bruidsparen benoemen dat wij de emoties van hen en hun gasten erg goed vastleggen.
  • Bruidsparen noemen ons flexibel!
  • Bruidsparen vinden hun keuze voor twee fotografen heel waardevol omdat zij alle belangrijke momenten vanuit twee perspectieven op de foto hebben staan en zo geen enkel moment van de dag missen!
  • Bruidsparen noemen ons sociaal, vriendelijk en vrolijk! Drie hele belangrijke elementen voor een bruiloft!

Wij worden erg enthousiast van zulke woorden. Worden jullie dat ook en willen jullie deze woorden en alle andere lovende woorden nog eens nalezen? Lees dan vooral de onderstaande reviews door!

Maria en Guido

“Hele fijne fotograaf die als absolute meerwaarde heeft dat ze met z’n tweeën werken. Hierdoor foto’s van zowel de bruid als bruidegom wat achteraf ontzettend leuk is om te zien wat de ander heeft meegemaakt op de momenten dat je niet bij elkaar was. En door 2 fotografen eigenlijk altijd wel een prachtige foto.

Damien en zijn collega dachten goed met ons mee wat we leuk zouden vinden en waren op een hele prettige, gezellige manier aanwezig tijdens de bruiloft.”

Jessica en Sebas

“Wij zijn bij twee meter vijf terecht gekomen door de bruiloft van onze (schoon)zus en zwager. Vanaf het moment dat wij wisten dat wij gingen trouwen hebben wij direct contact opgenomen met Damien.

Het contact was vanaf moment één super! De foto’s die op onze bruiloft zijn gemaakt door Damien en Lotte zijn geweldig. Het fijne van twee fotografen is dat ze goed op elkaar afgestemd zijn en echt alles wat je maar hoopt dat ze vastleggen, ook echt vastleggen. Het was een prachtige dag waarop je soms geen eens door had dat de fotografen aanwezig waren.

Wij zullen Tweemetervijf fotografie zeker aanraden bij mensen die opzoek zijn naar een top fotograaf. Groetjes, Sebas en Jessica”

Anouk en Bas

“Damien had in onze familie eerder een bruiloft gefotografeerd. Toen wij besloten te gaan trouwen was het al snel duidelijk. We willen Damien ook op onze bruiloft de foto’s laten maken.

Na een fijn intake gesprek en een super gave preweddingshoot kwamen Damien en Lotte foto’s maken op onze bruiloft. Damien en Lotte waren 13 uur aanwezig en hebben alle mooie en belangrijke momenten gefotografeerd. Het zijn prachtige foto’s geworden waar licht, omgeving en de mensen centraal staan. De reden dat we voor Tweemetervijf gekozen hebben.”

Lynn en Dennis

“Als fotograaf zijnde is het erg lastig om een fotograaf uit te zoeken die jouw bruiloft fotografeert. Uiteindelijk kwamen we bij Damien uit. Zijn werk zag er fantastisch uit, en na elkaar te hebben leren kennen hadden we alle vertrouwen in hem!

De dag verliep super, op een gegeven moment had je geen idee meer dat hij en zijn collega (Zoë) erbij waren. De foto’s zijn fantastisch geworden en wij hebben er een prachtige herinnering bij. We konden ons geen beter team wensen!”

Daisy en Bram

“Door de prachtige foto’s van Damien en Anastasia denken we iedere dag nog een beetje terug aan onze bruiloft. Wij kwamen bij toeval op de website terecht en het idee om twee fotograven op onze bruiloft te hebben sprak ons meteen aan. Na het kennismakingsgesprek hadden we eigenlijk nog bedenktijd, maar het gesprek was zo fijn dat we op het moment dat we de deur uitliepen al wisten dat we Tweemetervijf fotografie graag op onze bruiloft erbij wilden hebben.

Tijdens de pre-weddingshoot kregen we goede tips van Damien dat ervoor zorgde dat we ons op onze bruiloft helemaal geen zorgen hoefde te maken over onze houding op de foto’s. Met de bruiloft zelf was Anastasia er ook bij waardoor we nu foto’s hebben van beide voorbereidingen en de belangrijkste momenten zijn vanuit meerdere perspectieven vastgelegd zodat je alle reacties goed kan zien.
Op onze bruiloft was naast Damien en Anastasia ook videograaf Jan Persoon aanwezig. Ze hadden nog niet eerder samengewerkt, maar met de passie, het enthousiastme en de humor waarmee ze samenwerkten kunnen wij de combinatie echt aanraden! Bij de bruiloftreportage hebben we netjes hun aanwijzingen opgevolgd en bleek van beide met welke gedetaileerde en professionele blik ze te werk gingen. Wij waren niet van plan om een first-look shoot te doen. Dit kon rekenen op luid protest van zowel Damien als van de videograaf. Zij hebbben een first-look moment georchestreerd wat uiteindelijk resulteerde in een paar van de mooiste foto’s van de hele dag. Tijdens het feest werden we door Damien en de videograaf nog even mee naar buiten genomen voor shots tijdens het “Golden Hour”. Hier kwamen de passie en de humor van Damien nog eens extra naar voren doordat ze tegen elkaar op gingen bieden waar ze het mooiste shot konden maken, waardoor het voor ons ook een lekker ontspannen moment werd. Uiteindelijk zat hier de foto bij die we op groot formaat (1,5m breed) hebben laten afdrukken.
Tijdens de première hadden we rustig de tijd om alle foto’s te bekijken en dacht Damien geweldig met ons mee over de foto’s die we los wilden laten afdrukken. Dit leverde een schitterend album op en twee prachtige zwart-wit foto’s die bij de ingang van ons huis hangen waardoor we iedere dag nog even terug denken aan die mooie dag. Als bonus heeft Damien ook nog een paar foto’s gemaakt van onze dochter die op dat moment een paar weken oud was. Super lief! Kortom; met Tweemetervijf fotografie haal je super kundige, maar vooral ook erg aardige en gezellige mensen in huis die je graag op je bruiloft erbij wilt hebben!”

Nicole en Anco

“Wat zijn wij blij dat we voor Tweemetervijf fotografie hebben gekozen. We hadden eigenlijk al vanaf het kennismakingsgesprek een super leuke klik en het voelde meteen vertrouwd. Damien staat overal voor open en komt ook met goede ideeën. Hij kwam op de dag zelf nog met een goed voorstel van een locatie om foto’s te gaan maken omdat het zo mooi in bloei stond en het op de route lag.

Een tweede fotograaf is ook zeker een toegevoegde waarde. Zo leuk om hetzelfde moment van verschillende perspectieven te kunnen zien. En hoe leuk is het om deze momenten achteraf nog eens te kunnen zien (er gaat namelijk al zoveel langs jullie heen op de dag zelf ;)).

We genieten nog steeds na van alle prachtige foto’s. Inmiddels hebben we ook het trouwalbum binnen en zijn we opnieuw verrast met de mooie en goede kwaliteit foto’s. En hebben we onze ouders ook nog verrast met een ouder trouwalbum, wat vonden ze dat leuk om te krijgen! Dus zeker ook een goede tip ;)”

Natasja en Paul

“Wij zijn super blij met onze prachtige foto’s. Damien is een super leuke en enthousiast persoon en een hele goede fotograaf. Hij denkt mee, werkt netjes en komt gemaakte afspraken na. Op onze bruiloft zijn ze met zijn 2e 12 uur aanwezig geweest en ze zijn perfect opgegaan met de dag (we hadden dus niet meer door dat ze er waren) maar ze hebben prachtige foto’s gemaakt! Alles wat erbij komt is ook erg leuk en fijn; de kennismaking, de preweddingshoot en de première avond.

Als trouwen niet zo duur zou zijn zou ik het zo nog een keer doen met tweemetervijf fotografie!”

Hitske en Haijo

“Na een zoektocht naar een fotograaf die voldeed aan onze wensen kwamen we bij Tweemetervijf fotografie uit. Het portfolio zag er verzorgd uit en kwam overeen met onze wensen wat betreft kleur, licht en compositie. Na een mail te hebben gestuurd, kregen we super snel reactie en gingen we langs voor een kennismaking. We hadden meteen een een goede klik en het informatiegesprek was enorm duidelijk. We hadden best wat specifieke wensen en een locatie waarmee Damien en Anastasia nog niet bekend waren, maar dat maakte voor het resultaat niets uit.

Het is een zeer professioneel duo dat goed op elkaar ingespeeld is. Zo was een enorm grote groepsfoto geen probleem en ook het wisselen van de locatie voor de fotoshoot op de dag van de bruiloft (wegens weersomstandigheden) verliep enorm soepel. De communicatie gedurende de voorbereiding verliep fijn. Ze fotografen vielen tijdens de bruiloft helemaal niet op en het eindresultaat is fantastisch!

We zouden Tweemetervijf fotografie aan iedereen aanbevelen.”

Nilam en Thomas

“Wij zijn heel blij met onze keuze voor Tweemetervijf fotografie. Damien heeft ons heel professioneel en toch ontspannen begeleid tijdens het hele proces. Van kennismaking, pre-wedding fotoshoot, de grote dag zelf tot aan de première-avond van onze trouwfoto’s. Onze vrienden en familie zijn ook onder de indruk van de aandacht voor detail die Damien en Anastasia hadden bij het maken van de (groeps)foto’s. Het eindresultaat is een prachtige trouwreportage! Een geweldige samenvatting van onze trouwdag waar we nog lang van kunnen nagenieten.”

Nikki en Sander

“Wij zijn ontzettend blij met de foto’s die Damien en Anastasia tijdens onze bruiloft hebben gemaakt! Tijdens onze eerste kennismaking met Damien waren we al gelijk op ons gemak. Wij vonden het ontzettend leuk om voorafgaand aan de bruiloft een pre wedding shoot te doen. Hiermee leerden wij al een beetje ontspannender om te gaan met de camera en leerden we Damien al wat beter kennen.

Op de trouwdag zelf waren Damien en Anastasia allebei op een hele prettige manier aanwezig. Ze waren bijzonder genoeg tegelijkertijd echt onderdeel van onze dag (met ook af en toe hele welkome en fijne adviezen over zowel fotografie gerelateerde als overige zaken!) en tegelijkertijd onopvallend aanwezig waardoor ze prachtige spontane foto’s van ons en onze gasten hebben weten te maken. Zowel onze familie als wij waren heel blij met hun aanwezigheid om alle bijzondere momenten vast te leggen.

Wij zouden Tweemetervijf fotografie dus zeker aanraden!!”

Christianne en Jan Peter

“In de zoektocht naar een fotograaf voor onze bruiloft zijn wij per toeval uitgekomen bij Damien. De voornaamste reden was dat hij samen met iemand de dag komt vastleggen, waarmee je juist die foto’s krijgt van de momenten die jij als bruidspaar net hebt gemist.

Tijdens het kennismakingsgesprek viel de stijl van fotograferen met licht en met bijzondere hoeken ons op en werden wij meteen enthousiast. Doordat zij met twee fotografen zijn, zijn er zowel foto’s van het aankleden van de bruid als bruidegom en ook van het moment dat wij elkaar voor het eerst zagen. Net die kleine puntjes maar het af. Op de dag zelf hebben wij kunnen genieten van een mooie fotoshoot waarbij wij zelf onze input mochten geven, maar ook zeker vanuit de fotografen creatieve plaatjes zijn bedacht. Ze hebben oog voor detail en dat zie je terug, bijvoorbeeld die ene knipoog of een neefje die aangerend komt. Tijdens de rest van de dag hebben wij kunnen genieten van alle elementen zonder dat het opviel dat er foto’s gemaakt werden.

Het maakt dat wij nog steeds geregeld genieten van de foto’s in het mooie foto album dat wij erbij hebben besteld, maar ook als wij met mensen de andere foto’s bekijken of laten zien. Een top fotograaf die wij zeker kunnen aanraden!”

Laura en Roderick

“Damien en Wim waren onze trouwfotograven op 28 mei 2022 en wat zijn we daar blij mee! Prachtige foto’s, met veel natuur en veel spontane momenten. Damien stelde ons van het begin af aan op het gemak en dat is ook te zien op alle foto’s. Een beetje kletsen en tegelijkertijd lekker schieten, wat een prettige manier van foto’s maken. De meerwaarde van twee fotograven is terug te zien in de rapportage en ook van de drone die een aantal prachtige uitzichten heeft vastgesteld.

Wij raden iedereen deze trouwfotograven aan, echt top kwaliteit! En ze hebben echt aandacht voor jou en al jouw wensen.”

Marianne en Koen

“Wauw, wat een fantastische foto’s heeft Damien samen met Anastasia gemaakt van onze bruiloft. We zijn er ontzettend blij mee dat we voor Tweemetervijf fotografie hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. Damien en Anastasia zijn zeer relaxed, rustig, vriendelijk en flexibel. Bij de eerste kennismaking met Damien voelde wij ons meteen op ons gemak, ook zijn fotografiestijl sprak ons enorm aan. Voorafgaand aan de bruiloft hadden we een pre-weddingshoot waarvan de gemaakte foto’s al fantastisch waren. Deze shoot was ook het moment om aan elkaar te wennen en tips te krijgen over wat je wel en niet moet doen.

Nederland van Oost, naar West, naar het midden van het land doorkruisen was geen enkel probleem waardoor wij ieder bij het begin van de dag elk een fotograaf hadden bij de voorbereidingen. We hebben er absoluut geen spijt van dat we voor twee fotografen hebben gekozen, het heeft een echte meerwaarde op de dag van de bruiloft waardoor je foto’s van 1 moment uit meerdere perspectieven krijgt.

Tijdens het ontvangst van de avondgasten werd er op het door Damien meegebrachte beeldscherm een selectie getoond van de foto’s van overdag. Hierdoor hadden de avondgasten ook een beeld van wat we overdag al hadden meegemaakt. Tijdens de feestavond werden we nog even vijf minuten meegenomen voor het maken van een geweldige afsluitende foto. Wat een pluspunt was, is dat Damien de locatie al goed kende en zo op de juiste plekken de mooiste foto’s tijdens de fotoshoot gemaakt konden worden. Een maand na de bruiloft hadden we de premiereavond bij Damien in de studio. Hierbij hebben we met de prachtige foto’s onze trouwdag nogmaals helemaal opnieuw beleefd.”

Margarita en Nick

“We hebben een geweldig ervaring met dit bedrijf gehad en zijn echt tevreden met hun werk. Alle fotoshoots zijn naar onze wens geweest!”

Alissa en Stevine

“Hele vriendelijke mensen, alles wat jij bedenkt met de foto’s kan geregeld worden. Ze zijn met 2 fotografen de hele dag mee geweest en hebben top werk geleverd! Prachtige foto’s, precies zoals wij bedacht hadden. Een echte aanrader!”

Saskia en Thymen

“Wat zijn blij dat wij Tweemetervijf fotografie hebben gekozen om te fotograferen op onze bruiloft. Al vanaf de eerste ontmoeting met Damien voelden wij ons zeer op onze gemak. Damien is rustig en dat maakten ons ook relaxed. Iets wat wij zeker wel nodig hadden want wij houden allebei helemaal niet van in de spotlights staan en waren hier ook best een beetje zenuwachtig voor. Damien had een open houding en heeft vanaf het begin tot het eind volledig met ons meegedacht. Je merkt goed dat hij erg kundig is in zijn vak.

De preweddingshoot samen met Annelieke was heel waardevol voor ons. Hierdoor konden wij al wennen aan hoe het zou zijn om constant fotografen om je heen te hebben en daardoor voelde het op onze bruiloft totaal niet ongemakkelijk om gefotografeerd te worden. Ook kregen we tips die wij goed konden gebruiken bij het maken van de fotoreportage.

Door een coronageval bij Damien kon hij ons helaas niet fotograferen maar hij had heel snel iemand geregeld die kon invallen en gaf ons ook het vertrouwen dat dit geen tegenslag hoefde te zijn. Door het fijne contact wat we steeds al hadden gehad durfden wij hierin ook volledig op Damien te vertrouwen. Op onze bruiloft hebben wij geen moment gemerkt dat er fotografen om ons heen waren en we hebben ook alleen maar positieve dingen van onze gasten gehoord. Er hing een hele ontspannen sfeer. Twee fotografen is absoluut een pluspunt geweest, hierdoor zijn momenten mooi van twee kanten belicht en konden beide voorbereidingen gefotografeerd worden. Terugkijkend op de dag en op het resultaat zijn wij heel tevreden, de foto’s zijn zo mooi en oprecht en ook ons album is prachtig geworden. Nog elke keer laten wij ons album en de foto’s met trots zien. Wij bevelen Tweemetervijf fotografie dan ook aan iedereen aan.”

Liselotte en Jeroen

“Wij zijn ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor Tweemetervijf fotografie. Bij ons waren Damien en Lieke op onze bruiloft aanwezig. Beide zijn altijd super vriendelijk, meedenkend en flexibel geweest zowel voorafgaand als tijdens onze dag. Vooraf voelden wij ons meteen op ons gemak bij Damien, wat voor ons erg belangrijk was in het maken van een keuze. Na afloop van onze bruiloft hoorden we van onze gasten ook hele positieve berichten dat zij goed contact hebben gehad met zowel Damien als Lieke.

Twee fotografen was voor ons echt de juiste keuze, zodat er bij beide tijdens de voorbereidingen iemand aanwezig was en elk facet van onze bruiloft is vastgelegd. De foto’s zijn erg mooi geworden en precies zoals wij het graag wilden zien, goede kwaliteit, mooie kleuren en een goede afbeelding van hoe onze bruiloft echt was. Tijdens de avond hebben we de gasten al enkele foto’s kunnen laten zien die op een beeldscherm werden afgespeeld.

Naderhand hebben wij snel de fotogalerij ontvangen en na een voorstel en zelf wat gepuzzeld te hebben, kregen wij ons prachtige album. Door deze bijdrage kunnen wij met fantastische beelden terugkijken op onze mooie dag.”

Karin en Bart

“We hebben Damien ontmoet op een beurs en hadden gelijk al een goed gevoel bij hem.
Tijdens een gezellig Skype gesprek kon Damien al onze vragen beantwoorden en heeft hij duidelijk uitgelegd wat hij voor ons kon betekenen. Ook gaf hij ons de geweldige tip voor een huwelijksreis naar Jordanië.

Met een pre-weddingshoot hebben we elkaar beter leren kennen en nam dat wat stress en ongemakkelijkheid weg voor de bruiloft zelf. Op de grote dag nam hij Lieke mee die zelfs nog een prachtige film heeft kunnen maken van onze openingsdans. Toen het ochtend programma wat uitliep zag Damien wat spanningen bij mij en heeft me rustig gehouden, wat ik erg waardeer.
Toen de avond viel nam Damien ons vijf minuutjes mee naar buiten voor een prachtige zonsondergang foto, niemand heeft ons gemist, maar dit is wel een prachtige foto die een mooie plek in ons huis krijgt. Na een paar weken hebben we Damien bezocht in zijn studio en hebben we de prachtige foto’s ontvangen.

Damien, wat fijn dat je zo persoonlijk betrokken bent bij ons als bruidspaar. We hebben heerlijk van onze dag kunnen genieten en kunnen nu, dankzij jou, hier nog altijd van blijven na genieten.”

Tessa en Thomas

“Zoek niet verder, deze fotograaf wil je voor je bruiloft! Tweemetervijf weet precies de sfeer en emoties op je bruiloft vast te leggen. Het eindresultaat is voor ons zeer waardevol!”

Rutger en Anouk

“We zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor 2 meter 5 fotografie! Heel fijn dat er een preweddingshoot is om aan te wennen hoe we als bruidspaar worden gefotografeerd. Tijdens onze dag hebben wij tijdens het officiële gedeelte en tijdens ons super feest niet door gehad dat ze aanwezig waren. Dit vonden wij heel fijn!

De preview foto’s zien er al veel belovend uit, we zijn dan ook reuze benieuwd naar al onze foto’s. Als je op zoek bent naar behulpzame, geïnteresseerd en creatieve fotograaf voor je bruiloft ben je hier aan het juiste adres! Ze doen alles voor het perfecte plaatje, van fotograferen met een drone tot languit in het gras liggen, niks is hun te gek.”

Cindy en Jip

“Ontzettend tevreden met de foto’s van Tweemetervijf fotografie. We kenden Damien al een klein beetje van een eerdere bruiloft en hadden ook niet lang nodig om voor onze eigen bruiloft ook de keuze te maken voor Tweemetervijf. In aanloop naar onze grote dag waren er fijne gesprekken met Damien en een hele fijne preweddingshoot waarbij we ook Annelieke leerde kennen.

Professioneel, creatief en bevlogen zijn de woorden die goed passen bij beide fotografen. Een echte aanrader overigens ook om te kiezen voor twee fotografen in plaats van één. Hetzelfde moment beleef je zo opnieuw vanuit twee oogpunten en dat geeft toch echt iets extra’s maar hierdoor heb je ook van beide voorbereidingen foto’s. Op de huwelijksdag zelf merk je nauwelijks dat ze aanwezig zijn en toch stond alles erop zoals we dat in gedachten hadden. Door de preweddingshoot weet je ook een stuk beter wat je wel en niet moet doen op een foto, dat werkte mooi door op de huwelijksdag zelf.

Wij genieten nog vaak na met de prachtige foto’s en krijgen veel complimenten hierover!”

Simone en Roy

“Door een fotoworkshop die ik bij Damien gevolgd heb, wist ik dat hij een bevlogen, enthousiaste fotograaf is, die ook graag werkt met bijzondere belichting. Dat wilden wij ook graag voor onze bruiloft. En dat is helemaal gelukt! De communicatie was helder. We werden overal goed van op de hoogte gehouden en de afspraken waren duidelijk. Op onze mails werd snel gereageerd.

Het was erg fijn om eerst een preweddingshoot te hebben, zodat we vast wat tips kregen over wat wel en niet werkt in een foto. Natuurlijk superleuk om daar ook al wat mooie foto’s aan over te houden. Wat ook erg leuk was, was Damiens enthousiasme voor onze trouwlocatie: Museum Buurtspoorweg Haaksbergen, compleet met stoomtreinrit. Hij en Annelieke hebben zich dan ook uitgeleefd met foto’s op deze bijzondere locatie. Hun ervaring blijkt wel uit het feit dat foto’s die bijvoorbeeld in de werkplaats gemaakt zijn niet alleen stoer, maar ook romantisch zijn. Echt de foto’s waar we op hoopten. Ze schromen niet om zelf vragen te stellen. Zo regelden ze dat de trein halverwege een tussenstop maakte, zodat wij voor de locomotief in de natuur konden poseren. Er ging gewoon een keukentrap mee, zodat de bruid ook fatsoenlijk kon uitstappen, leuk toch?

Het is heel fijn om twee op elkaar ingespeelde fotografen te hebben, die van verschillende kanten hetzelfde moment vast kunnen leggen, zonder zelf in beeld te komen. Zo werd het moment dat wij elkaar voor het eerst zagen van beide kanten vastgelegd, maar ook tijdens de ceremonies was het mooi dat zowel de reactie van het bruidspaar als van de gasten tegelijk gefotografeerd kon worden. Wij kunnen het niet anders dan met onze gasten eens zijn dat Damien en Annelieke aan de ene kant onopvallend en niet storend aanwezig zijn en tegelijk ook gezellig gezelschap zijn. De volgende dag al kregen we een preview van de gemaakte foto’s te zien, die we vol trots aan iedereen konden showen. Echt fijn, zeker ook omdat verschillende mensen helaas niet aanwezig konden zijn. Het duurde iets langer dan normaal voor we de foto’s kregen. Jammer, maar begrijpelijk omdat september een ontplofte trouwmaand was. En beter iets langer wachten, dan afgeraffelde foto’s. Het was ook erg leuk en gezellig om de lovestory en de foto’s niet zomaar in de mailbox te krijgen, maar ze uitgebreid samen te bekijken. Kortom: Damien en Annelieke waren niet alleen prettig om op onze trouwdag bij ons te zijn, maar hebben er ook voor gezorgd dat we met nog meer plezier op deze dag terug kunnen kijken.”

Tirsa en Anne

“Wij waren én zijn super blij met Tweemetervijf Fotografie. We hebben Damien ontmoet bij een open trouwlocatie dag en er was direct een goeie klik. Tijdens de ontmoetingen voorafgaand aan onze trouwdag werd er goed met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen, maar hebben we ook gewoon veel lol en voorpret gehad!

Op onze trouwdag hadden we in de ochtend een ontspannen fotoreportage. De professionaliteit en ervaring van Damien kwam daar heel duidelijk naar voren. Hij zag direct de mooiste plekjes om de foto’s te maken en wij hoefden als bruidspaar alleen maar van elkaars gezelschap te genieten. De rest van de dag waren Damien en Lieke op een onopvallende manier aanwezig, wat erg prettig was en ervoor zorgde dat wij optimaal van onze dag en onze gasten konden genieten. De drone is ook echt een toegevoegde waarde! Wij hadden een forse groep daggasten en hebben nu een prachtige foto van bovenaf waarop alle gezichten te zien zijn!

Waarin onderscheid Tweemetervijf Fotografie zich nog meer? Duidelijke en snelle communicatie, goeie afstemming met de ceremoniemeesters, persoonlijke & professionele begeleiding van begin tot eind, om maar wat te noemen 😉 Wij zouden Tweemetervijf Fotografie aan iedereen aanbevelen!”

Ellen en Marc

“Wij hebben echt een hele mooie trouwdag gehad mede dankzij de goede zorgen van Damien en Annelieke. Voor de bruiloft hadden we onze préweddingshoot waardoor we alvast een beetje konden voelen hoe het is om voor de camera te staan en ook op de grote dag zelf zorgden ze er voor dat we helemaal op ons gemak waren. Tijdens de premiere avond van onze foto’s hebben we echt het gevoel gehad dat we onze dag opnieuw hebben beleefd. Er zaten zo veel foto’s bij waarvan we niet wisten dat ze gemaakt waren maar die zo goed het gevoel van de dag vast hebben gelegd. We hebben ons album nog om maar uit te kijken maar ik weet zeker dat ook dit geslaagd zal zijn. Voor ons is dit team een echte aanrader!!”

Daarnaast waren onze gasten ook onder de indruk van onze fotografen en ze vonden ze ook heel erg leuk.

Het resultaat spreekt voor zich. We hebben zo veel prachtige foto’s dat je niet kunt kiezen welke je wil delen, welke je op je “bedankt-kaartje” wil zetten en welke je op wil hangen. Daarbij komt nog de preweddingshoot waar je ook al veel mooie foto’s krijgt, plus nog een première avond waar je de foto’s in een gezellige sfeer voor de eerste keer te zien krijgt. Echt een fantastische service.

We gunnen iedereen deze goede fotografen en kunnen jullie daarom alleen maar aanraden om voor Tweemetervijf fotografie te kiezen!”

Marjolein en Georges

“Tweemetervijf fotografie is echt een aanrader! Van het begin tot het einde was het gewoon een perfecte samenwerking met Damien en Annelieke. Duidelijke communicatie, flexibiliteit mbt onze wensen & het meedenken bij het plannen van de grote dag.

Op de dag zelf, zijn ze aanwezig maar ook weer niet: precies zoals het moet zijn. Ze waren de hele dag (15u) bij ons, echt de beste beslissing ooit. Zo hebben van de avond ook hele mooie foto’s.
Ze hebben de hele dag door van elk moment, van verschillende hoeken foto’s gemaakt en we hoefden ons geen zorgen te maken dat iets niet zou worden vastgelegd. En dan zijn het ook niet zomaar foto’s, maar echt top foto’s!
Deze fotografen hebben echt ervaring & halen het beste uit jou en de situaties. Ook zijn ze goed voorbereid. Voor de photoshoot hadden ze een perfecte route door Utrecht & bij de trouwlocatie voorbereid waardoor we geen tijdverlies hadden.
Daarnaast waren onze gasten ook onder de indruk van onze fotografen en ze vonden ze ook heel erg leuk.

Het resultaat spreekt voor zich. We hebben zo veel prachtige foto’s dat je niet kunt kiezen welke je wil delen, welke je op je “bedankt-kaartje” wil zetten en welke je op wil hangen. Daarbij komt nog de preweddingshoot waar je ook al veel mooie foto’s krijgt, plus nog een première avond waar je de foto’s in een gezellige sfeer voor de eerste keer te zien krijgt. Echt een fantastische service.

We gunnen iedereen deze goede fotografen en kunnen jullie daarom alleen maar aanraden om voor Tweemetervijf fotografie te kiezen!”

Annemiek en Arne

“Wij hebben een fantastische dag gehad met Damien en Annelieke ze zijn enorm enthousiast en zijn erg professioneel! Ondanks de moeilijkheden met de maatregelen van corona naar onze bruiloft toe hebben we een uitstekende communicatie gehad en konden ze erg flexibel overal op in spelen. Onze gasten hebben jullie ook als prettig ervaren op onze dag! Wij raden jullie ook zeker aan!”

Floris en Darly

“Zeer aan te raden! We kijken terug op een geweldige dag die ondanks alle beperkingen 1 op 1 rijmde met onze harten. Dank dat je dat op zo’n intieme en persoonlijke manier hebt vastgelegd. We vonden het heel erg prettig met je samenwerken. Je hebt een goede mix tussen ‘dingen die we aan jou kunnen overlaten’ en ‘uitvragen hoe we het precies willen hebben’. Daartussen ben je ook flexibel (toen je merkte dat wij niet zulke enorm expliciete ideeën hadden nam je het bijvoorbeeld wat meer over, heel erg fijn.) Dat schept vertrouwen en maakt dat je op de dag zelf lekker kan achterover leunen. Heel veel dank!”

Dominique en Joost

“Afgelopen 06-11-2020 zijn we eindelijk getrouwd nadat de bruiloft door corona verplaatst moest worden. Ondanks dat het niet zonder slag of stoot verlopen is om onze trouwdag plaats te laten vinden, was Damien altijd meedenkend en geduldig in wat ons besluit zou worden. We hebben Damien behoorlijk op de proef gesteld doordat we 3 weken van te voren onze bruiloftsplannen nog volledige omgegooid hebben, maar ondanks dat was hij altijd een luisterend oor en dacht hij mee in oplossingen zodat we een prachtige bruiloft konden hebben, en natuurlijk uiteindelijk een prachtige herinnering.

Want dat is het wel geworden! Doordat Tweemetervijf fotografie uit 2 fotografen bestaat, hebben we echt een verhaal verteld in foto’s gekregen. Mijn man en ik gingen op onze trouwdag apart klaarmaken voor onze dag. Het was zo leuk van elkaar te zien hoe dit verliep. Van de ceremonie en de rest van de dag, hebben we foto’s gekregen van ons, maar ook van onze gasten. Dat is onwijs leuk, want zo weten wij ook hoe onze gasten het ervaren hebben, dat krijg je namelijk totaal niet mee op de dag zelf. Na 2 dagen kregen we een preview van de eerste trouwfoto’s, hier waren we al ontzettend verliefd op. Toen we de lovestory en de rest van de foto’s toegestuurd kregen, hebben we onwijs genoten van het resultaat. In 1 woord was dat alleen maar WAUW!! Zo prachtig hoe er gewerkt wordt met ons in een omgeving en met licht. Hier hebben de fotografen echt oog voor!!

Eigenlijk wisten we al een beetje dat de foto’s super zouden worden, want de preweddingshoot gaf ons al een goed beeld van hoe de fotografen werken. Dit was voor ons erg geruststellend. Ze zijn heel aardig en in voor een gezellig praatje, maar weten maar al te goed waar ze het over hebben tijdens het fotograferen. Al met al kunnen we de fotograaf meer dan aanraden!!”

Wendy en Barry

“Wat zijn we blij met deze fotograaf! Voor de hele coronacrisis om de hoek kwam kijken hadden wij al een afspraak gemaakt met Damien bij hem in de studio. Vanuit de presentatie online waren we meteen enthousiast en het warme ontvangst bij ons kennismaking bevestigde voor ons dat dit onze fotograaf moest worden. 2 fotografen is iets wat wij direct wilde, vooral met het oogpunt op het first-look moment bij het ‘altaar’.

De pre-weddingshoot voorafgaand aan onze bruiloft was erg fijn, goede tips en daardoor waren we meteen minder zenuwachtig. Gedurende de hele coronaperiode zijn we goed op de hoogte gehouden door Damien. Continu updates, aanpassingen en flexibiliteit. Dat werd door Corona van ons verwacht, maar dit betekende niet dat alle inmiddels geboekte leveranciers hier automatisch ook flexibel mee om zouden gaan. Bij Twee Tweemetervijf was dit gelukkig zeker het geval. Ze hebben goed meegedacht en hebben ons een fijn gevoel gegeven over de periode voorafgaand aan onze bruiloft.

Op de dag zelf hadden we ervoor gekozen om beide fotografen de gehele dag aanwezig te laten zijn (ook bij het aankleedmoment van mijn man en mijzelf op locatie). Geen moment hebben we last van ze gehad en stonden ze nooit in de weg. Gasten hadden gedurende de dag pas door dat er 2 fotografen aanwezig waren en tijdens de ceremonie hadden ze überhaupt niet door dat er een fotograaf aanwezig was. Het resultaat is daarnaast GEWELDIG! Al met al zijn wij super enthousiast en het resultaat is prachtig!!!”

Eline en Niek

“Na lang zoeken naar een fotograaf zijn we in contact gekomen met Damien. Ondanks de afstand (wij wonen in Nijmegen) zijn we ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Damien en Annelieke. De pre-weddingshoot is echt een aanrader, daar komen mooie foto’s uit en handige tips voor tijdens de officiële dag. Het is erg prettig dat er meegedacht wordt en het wenselijk is om vooraf af te spreken op trouwlocatie zodat eventuele mooie plekken in gedachten gehouden kunnen worden tijdens de officiële dag. Bij het terugzien van de foto’s is het pas echt duidelijk hoe bijzonder het is dat er vanuit twee perspectieven foto’s zijn gemaakt. Zowel bij de foto sessie voorafgaand aan het ja-woord tot aan de avondfoto’s. Hiermee worden ook de indrukken van gasten perfect vast gelegd. Deze momenten maak je minder mee op de dag zelf en daarom is het zeer waardevol dit nog terug te kunnen een in de foto’s. De communicatie en het herbeleven van de dag als de foto’s klaar zijn waren helemaal top. Wij hebben het echt als een uitje ervaren om de foto’s thuis bij Damien voor de eerste keer te zien, dat maakt het alsof je de dag opnieuw beleefd. Mochten we in de toekomst nog een fotograaf nodig hebben dan zullen we Damien hiervoor als eerste benaderen.”

Lesley en Wim

“Wij hebben na meerdere gesprekken en online portfolio’s vergelijken uiteindelijk voor Damien gekozen vanwege de prettige kennismaking, het uitgebreide pakket en de allround professionaliteit die overal vanaf straalde. Zowel in zijn werk als in zijn ontvangstruime. Wij hebben gekozen voor het uitgebreide pakket met 2 fotografen. Na twijfel vooraf waren we toch heel blij dat we ook de loveshoot hebben gedaan. Vanwege de mooie foto’s op de hei en in het bos en ook vanwege de gewenning aan de instructies en de tactiek voor goede foto’s. Ook Annelieke was een hele sympathieke dame die op de trouwdag op een andere locatie de voorbereiding van mijn man en zn getuigen heeft vastgelegd. Gedurende de dag hebben zij van meerdere kanten de bijzondere momenten vastgelegd zonder daadwerkelijk “aanwezig” te zijn. Hierdoor staat iedereen er naturel op en was iedereen bewust aanwezig ipv zelf kiekjes te schieten met een mobieltje. Ze waren flexibel als we ze iets vroegen en we waren zeer blij verrast door de 1e selectie die wij al op onze receptie konden tonen aan de avond gasten en de volgende dag al in onze mail hadden en met trots aan iedereen konden tonen. Wij zijn onwijs blij dat we onze “corona”-bruiloft door hebben laten gaan, en onze foto’s zijn er absoluut niet minder mooi, warm of indrukwekkend om. Het was een grote investering maar wel iets wat alles was wat we ervan hoopten.”

Tamar en Gert Jan

“In 1 woord: Fantastisch! Zowel in de voorbereiding als met de pre-weddingshoot als tijdens onze bruiloft erg prettig. We hebben net alle foto’s binnen, wat zijn we er blij mee! Zelf hebben we 2 kinderen, de oudste is gestart bij zijn vader en de jongste bij mij (moeder) op de dag van de bruiloft. Het is zo waardevol om foto’s te hebben van beide voorbereidingen, ook tijdens de rest van de dag was dit een grote meerwaarde. Damien en Annelieke zijn heel prettig om bij de bruiloft erbij te hebben, dat vonden ook de andere gasten. Ook de kinderen voelden zich erg op hun gemak. Dus absoluut van het begin tot het einde dikke 10!”

Shavini en Stijn

“We hadden een kleine bruiloft en twee fotografen leek mij daarom een beetje veel, maar we zijn ontzettend blij dat we ons hebben laten overtuigen van de meerwaarde van zijn team (Damien en Wim). Het is erg mooi om terug te zien hoe de belangrijkste momenten uit verschillende hoeken genomen konden worden, waarbij ze als ninja’s voor elkaars shots uit de weg gingen. Waarschijnlijk heeft de ervaring als landschap fotograaf er aan bijgedragen dat ze ook erg creatief omgaan met de omgeving en de lichtval, wat ongelofelijk mooie foto’s op heeft geleverd. Beide straalden ze passie en plezier in hun werk uit en samen met hun gevoel voor humor heeft het er aan bijgedragen dat het een onvergetelijke dag is geworden.”

Jorine en Pim

“Niets dan lof! De communicatie was top, fijn dat we steeds tips en informatie kregen over wat we konden verwachten. Op de dag zelf ook erg prettig en gezellig contact. De dag na onze bruiloft stond er al een blog met prachtige foto’s gepubliceerd! De rest van de foto’s volgen nog, maar nu alvast een dikke 10!”

Dyonne en Coen

“Simpelweg geweldig! Damien en Annelieke hebben duidelijk alles onder controle en zijn erg professioneel maar ook heel aardig. De werkwijze is duidelijk en prettig. Ze mailen altijd snel terug. Hun enthousiasme helpt ook om je gedurende de dag extra goed te voelen. Ze komen met allerlei gave ideeën voor foto’s. Dit is ook gelijk te zien aan de preview foto’s die we een dag na de bruiloft al gelijk ontvingen. Deze foto’s zijn van fantastische kwaliteit. Ook zijn ze erg goed in het vastleggen van spontane momenten, de vluchtige momenten die zó weer voorbij zijn. Zelfs de gasten waren lyrisch over ze. Had niet beter gekund. 10/10”

Daphne en Ruud

“Het begon met een naam en telefoonnummer om daarmee een kennismakingsgesprek te plannen, ruim op tijd voor onze trouwdag. Tijdens dit gesprek was het al direct duidelijk dat wij een klik met elkaar hadden; verder zoeken was niet nodig.
Damien en Annelieke zijn zeer enthousiaste en vakbekwame fotografen. Tijdens de fotoshoot, even weg van de gasten, hebben we enorm gelachen met elkaar; wat een ontspannen sfeer was er. Ze hebben onze trouwdag op een prachtige manier vastgelegd.
Damien en Annelieke, nogmaals heel veel dank. We kunnen niet wachten om ons fotoboek te mogen zien.”

Denise en Kristiaan

“Het was super om Damien en Wim als fotografen te hebben voor onze bruiloft. Het kost wat maar dan krijg je ook super kwaliteit en een fantastische ervaring.”

(Annelieke was vanwege het verplaatsen van hun bruiloft door corona niet beschikbaar, Wim is dan een vaste vervangende tweede fotograaf)

Noortje en Jorik

“We zijn superblij met onze trouwfoto’s van Slot Zeist en de Startbaan in Soesterberg. Onze trouwdag is inmiddels bijna een jaar geleden. Mede dankzij de foto’s en het album kijken we nog steeds met veel plezier terug op deze dag! We waren erg blij met de samenwerking met Damien en Annelieke. De pre-weddingshoot was voor ons een erg fijne manier om te wennen aan de shoot voor op de bruiloftsdag zelf. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Ook van onze gasten hebben we louter positieve woorden over de fotografen tijdens de bruiloft gehoord. Al met al zijn we erg blij met onze keus voor Tweemetervijf Fotografie en de prachtige foto’s als resultaat.

Amanda en Jeff

“Wij hebben uitgebreid gezocht naar de perfecte fotograaf, want de foto’s zijn toch het gene wat je na een bruiloft nog hebt. Na meerdere fotografen gesproken te hebben was de klik met Damien het beste. En zijn foto’s zijn echt prachtig. Geen seconde hebben we spijt gehad. Er werd goed met ons meegedacht, zijn kennis van bruiloften kwam goed van pas. Ook vonden we het erg fijn dat Annelieke ook fotografeerde, zo kon elk moment op meerdere manieren worden vastgelegd. En alles in een relaxte sfeer, we voelden ons compleet op ons gemak. We vonden het best spannend om gefotografeerd te worden op romantische en intieme momenten. Daarom waren we ook heel blij met de pre-weddingshoot. Hierdoor raakten we een beetje gewend aan mensen die om ons heen lopen en geklik van een camera terwijl je elkaar diep in de ogen kijkt. We hadden bij de fotoshoot op onze bruiloft ons boeket in de auto laten liggen, Annelieke rende gelijk terug naar de auto terwijl Damien met ons de perfecte positie voor de eerste foto’s uitzocht. Ze gaven je echt het gevoel er voor jou te zijn en het een perfecte dag te willen maken. De samenwerking tussen Damien en Annelieke was ook gezellig en straalde plezier in hun werk uit.
De foto’s zijn ook echt prachtig geworden en het ontwerp van het album heel mooi. Je ziet duidelijk dat Damien ook landschapsfotograaf is en een heel goed oog heeft voor compositie en licht.
We zijn echt heel erg blij dat we voor Damien en Annelieke hebben gekozen om onze bruiloft te fotograferen”

Nikki en Alexander

“Lieve Damien en Annelieke,

Gister was onze magische dag. En wat zijn wij blij dat jullie dat zo mooi hebben vast kunnen leggen. Vanaf het eerste moment van ontmoeting met jullie voelde wij ons zeer op gemak. Het was net alsof er twee extra vrienden erbij waren in het intieme genootschap van maar 30 personen in deze gekke covid tijd. Maar wat waren we blij dat we juist ddeze twee plekken voor jullie hadden gereserveerd! We hebben enkel de preview foto´s nog maar gezien maar zijn weg van ieder voor ons zo kostbaar moment dat jullie hebben weten te vangen. Al onze gasten die er niet bij konden zijn, hebben het gevoel dat ze het verhaal mee krijgen via de door jullie gemaakte foto´s. We zijn zo ontzettend dankbaar. Aan toekomstige bruidsparen: twijfel je of je bruiloft in deze tijd nog een mooie dag kan worden? Ja zeker dan kan! En als je dan nog twee hele leuke gezellige maar ook keigoede fotografen zoekt?…….Annelieke en Damien moet je hebben! Liefs Alexander en Nikki”

Ina en Wouter

“We hebben net onze trouwfoto’s terug en zijn zo ontzettend onder de indruk! We hebben Damien en Annelieke destijds voor onze bruiloft in november gevonden via deze site. De foto’s hierop spraken ons erg aan. We hadden toen nog onze twijfels over of twee fotografen voor onze bruiloft niet iets te veel van het goede zou zijn, maar naar gesprekken te hebben gehad met verschillende fotografen kwamen we tot de conclusie dat ons gevoel bij tweemetervijf fotografie echt het beste was. Heel prettig in de communicatie en hele mooie foto’s. Nu achteraf zijn we nog steeds super blij (misschien nog wel blijer) dat we voor Damien en Annelieke hebben gekozen. Het contact naar de dag toe en op de dag zelf was heel prettig en de foto’s van de dag zijn stuk voor stuk zo goed geslaagd. Daarnaast vonden we het proces met een pré fotoshoot, waar je tips and trics krijg, en de “premiere avond” ook echt leuk. Bijzonder is het nu ook om te zien hoe mooi sommige foto’s zijn vanuit twee perspectieven, er naast aandacht voor ons ook hele mooie foto’s van onze gasten zijn gemaakt, en dat zowel mijn voorbereidingen als die van mijn man volledig zijn vastgelegd. We vonden dat echt een voordeel van dat Damien en Annelieke met zijn tweeën zijn. Het is daarnaast ook leuk om te zien hoe zij hun passie voor fotografie delen. We hebben ook familie en vrienden veel complimenten gehad over de fotografie, echt heel leuk. Wij zijn echt heel enthousiast over Damien en Annelieke als bruiloftsfotografen!”

Liesbeth en Patricia

Na het bekijken van de website van 2M5 fotografie wisten we eigenlijk al dat we voor deze fotografen zouden kiezen. Je merkt dat Damien en Annelieke ook natuurfotografie liefhebbers zijn en dit zorgt voor unieke foto’s waarbij de omgeving ook een speciale rol speelt. Voor de vorm hebben we een kennismakingsgesprek gehad. Dit voelde meteen heel goed, Damien kwam professioneel over en liet ook mooie, grote foto’s zien die niet op de website stonden.
Een paar maanden voor de bruiloft hebben we een pre-wedding fotoshoot gehad met Damien en Annelieke. De sfeer zat er meteen goed in, wij voelden ons direct op ons gemak en de foto’s zijn heel mooi en bijzonder geworden! De manier waarop zij samenwerken, naar het licht en de omgeving kijken en spelen met de flitsers heeft een geweldig resultaat opgeleverd. En dit was alleen nog maar de pre-wedding fotoshoot!
Wij hebben gekozen voor het complete pakket zodat zij de hele dag zouden kunnen vast leggen, dus inclusief voorbereiding en feest. Hier hebben we totaal geen spijt van gehad! Zowel de foto’s tijdens de voorbereiding, als van de receptie en het feest hebben hele mooie en spontane resultaten opgeleverd. Na de voorbereiding hebben we een fotoshoot rondom Wijk bij Duurstede gehad. Dit heeft prachtige en hele diverse foto’s opgeleverd.
Tijdens de ceremonie hebben ze vanuit meerdere hoeken foto’s kunnen maken van ons en van de gasten. Daarbij bleven ze op de achtergrond en hebben we ze bijna niet opgemerkt.
Gedurende de dag hebben ze ons op een hele fijne manier af en toe apart genomen om wat foto’s te maken, o.a. tijdens de receptie voor een foto op het dak van het kasteel en ‘s avonds tijdens het feest voor een unieke avondfoto. Dit zorgde voor mooie foto’s en even een momentje voor onszelf.
Daarnaast hadden ze een drone meegenomen die voor spectaculaire foto’s heeft gezorgd van ons, het kasteel en het dorpje.
Tijdens het feest was er een slideshow te bewonderen met foto’s gemaakt gedurende de dag. Dit werd zeer gewaardeerd door ons en de dag- en avondgasten.
Damien en Annelieke voelen de spontane momenten goed aan en zijn er als de kippen bij om het vast te leggen. We zouden hen daarom zeker aanraden om jullie speciale dag vast te leggen! Een prachtig resultaat is gegarandeerd!

Iulia en Steve

Damien is the best wedding photographer! We really could not have asked for a better one. We loved his photos, his flexibility and his very friendly attitude! Damien was super communicative throughout, despite us not being in the Netherlands and he ensured everything was perfectly done, by even finding us a perfect photo shoot location very last minute. He was also very flexible with our wishes while also giving us great advice. Damien has a great personality which made the day extra fun too!
We highly, highly recommend him!

Leslie en Leon

De communicatie is super vlot verlopen. Ze werken heel professioneel. Je merkt ze amper op als ze tussendoor foto’s maken op de dag. En op de dag zelf zijn ze ook een hele fijne steun geweest. Wij zijn ontzettend blij met alle prachtige foto’s! Ik kan eigenlijk wel zeggen dat alle gasten blij zijn met de foto’s want bijna iedereen staat er een keer op. De foto’s komen echt tot leven.

Hanneke en Jorik

Damien en Annelieke hebben onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Zij hebben een ontspannen voorkomen, en zijn zeer flexibel en gemotiveerd om de voor ons belangrijke momenten vast te leggen. Tijdens de trouwceremonie waren zij heel onopvallend aanwezig, en doordat ze met tweeën fotograferen hebben ze sommige momenten vanuit twee perspectieven kunnen vastleggen. Zo hebben wij foto’s van tijdens het ja-woord van zowel onszelf als van onze gasten. Damien en Annelieke hebben een bijzonder gevoel voor het vastleggen van emoties!
Bij de fotoshoot heeft Damiens’ ervaring met landschapsfotografie echt meerwaarde gehad. Wij wandelden door Utrecht centrum waar Damien en Annelieke in heel gevarieerde settingen zochten naar de mooiste positie. Hierbij maakten zij gebruik van spontane omstandigheden, zoals een fietser die voorbij fietst over de gracht.
Op de avond van de bruiloft kregen wij de eerste foto’s al te zien. Na onze huwelijksreis werden alle foto’s gepresenteerd. Damien heeft prachtige materialen ter beschikking voor trouwalbums waar hij kundig over adviseert. Hij heeft bovendien het geduld om de ontwerpen tot in perfectie, én naar ieders wens af te werken. Kwaliteit heeft gedurende het hele proces voorop gestaan, en in combinatie met de prettige communicatie waarin er constant met ons werd meegedacht, hadden wij geen betere fotografen kunnen wensen! 

Kim en Dennis

Na het zien van zijn website hebben wij direct een afspraak ingepland met Damien. Het was voor ons direct duidelijk dat hij onze trouwfotograaf moest worden. En daar hebben wij geen minuut spijt van gehad. Wat een prachtige foto’s hebben wij gekregen en deze hebben wij ook super snel ontvangen na onze bruiloft.
Tijdens de voorbereidingen van de bruiloft liep het contact heel soepel en fijn! En op onze bruiloft niet anders, de dag was zo ontspannen en gezellig, niks is te gek voor Damien en Annelieke. Wij voelden ons heel erg op ons gemak tijdens de fotoshoot en tijdens de dag hebben zij ongemerkt prachtige foto’s gemaakt! De ontspannen sfeer van de dag zie je dan ook terug in onze foto’s. Zo knap dat dat ze de sfeer zo goed kunnen vastleggen. Van meerdere gasten complimenten gekregen over zowel de foto’s als over de wijze van fotograferen. Daarnaast zijn zij heel behulpzaam, flexibel en denken de hele dag met je mee. Echt helemaal top!
Nogmaals onwijs bedankt voor de super mooie foto’s en jullie gezelligheid en inzet tijdens de voorbereidingen, de trouwdag en na afloop!

Francien en Egbert

2m5 ontdekt via zoeken op internet. Vooral de foto’s met belichting (flitsers) sprongen er voor ons uit.
Fijn contact, via email goed te bereiken.
Op de trouwdag onopvallend aanwezig, het voelde vertrouwd.
Grote foto op glasplaat besteld, deze is prachtig geworden. Trouwalbum geheel naar wens, met diverse mooie grote foto’s met die fijne belichting die we wilden.

 

Kitty en Ramon

Wij hadden tweemetervijf al langer in het oog. Zijn reis foto’s zijn altijd leuk om even naar te googelen. Toen dat wij besloten om te gaan trouwen was het meteen 1 van onze keuzes om Damien en Annelieke uit te nodigen. Maar om nu meteen op 1 paard te gaan wedden…. verschillende beurzen langs geweest maar toch elke keer kwamen wij weer terug op 2M5.
Wat er met de foto’s gebeurt echt geen idee maar het lijkt wel of elke foto veranderd in een levend schilderij.
Ons eerste kennismaking gesprek was heel gezellig en ongedwongen. En de volgende dag hadden wij de offerte al binnen. Lekker praktisch! Wij hadden nog wat andere wensen. Wederom weer een snelle aangepaste offerte. Ik geloof een week voor ons trouwen hadden we toch besloten om Damien en Annelieke langer te laten fotograferen op onze dag. Niks van dit alles was een probleem of moeilijk.
Op de dag merk je niks van de 2 fotografen. Natuurlijk wel tijdens de shoot, maar dit is om de mooiste poses te kunnen vastleggen. Doordat ze met zijn tweeën zijn krijg je ook een mooie afwisseling. Een vrouw ziet nu eenmaal andere dingen als een man.
Toen wij de volgende dag al een preview mochten ontvangen wisten wij echt heel zeker, we hebben de juiste keuze gemaakt wat betreft fotograaf!
Na een kleine 3 weken hebben we onze lovestory bekeken bij Damien in zijn studio. Wat leuk is dit, DE DAG nog even in het kort opnieuw beleven. Wederom weer met een lach en een traan.Tijdens deze avond hebben we ook besloten welk fotoalbum het gaat worden.
Als we ooit nog een keer een speciale dag hebben waar we een fotograaf voor nodig hebben, dan zal onze keuze meteen weer op TweeMeterVijf vallen.
Annelieke en Damien bedankt voor het vast leggen van onze mooie dag.

 

Carmen en Wesley

Damien en Annelieke hebben onze trouwdag vastgelegd en wat hebben ze dat goed gedaan! Ze zijn beiden ontzettend professioneel en haast onzichtbaar aanwezig. Omdat ze met zijn tweeën zijn lukt het om alle mooie en bijzondere spontane momenten op beeld te vangen. Ze blinken uit in creativiteit en weten -ook in mindere omstandigheden (denk: weinig licht, slecht weer…)- prachtige foto’s te maken. Er werd goed vooraf geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en daar is op de dag zelf super rekening mee gehouden. Het uiteindelijke resultaat is een mix van super mooie creatieve bruidsreportage foto’s, prachtige foto’s van alle mooie en emotionele momenten en alle mensen die ons dierbaar zijn precies op het goede moment “gevangen”; en foto’s die de sfeer van de dag en de hoeveelheid plezier die we die dag hadden feilloos uitdrukken.
Ook super fijn is dat ze heel snel zijn met het toezenden van wat preview foto’s na de bruiloft; super leuk om die alvast terug te kijken en ook alvast te kunnen laten zien!
Al met al zijn wij super tevreden en raden we iedereen aan om Damien en Annelieke hun bruiloft te laten fotograferen. Je weet dan zeker dat je mooie herinneringen voor een leven lang mooi vastgelegd zijn zodat je ze oneindig kunt herbeleven!

Anja en Adriaan

In 2016 fotografeerde Damien mijn bruiloft. Wat opviel bij het kennismakingsgesprek was hoe vriendelijk, vrolijk en behulpzaam hij was, hij dacht goed mee over onze wensen en gaf wat tips. Op de dag zelf wist hij onopvallend alles goed vast te leggen en creëerde een moment en plek om een foto te maken in de stijl die wij aangegeven hadden erg mooi te vinden. Hij paste zo goed in ins gezelschap dat onze gasten dachten dat hij ook een gast was. De foto’s zagen er prachtig uit, wij zijn erg tevreden!
Nu, in 2018, trouwden mijn ouders en hebben wij Damien opnieuw gevraagd dit vast te leggen. Het was niet makkelijk, want de ceremonie duurde hooguit 10 minuten, maar hij wist alle momenten perfect vast te leggen! Het resultaat is wederom prachtig, wij raden Tweemetervijf fotografie dan ook zeker aan!

Mandy en Kevin

Onze bruiloft is al weer 3 maanden geleden maar we zijn nog steeds aan het nagenieten elke keer als we de foto’s die Damien heeft gemaakt aan het bekijken zijn.
22 jaar geleden hebben Damien en ik bij elkaar in de brugklas gezeten maar ook snel weer uit het oog verloren. Per toeval zag ik dat hij full time trouwfotograaf was geworden en stuurde hem een berichtje. Enthousiast reageerde Damien hierop en wilde graag een “kennismakings-” gesprek houden waarbij hij veel trouwfoto/albums bij zich had. De klik was er meteen en na even denken hadden we besloten dat we geen andere fotograaf meer op gesprek wilde laten komen.
Van begin tot eind reageerde Damien snel en nauwkeurig op mails en appjes. Wij konden alles vragen en gaf hij goed advies zonder hierin dwingend te zijn. Het was aan alles te merken dat hij 1 brok ervaring is. Ook fijn dat hij elke keer ons duidelijk maakte dat het onze dag was en hij dat zo goed mogelijk wilde vastleggen.
In ons pakket zat ook de preweddingshoot. Als man zijnde dacht ik dat het meer een gimmick was, leuk voor de vrouw etc. Niets is minder waar, buiten het feit dat het een leuke middag was en prachtige foto’s hebben gekregen. Kregen we ook veel tips/trucs om tijdens de bruiloft shoot nog mooiere foto’s te krijgen. Ook voelde het op de bruiloft zelf veel natuurlijker aan dan de eerste 30min van de pre wedding shoot. Damien leert je letterlijk om mooi en romantisch op de camera te staan zonder dat het “gescript” voelt.
Wij zelf, maar ook al onze gasten zijn uitermate te spreken over Damien, met zijn twee meter vijf denk je dat je hem niet kunt missen, maar hij was voor mijn gevoel niet aanwezig maar wanneer je hem nodig had of iets wilde vragen stond hij naast je. Wij hadden ook een videograaf ingehuurd, zij kenden elkaar niet. Maar ook hier vanaf het eerste moment was daar een klik en stimuleerde ze elkaar om zo’n mooi mogelijk beeld te kunnen krijgen van alles.
Buiten de foto’s heeft Damien ook een trouwalbum voor ons ontworpen, luisterde goed en geduldig na onze wensen. Het is zoals verwacht prachtig geworden. Je zou verwachten dat het saai wordt wanneer familie/vrienden en collega’s blijven vertellen wat een prachtige foto’s het zijn geworden, maar dat is het voorlopig nog niet.
De bruiloft was perfect en we zijn dan ook blij dat deze perfecte dag ook op een perfecte manier is vastgelegd.
Damien heel erg bedankt!

Daniëlle en Marc

Na het zien van onze trouwfoto’s nog blijer dat we voor Tweemetervijf fotografie hadden gekozen! De foto’s zijn in een woord prachtig geworden! Al bij het kennismakingsgesprek voelde het goed en waren we er eigenlijk al uit. De pre-weddingshoot is ook echt een aanrader. Damien neemt echt de tijd om je te helpen zodat de foto’s er relaxt uit zien. Een goede oefening voor de bruiloft. Ook de kinderen vonden het erg leuk met Damien en Annelieke. Ook de communicatie voor en na de bruiloft verloopt goed en snel. Hij denkt met je mee en niets is te gek. Tijdens de dag zelf is Damien een fijne aanwezigheid en merk je amper dat hij er is! Hij gaat op tussen de gasten en zorgt voor een ontspannen sfeer. Een geweldige fotograaf die ons geweldige foto’s heeft gegeven van onze geweldige dag!

Kim en Mark

Afgelopen augustus zijn wij getrouwd en wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Tweemetervijf fotografie. Vooraf hebben we hele fijne gesprekken gehad over onze wensen. Niets was te gek, en er werd juist heel erg goed meegedacht over wat we allemaal met de locatie konden doen om speciale foto’s te krijgen (een loods vol oude auto’s). Het resultaat daarvan is geweldig! De manier waarop de juiste hoek en het juiste licht wordt gevonden zorgt voor hele mooie, vette foto’s. Dat is wat we wilden voor onze trouwfoto’s. Die wens hebben ze helemaal waar gemaakt.
Ook op de dag zelf was het heel fijn om ze in de buurt te hebben. De gemoedelijkheid en gemak waarmee ze er zijn zorgt er eigenlijk voor dat je ze niet echt opmerkt. Maar ondertussen hebben ze heel goed in de gaten waar, wanneer en van wie er foto’s gemaakt moeten worden. Wij vonden de communicatie heel erg fijn. Er was oprechte interesse, alles was erg transparant, en het was ook nog eens erg gezellig. Wij zijn heel erg blij met de resultaten. Van gesprek vooraf tot en met het fotoalbum. Hier kunnen wij nog jarenlang van genieten. Al met al zeker een aanrader!!

Mischa en Koen

Niet verder zoeken naar andere fotografen, je MOET bij Damien wezen als je supermooie foto’s wilt waarin oog is voor detail, oog is voor symmetrie, oog voor creativiteit, scherpte, helderheid, juiste lichtinval, juiste momenten van emoties willen pakken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is een zeer professionele fotograaf die:
– gevoel heeft voor humor,
– relaxt is in de omgang, in het contact,
– je wensen zo goed mogelijk probeert te vervullen als je zelf bepaalde ideeën hebt,
– vriendelijk,
– correct en netjes,
– flexibel.
Wij hebben totaal niet door gehad wanneer hij aan het schieten was behalve tijdens de officiële reportage dan natuurlijk, ook de gasten niet. Tijdens ons fotomoment samen, voelt het natuurlijk en gemakkelijk om wat meer geposeerd om de foto te gaan. Ik denk dat het komt omdat hij goed investeert in het contact, contact leggen en met het gebruik van humor. Dat maakt alles relaxter en luchtiger en minder gespannen op de dag zelf.
Deze fotograaf gaat gewoon mee in het publiek. Van onze gasten hebben we ook terug gekregen dat Damien leuk en vriendelijk is in contact!
Toen Damien bij ons thuis kwam voor het eerste kennismakingsgesprek, wisten we eigenlijk stiekem al dat hij het zou worden ten opzichte van andere fotografen. Wat hem onderscheidt van andere fotografen is echtheid. Zowel de fotomomenten die hij pakt spreken dit uit, als hijzelf qua persoonlijkheid 😉

 

Emma en Koert

Wat een fantastische fotograaf. Op 3 November zijn wij getrouwd. Op 4 november hadden we de eerste foto’s al binnen. En wat zijn het een prachtige foto’s! Adembenemend. Damien is super relaxed, vrolijk en gezellig en ook Annelieke is geweldig! Wij hebben met hun een top ervaring gehad en willen hem graag aan iedereen aanraden!

 

Lianne en Hubert

Al vanaf de eerste afspraak waren we er zeker van dat Damien onze bruiloft moest fotograferen. Hij nam uitgebreid de tijd om zijn portfolio te laten zien, onze vragen te beantwoorden en wensen te bespreken. Negen maanden later was de dag daar en ondanks zijn 2 meter 5 is hij compleet onopgemerkt gebleven. Familie, vrienden, kennissen en collega’s hebben het erg nog steeds over hoe dat mogelijk was. Dit resulteerde in prachtige, niet gemaakte en vooral spontane foto’s uit alle mogelijke hoeken. Deze hebben we bezichtigd in zijn studio, waar hij tevens een filmpje liet zien van onze lovestory. We beleefde het moment weer helemaal opnieuw! We hebben zo veel mooie foto’s dat we niet eens kunnen kiezen welke we aan de muur willen hangen. Bedankt voor al dit moois Damien!

Marieke en Rossio

Op 13 juli heeft Damien samen met zijn collega Annelieke onze bruiloft gefotografeerd en de foto’s zijn zonder te overdrijven waanzinnig mooi geworden! De manier waarop Damien gebruik maakt van het licht, precies die momenten weet vast te leggen die zo sprekend zijn en oog heeft voor detail is zeer bijzonder. En daarbij werkt hij op de achtergrond, hadden wij soms niet eens door dat hij foto’s aan het maken was! Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat wij nu zo’n prachtige blijvende herinnering hebben aan een van de mooiste dagen van ons leven.

Elsemieke en Maurice

Het kiezen van de juiste fotograaf voor onze bruiloft was natuurlijk super belangrijk! Toen we op de website van Tweemetervijf fotografie belandden, waren we meteen onder de indruk. De foto’s zijn prachtig. Na een gezellig gesprek hadden we besloten om voor Damien (Tweemetervijf fotografie) te kiezen als fotograaf op onze bruiloft. Eerst hebben we gebruik gemaakt van een pre-weddingshoot. Hier merkten we al dat Damien heel prettig in de omgang is. Hij is gezellig en stelt je echt op je gemak, wat ervoor zorgt dat je niet zo ongemakkelijk op de foto staat 🙂 En de foto’s die hieruit zijn gekomen zijn prachtig. We zijn er erg blij mee. Ook de foto’s die Damien op onze bruiloft gemaakt heeft, zijn nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Damien heeft oog voor de omgeving en dat maakt de foto’s écht geweldig. Tijdens onze bruiloft was Damien ook heel fijn in de omgang. Damien weet zich goed in groepen te mengen en stelt iedereen op het gemak. Damien is tot laat in de avond gebleven en heeft ook prachtige foto’s gemaakt van ons feest. Hier zijn we echt blij mee!

Alexandra en Joop

Wij zijn erg blij geweest met de keuze van Damien voor onze beide fotoshoots van zowel de love schoot als de trouw schoot liep super goed. De eerste ontmoeting met Damien verliep al gezellig en we waren erg tevreden over zijn professionele houding, gezelligheid en het rekening houden met onze wensen. Hij was open en hij liet ons rustig de keuze om hem te kiezen. Door de klik hebben we veel ontspanning gehad tijdens de shoots. Tijdens de bruiloft hebben we veel complimenten gekregen over de fotograaf. Hij was op de achtergrond maar op en positieve manier aanwezig. De resultaten waren precies zo als we gehoopt dat de foto’s waren. Vooral omdat er en lange tijd hadden gezocht naar en goede fotograaf kunnen we nu met zekerheid zeggen dat we ons op ons gemak voelden bij Damien en hij dacht met ons mee. Na de bruiloft kwam al snel de vraag om bij hem langs te komen om de foto’s te bekijken. We waren enorm enthousiast en wisten zeker dat de foto’s mooi waren en dat bleek ook zo. Damien is zeker een aanrader en als ik me bruiloft op nieuw zou kunnen doen zou hij er zeker weer bij zijn. Als we bijzondere momenten krijgen zouden we deze ook graag willen vast leggen bij Damien. Voor degene die nog op zoek zijn naar een fotograaf zeker voor Damien kiezen. Hij heeft goede prijs kwaliteit, hij heeft plezier in zijn werk en dat straalt er ook van af, hij kijkt naar de wensen, komt op tijd, zorgt voor en ontspannende sfeer, de foto’s zijn op tijd binnen, de foto’s zijn goede kwaliteit en bij de foto’s stralen de emoties af waardoor we ons zo weer kunnen in leven in onze bijzondere dag waardoor we dankzij hem er elke dag weer op terug kunnen kijken.

Alexandra en Roderick

Wij zijn heel erg blij dat we Damien als fotograaf hebben gekozen voor onze bruiloft. Hij heeft een hele open houding, wat zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer waarbij wij ons op het gemak voelden. Hij was heel enthousiast over de locatie en deed zijn best om een hele mooie fotorapportage te maken. Dat is zeker gelukt! Dankzij Damien hebben we (naast elkaar ;)) een prachtige tastbare herinnering aan deze bijzondere dag!

Karin en Kees

Het contact met onze fotograaf was vanaf de eerste minuut erg prettig, betrokken en vooral erg leuk. Al tijdens de pre- weddingshoot was het erg leuk. Damien is erg deskundig en heeft een heel eigen stijl. Met deze stijl en deskundigheid wist hij ons erg mooi op de foto te zetten. Tijdens onze bruiloft heeft hij onze mooiste dag fantastisch vastgelegd. De sfeer en de emotie spatten van iedere foto af. Ook na de bruiloft hebben we samen met hem genoten van een mooie avond. Op deze avond hebben we de foto’s bekeken en ons album samengesteld. De sfeer was wederom hartverwarmend. “We hebben deze avond het gevoel opnieuw getrouwd te zijn”. Damien heel erg bedankt dat je deze, voor ons onvergetelijke dag nog mooier hebt gemaakt. Je bent een fijn en deskundig mens met een heel eigen stijl.

Jolanda en Wouter

Het is alweer een poos geleden, maar Damien is een fotograaf die deze beoordeling 100% verdient. Wij zijn in September 2017 getrouwd en waren relatief kort van te voren alles gaan plannen. Via theperfectwedding.nl kwamen we eigenlijk al snel bij tweemetervijf uit, vanwege de prachtige foto’s die er tentoongesteld worden. Daarbij was meteen te zien dat hij een goed oog had voor compositie en natuur. Later bleek hij ook van oorsprong een natuurfotograaf te zijn. Alle voorbereidingen verliepen vlekkeloos en op de dag zelf waren hij en zijn collega op een prettige manier aanwezig. Het resultaat: prachtige foto’s en een fantastisch album met oog voor compositie en detail. Alles is goed verzorgd en je hoeft je nergens druk om te maken. Ook van de gasten op de bruiloft kregen wij te horen dat ze de fotografen erg waardeerden in hun werk en contact. Al met al een professioneel geheel en zeker aan te bevelen voor anderen!

Mandy en Paul

Bij ons kennismakingsgesprek maakte Damien gelijk een vriendelijke en professionele indruk. Tijdens de pre-wedding shoot hebben we alvast op een ontspannen manier kunnen wennen aan elkaar zodat het op de dag zelf allemaal heel soepel verliep. Zojuist in Damien’s studio de bewerkte foto’s gepresenteerd gekregen en we zijn heel blij met het resultaat, de gehele dag is perfect vastgelegd! Daarnaast is Damien een prettige en leuke vent om er bij te hebben!

 

Annelienke en Donald

Ontzettend goede en ook leuke fotograaf. Alles is mogelijk, niks is te gek. We hebben zowel de pre-wedding shoot als de trouwrapportage gedaan, en beiden zijn geweldig geworden! De persoonlijke aanpak en het feit dat Damien op een heel prettige manier aanwezig is maakt dat de foto’s de sfeer goed weergeven.

Marjolijn en Jeroen

Damien is een hele goede keuze als (trouw)fotograaf. Vanaf het begin enthousiast, een goede klik en een hele prettige persoonlijkheid om een hele dag mee door te brengen. Op de achtergrond maar met veel oog voor detail alles vastgelegd wat voor ons belangrijk was. Het resultaat mag er zijn, prachtige foto’s!!!

Tessa en Teun

Wij zijn zeer tevreden over Tweemetervijf fotografie! Damien was heel prettig om mee samen te werken en hij heeft onze dag van het begin (aankleden en make-up) tot en met een groot gedeelte van het feest prachtig weten vast te leggen. De pre wedding shoot was ook erg leuk om te doen en onze kinderen konden toen ook al goed aan hem wennen. Hij is ook erg leuk en enthousiast met kinderen! Voor de avondgasten was het ook erg leuk dat hij al wat foto’s kon vertonen van hoe de dag tot dusver was geweest. Ook de gasten waren allemaal erg enthousiast over die fijne en relaxte fotograaf die wij hadden. En vandaag hebben we het filmpje bekeken die hij heeft gemaakt en wat was het mooi om die te zien en de dag weer opnieuw te kunnen beleven, erg mooie foto’s allemaal. Het gaat lastig worden om uit al die mooie foto’s te gaan kiezen welke we in het groot willen laten afdrukken. Damien, nogmaals bedankt voor alle foto’s en we kijken uit naar het fotoboek dat je voor ons gaat maken!

Kamala en Bas 

We hebben Damien leren kennen bij ons thuis voor een kennismakingsgesprek. Hij kwam vriendelijk en zeer professioneel over. Al snel wisten we dat we voor Tweemetervijf fotografie gingen. We wilden graag de mooie omgeving waar wij wonen in de foto’s terug zien en dat is uitstekend gelukt. Damien is zeer prettig in de omgang en staat open voor wensen en inbreng vanuit ons. Dat zelfs mijn zus foto’s mocht maken met zijn toestel vond ik bijzonder. Door zijn leuke omgang met kinderen staat onze dochter van 10 maanden er ook fantastisch op, mooie herinnering voor haar voor later. Op de dag zelf ging hij op tussen onze gasten en heeft haast onzichtbaar onze trouwdag perfect vast weten te leggen. Vlak voor het spannende moment dat bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien wist hij mij op mij gemak te stellen. Erg fijn op dat moment als je zo zenuwachtig bent. Ik kan Damien – Tweemetervijf fotografie zeker aanbevelen want ik gun iedereen zo’n mooie herinnering vast gelegd in foto’s.
Damien, ontzettend bedankt!

Marinka en Jaap 

Damien maakt echt prachtige foto’s! Hij weet de goede momenten vast te leggen zonder in de weg te lopen. Zowel wij als onze gasten hebben hem nauwelijks opgemerkt gedurende de hele dag! Hij houdt goed rekening met je wensen, wij wilden niet teveel statische foto’s maar gewoon vastlegging van wat er op de dag gebeurde. We hebben er een mooie reportage aan over gehouden! En daarbij is Damien ook gewoon gezellig in de omgang, een echte aanrader!

 

Roxanne en Michiel 

In één woord; GEWELDIG 

Wanneer je een bruiloft gaat regelen is de fotograaf één van de eerste onderdelen die je geregeld wilt hebben. Je gaat op zoek naar fotografen, die volgens je smaak foto’s maken. Zo zijn wij bij Damien terecht gekomen. Na het maken van een afspraak, is Damien bij ons thuisgekomen om te praten over ons, onze ideeën en smaken. Het voelde direct goed. Een heel ontspannen sfeer en Damien biedt veel verschillende mogelijkheden.
In aanloop van onze bruiloft, hebben wij best veel vragen gehad. Damien gaf altijd snel een reactie. Wij hebben ook getwijfeld over de loveshoot. Omdat wij beiden niet vaak en graag voor de camera staan, leek het ons toch wel een goed idee om dit te doen. Wij zijn die dag naar Meijendel gegaan. Wat was dat een fijne dag! Damien liet ons merken, dat we gewoon onszelf konden zijn. Hier en daar gaf hij een kleine aanwijzing hoe te staan, maar dit voelde helemaal niet als poseren. Ook deze dag verliep erg ontspannen met hier en daar wat humor; de duin liet zich niet gemakkelijk trotseren. Damien heeft op deze dag uitgebreid de tijd genomen. Al heel snel kregen wij de foto’s van de loveshoot en deze beloofden een mooie serie voor onze bruiloft.
De dag zelf verliep iets anders dan gehoopt. In de ochtend, op het moment van vertrek, begon het enorm hard te regenen. Toch wist Damien hier hele mooie foto’s te maken. Op het moment van aankomst op locatie trok de lucht open en konden we toch buiten foto’s maken. Tijdens de ceremonie en receptie heeft Damien veel foto’s gemaakt. Hierbij was hij nauwelijks merkbaar aanwezig. Veel van onze gasten hebben zeer positief gereageerd op en over Damien. Na de receptie was het eigenlijk tijd voor Damien om te gaan, maar ook deze dag nam hij weer extra de tijd om toch nog wat foto’s buiten te maken. Het was immers nu droog.
De dag na onze bruiloft had Damien al een filmpje klaar waar een aantal foto’s te zien waren. Dat was al zo prachtig. Je beleeft de dag steeds weer.
Een paar weken later (er zat een vakantie tussen) waren de foto’s klaar. En dat waren er heel veel. Damien had ook al een opzet gemaakt voor een album. Wij wilden graag een paar foto’s anders en natuurlijk was dat geen probleem. Maar toen…… het album…. Wat enorm veel keus!!! Wij hebben nu een geweldig mooi album om aan onze dag terug te denken. Damien, bedankt voor alles! Wij zouden zo weer voor jou kiezen.

Sigrid en Robin 

We hebben Damien tijdens een andere bruiloft leren kennen en zijn fijne manier van werken en de mooie foto’s spraken ons erg aan. De keuze voor een fotograaf om onze eigen bruiloft vast te leggen was dan ook snel gemaakt. Twee maanden voor onze bruiloft zijn we met Damien een dag naar Maastricht geweest voor de “pre-weddingshoot”. Onze wens was om Maastricht duidelijk in de foto’s naar voren te laten komen en dit is helemaal gelukt. Dankzij de creatieve ideeën van Damien leverde de “pre-weddingshoot” al een aantal mooie, bijzondere en “Mestreechse” foto’s op. Onze bruiloft zelf heeft Damien van begin tot eind heel mooi, origineel en gevarieerd in beeld gebracht. Tijdens de ceremonie, receptie en feest heeft hij onopvallend gefotografeerd en het maken van de fotoreportage in Maastricht was erg ontspannen en leuk om te doen. Aan het begin van het feest ’s avonds had Damien de eerste foto’s al klaar om aan de gasten te laten zien en dit leverde alleen maar positieve reacties op. Kortom: we zijn heel blij dat Damien onze bruiloft heeft willen vastleggen en raden hem iedereen aan!

Joyce en Jeroen

Zeer fijne samenwerking met Damien, hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.
Verder staat hij open voor nieuwe ideeën en heeft hij goede tips. Wij kunnen hem iedereen aanraden!

Julia en Sander

Wij waren onder de indruk van de foto’s op de website van Damien, en wilde graag meer informatie. Zo gezegd zo gedaan, afspraak gemaakt en Damien is bij ons thuis geweest. Daar heeft hij een aantal fotoalbums met foto’s laten zien. Wij waren onder de indruk, dus wij wilden dat Damien onze trouwfoto’s ging maken.
Maar voor wij daadwerkelijk gingen trouwen, gingen wij eerst een ‘pre-weddingshoot’ doen. Hiervoor zijn wij naar de binnenstad van Utrecht gegaan. Omdat je niet elke dag voor een camera staat, was het in het begin wat wennen. Echter heeft Damien ons prima op ons gemak gebracht en de foto’s waren dan ook TOP.
Op de dag van onze bruiloft is Damien eerst naar het ouderlijk huis van mijn vrouw gegaan. De voorbereidingen waren daar in volle gang en dit is super op foto vastgelegd. Daarna is Damien naar mijn ouderlijk huis gegaan om de voorbereidingen bij mij vast te leggen.
Tussen de trouwceremonie en het feest heeft Damien een preview gemaakt die liet zien hoe het eerste deel van de dag was geweest. Deze preview werd getoond toen onze avondgasten binnenkwamen en wij hebben hierop heel veel leuke reacties gehad.
De uiteindelijke foto’s zijn ook super geworden, en wij willen jullie dan ook Damien van harte aanraden!

Senne en Peter

24 juni 2016 was onze dag, we hadden in april een pre-weddingshoot gedaan met Damien en van een van de foto’s onze uitnodiging gemaakt, daar kregen we al zoveel positieve reacties op!
Op onze trouwdag was Damien de hele dag aanwezig, hij heeft iedere emotie weten vast te leggen, liefde, geluk, vreugde en trots, het straalt van de foto’s af.
Wij hebben voor Damien als onze fotograaf gekozen omdat hij de spontane momenten weet vast te leggen in mooie, kleurrijke foto’s en dit zien wij zeer zeker terug in onze prachtige trouwreportage, die wij iedere dag even door kijken 🙂

Sandra en Sander 

Damien maakt fantastisch mooie foto’s en neemt ook je persoonlijke wensen mee in de shoot. Als fotograaf rustig en op de achtergrond. Vooral als je heel gespannen bent erg prettig. Ik zou hem iedereen aanraden.

Nannie en Patrick  

We zijn ontzettend blij dat wij Tweemetervijf fotograaf Damien hebben uitgekozen! Hij is professioneel, enthousiast en creatief, waardoor wij nu een trouwboek vol prachtige én gave foto’s hebben! Daarnaast is hij vriendelijk, kalm en relaxed, waardoor je op je gemak voor de camera staat, ook als je dat eigenlijk best spannend vindt.
De commutatie verliep prettig, snel en duidelijk! Daarnaast droeg hij meermalen perfecte oplossingen aan, van een fleecevest tegen de kou tot een nieuw trouwboek toen die al snel was beschadigd. Dat is extra service die je niet verwacht, maar zo ontzettend fijn was!
We zijn ontzettend gelukkig met het resultaat!

Hannah en Bart

De perfecte trouwfotograaf bestaat: Damien Franscoise! Naast dat hij een ontzettend vriendelijke en bescheiden man is, wist hij onze trouwdag zo goed vast te leggen dat het bij het terugkijken van de foto’s even leek alsof we weer even op onze trouwdag waren. Damien heeft heel goed begrepen welke sfeer wij wilden creëren op onze trouwdag, en zijn foto’s sloten daar naadloos op aan. Hij dacht met ons mee, gaf ons goede adviezen en was op de dag zelf een hele prettige gast. Van familie en vrienden hebben wij veel complimenten over Damien gekregen. Zowel hij als zijn foto’s hebben een blijvende indruk op ons gemaakt. Dank je wel Damien voor je prachtige foto’s!

Mandy en Justian

De eerste ontmoeting met Damien was al goed. Hij nam de tijd voor ons en was oprecht geïnteresseerd in ons en onze wensen. In de aanloop naar de bruiloft regelmatig contact gehouden. Hij reageerde snel op onze mail. Tijdens de loveshoot gaf hij complimenten en tips op een prettige manier. Toen de grote dag eenmaal daar was, was de samenwerking niet meer zo spannend. We hebben niet eens door gehad dat hij er altijd bij was. Hij volgde ons in ideeën die we ter plaatsen maakte en kwam zelf met ideeën. Dit zorgde voor een hele fijne en ontspannen samenwerking. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen! De foto’s spreken boekdelen. De warmte en liefde die wij op de dag zelf hebben ervaren waren zeker terug te zien in de foto’s. Dank je wel Damien dat je onze dag zo geweldig mooi hebt vastgelegd. De herinneringen die voor eeuwig bij ons blijven.