20 tips voor de mooiste foto’s van de bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Spannend ook, een drukke periode ligt waarschijnlijk voor jullie. De vraag om te trouwen is gesteld en jullie zijn nu druk op zoek naar de perfecte trouwlocatie en bezig met de invulling van de grote dag. 

Probleem: jullie trouwen voor het eerst! Of misschien voor de tweede keer. Maar dan nog; veel ervaring hebben jullie er (gelukkig) niet mee. En jullie willen niet alleen die ene dag ervan genieten, jaren later willen jullie nog steeds met veel plezier terugkijken op alle belangrijke momenten van die dag, nagenieten van de sfeer die er was en je verbazen hoe mooi jullie er die dag uitzagen. Oftewel: jullie willen de mooiste trouwfoto’s van jullie dag!

De tips
Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in het maken van trouwfoto’s en hebben daardoor veel ervaring opgedaan met locaties, dagindelingen en onvoorziene omstandigheden. Met die ervaring hebben wij 20 tips opgesteld waarmee jullie dag PERFECT gaat zijn en dit daardoor een GARANTIE biedt voor de mooiste trouwfoto’s.

Wij hopen dat deze tips ervoor zorgen dat jullie de mooiste trouwfoto’s krijgen van jullie grote dag. Het liefst zijn we er zelf bij, zodat wij die trouwfoto’s voor jullie kunnen maken.

Wie zijn wij (in het kort)?

Damien is de eigenaar van Tweemetervijf fotografie (jawel, omdat hij zo lang is) en eerste trouwfotograaf. Hij is getrouwd en heeft drie zonen. Hij houdt ervan om te spelen met het licht, locatie en liefde. Hij vindt het belangrijk dat er foto’s op locaties gemaakt worden die op zichzelf al aan de muur zouden kunnen hangen. Dit resulteert in een mooie foto in een mooie omgeving met jullie in het middelpunt. Ook vindt hij het erg belangrijk om juist de spontane momenten van jullie, maar ook van jullie dierbaren op beeld tast te leggen.

Interesse om eens met ons af te spreken en de mogelijkheden voor jullie bruiloft te bespreken? Neem dan vooral contact op!

Geniet van deze periode van plannen en voorbereidingen. Dit is de weg naar jullie bruiloft en moet net zo veel plezier geven als de dag zelf!

Damien

Tweemetervijf fotografie