fbpx

Slot Zeist – Zeist

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Ooit het lustoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits. Nu het ideale decor voor vorstelijke evenementen, historie opsnuiven of genieten van kunst en cultuur. Het Slot ademt historie, is omringd door prachtige Engelse tuinen en is zeer centraal gelegen. Zoekt u een bijzondere locatie? Kom dan langs om de prachtige stijlzalen te bekijken, sfeer te proeven en uw wensen met ons te bespreken.

Een droom die uitkomt: trouwen op Slot Zeist. Het 17e eeuwse Slot heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Ons team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Jullie hele dag op 1 locatie, van de ceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart, van het diner tot een spetterend feest!

Ons team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Met heel veel passie en enthousiasme helpen wij mee om jullie wensen te vertalen naar één geweldige dag, een om nooit te vergeten! Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij jullie graag. Bel of mail ons om een keer langs te komen. Wij laten jullie met veel plezier ons prachtige Slot zien en nemen aansluitend graag het programma en jullie wensen door.

Slot Zeist is zonder twijfel de meest romantische en meest complete trouwlocatie voor jullie ja-woord: vraag je aanstaande in de Theekoepel, trouw in de sprookjesachtige Spiegelzaal, organiseer de receptie in de Willemszaal, maak de fotoreportage in de vorstelijke tuinen, geniet van een familiediner in de Blauwe zaal en geef een sprankelend feest in de Slotzaal. We hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk huwelijk.
Door de centrale ligging is het Slot goed bereikbaar voor al jullie gasten. Naast Utrecht en nabij de A12 en A27. Verder bevinden zich op 5 minuten loopafstand van het Slot 300 gratis parkeerplaatsen. Ook stopt de bus op 5 minuten loopafstand van het Slot.

Waarom wij enthousiast zijn over Slot Zeist als trouwlocatie:

Slot Zeist is een bijzondere trouwlocatie. Van buiten maakt het direct indruk wanneer je over de lange laan er naartoe rijdt en binnen voelt het chique en stijlvol aan maar zeker ook persoonlijk. De diverse zalen zijn niet overdreven groot waardoor je snel een fijne sfeer kunt creëren op jullie grote dag. Omdat het slot zoveel verschillende zalen heeft met diverse sferen kun je voor ieder onderdeel van jullie trouwdag de perfecte zaal kiezen. Van de stijlvolle spiegelzaal tot de stoere zolder of kelderzalen. Alles is mogelijk hier! Inclusief een culinair diner met jullie gasten.

Het Slot Zeist ligt heel centraal in Nederland op 10 minuten rijden van de A12 snelweg en dichtbij openbaar vervoer. Vlakbij de trouwlocatie is een grote en gratis parkeerplaats zodat jullie gasten niet hoeven te zoeken naar een parkeerplekje. Het Slot ligt aan de rand van Zeist met aan de ene kant het centrum van Zeist en aan de andere kant uitkijkend over de landerijen.

Slot Zeist biedt als trouwlocatie de mogelijkheid om jullie hele dag hier te vieren: van het moment van jullie voorbereidingen, de fotoshoot, de ceremonie en borrel en natuurlijk ook het diner en de feestavond. Het geeft op jullie trouwdag gegarandeerd veel rust als je niet hoeft te verplaatsen met jullie gasten…

Wordt Slot Zeist jullie trouwlocatie? Wij kunnen het in in ieder geval van harte aanbevelen!

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Slot Zeist
Telefoon: 030-7210600
Website: www.slotzeist.nl
E-mail: info [at] slotzeist [dot] nl

Bruidspaar Zeist Trouwdag Bruiloft Trappenhuis Slot
Slot Zeist Fotosreportage Bruidspaar Bruiloft
Theehuis Slot Zeist Bruidspaar Gracht Fotograaf
Bruid en Bruidegom Trouwfotograaf Utrecht Zeist
Ceremonie Bruid Vader weggeven Slot Zeist
Trouw Fotograaf Zeist Slot Utrecht
Eerste Kus Slot Zeist Trouwen Bruiloft Fotograaf
Borrel Slot Zeist Tuin Buiten Trouwen
Slot Zeist Bovenaf Tuin Gebouw Fotograaf Utrecht
Slot Zeist Buiten Trouwen Tuin Bruidsfotograaf Utrecht

Impressie van trouwreportages op deze trouwlocatie: