fbpx

De Landgoederij – Bunnik

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Uw droomhuwelijk wordt werkelijkheid in De Landgoederij en Kasteel Cammingha. Sprookjesachtige omgeving, historisch decor en bijzonder gastvrije service zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag. De Landgoederij ademt romantiek. Het naastgelegen Kasteel Cammingha, de mooie groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht.

Bent u verliefd geworden op Kasteel Cammingha en wilt u hier uw huwelijksceremonie voltrekken? Kasteel Cammingha is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik! Het verzorgen van huwelijksfeesten doen wij met veel passie, kennis en plezier. Het team van De Landgoederij verzorgt een spetterend huwelijksfeest waar nog lang over wordt nagepraat! Bij een geweldige trouwdag hoort fantastisch eten en daar zorgen chef Barry en het creatieve keukenteam van De Landgoederij voor!

Onze romantische trouwlocatie is gelegen op een prachtige locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik. Kasteel Cammingha ademt romantiek, vanaf het voorjaar is het mogelijk om per sloep te arriveren in onze tuin.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

De Landgoederij in het landelijk gelegen Bunnik, eigenlijk het buitengebied van Utrecht, is een zeer complete en praktische locatie voor jullie bruiloft. De trouwlocatie biedt verschillende zalen die qua grootte en sfeer van elkaar verschillen waardoor er altijd een indeling te maken is die bij jullie bruiloft en gezelschap past. Hierdoor kun je ook gemakkelijk je hele bruiloft hier vieren, zowel de ceremonie, receptie, diner en feestavond zijn passende zalen voor. Buiten heeft het een ruime tuin en ligt het prachtige Kasteel Cammingha, dat jullie ook nog voor jullie bruiloft kunnen gebruiken. De Landgoederij heeft aan de voorzijde een ruime parkeerplaats.

Door die verschillende en ruime opzet kan het wel zijn dat er andere gelegenheid tegelijkertijd gehouden worden, complete exclusiviteit heb je daardoor niet. Het gastvrije team zorgt goed voor jullie en jullie gasten en ook de keukenbrigade weet wat te ze doen, de diners zijn erg goed.

Binnen heerst een warme sfeer met veel houttinten en een grote open haard in de Deel, de grote zaal. Door de vele deuren kun je de binnen- en buitenruimtes goed tegelijkertijd gebruiken. Een wandelingetje naar de Kromme Rijn, waar De Landgoederij aan ligt, is daardoor snel gemaakt. Je kunt zelf met een sloep arriveren op je trouwlocatie! Maar ook per auto; De Landgoederij ligt op korte afstand van de A12.

Een sfeervolle en praktische trouwlocatie dus. Jullie trouwlocatie wellicht?!?!

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

De Landgoederij Bunnik
Telefoon: 030-2040542
Website: www.delandgoederij.nl
E-mail: info [at] delandgoederij [dot] nl

Aankomst Bruidspaar De Landgoederij Bunnik
Landgoederij Aankomst Bruidspaar Bunnik
Binnenkomst Bruidsmeisjes Begin Trouwceremonie
Deel Landgoederij Bunnik Trouwceremonie
Geloftes Bruidspaar Landgoederij Cammingha
Ja woord Trouwceremonie Landgoederij Bunnik
Bruidspaar Getrouwd Landgoederij
Landgoederij Bunnik Proost Bruiloft Terras
Diner Bruiloft Barbecue Landgoederij
Photoshoot Trouwfotograaf Landgoederij
Fotoshoot Trouwreportage Landgoederij
Openingsdans Bruidspaar Landgoederij Deel Feestzaal
Deel Feestzaal Schuur Landgoederij Boerderij

Impressie van trouwreportages op deze trouwlocatie: