fbpx

Buitenplaats Sparrendaal – Driebergen

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Trouwen op de Utrechtse Heuvelrug. De ideale partner hebben jullie al gevonden. Nu nog de ideale trouwlocatie… Jullie bruiloft vieren bij Swijnenburg betekent trouwen op een fantastische locatie in Utrecht. Zonder zorgen. Met een groot of klein gezelschap. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting of met een uitbundig feest. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Het is helemaal aan jullie.

Jullie speciale wensen omzetten in een ideale trouwdag die perfect bij jullie past: dat is onze uitdaging. Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Vragen over onze bruiloft locatie? Neem contact op!

Buitenplaats Sparrendaal heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die naar jullie smaak kunnen worden ingericht. De hele huwelijksdag kan hier uitbundig gevierd worden. Hierbij kunnen jullie gasten van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen kunnen genieten. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen- en buitenmogelijkheden voor jullie trouwreportage.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

Trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal ligt centraal in het land, op slechts een paar minuten rijden van de A12 en tegen het dorp Driebergen aan. De Buitenplaats Sparrendaal ligt op een eigen landgoed met kreekjes, bos en velden en biedt daardoor meer dan genoeg mogelijkheden voor de trouwreportage te maken.

Van binnen is de Buitenplaats prachtig gerenoveerd en straalt het statigheid uit. Het heeft een klassieke en chique inrichting maar kan desondanks ook informeel aanvoelen, mede door de tuinen aan de voor- en achterzijde. Je kunt voor diverse zalen kiezen om te trouwen, maar de Raadszaal op de eerste verdieping is favoriet. Maar je kunt ook aan de achterzijde in de tuin trouwen, bij mooi weer natuurlijk ook fantastisch!

Je kunt gemakkelijk jullie hele trouwdag hier vieren: vanaf de ceremonie, de trouwfoto’s, borrel, diner en feest. Het kan allemaal. Dineer bijvoorbeeld boven in één van de zalen en daarna maak je op de prachtige trap je entree voor de avondgasten om daarna beneden verder te feesten. Gasten kunnen gemakkelijk hun auto parkeren op de grote parkeerplaats aan de zijkant van het landgoed.

Gaat Buitenplaats Sparrendaal jullie trouwlocatie worden? Cool!

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Buitenplaats Sparrendaal
Telefoon: 0343-206006
Website: www.sparrendaal.nl
E-mail: info [at] sparrendaal [dot] nl

Trouwlocatie Utrecht Buitenplaats Sparrendaal
Sparrendaal-Trouwlocatie-Utrecht
Fotoshoot-Bruiloft-Buitenplaats-Sparrendaal
Landgoed-Buitenplaats-Sparrendaal
Bruiloft-Buitenplaats-Sparrendaal
Trouwen in Driebergen
Trouwen Buitenplaats Sparrendaal
Photoshoot-Buitenplaats-Sparrendaal
Sparrendaal fotoshoot bruiloft
Buitenplaats Sparrendaal trouwfotograaf
Sparrendaal bruidspaar
Trouwzaal-Buitenplaats-Sparrendaal
Trouwceremonie Buitenplaats Sparrendaal
Bruiloft Sparrendaal Driebergen Sparrendaal
Trouwzaal ceremonie trouwfotograaf Utrecht Sparrendaal
Raadszaal trouwzaal Buitenplaats Sparrendaal
Trouwfotograaf Utrecht Sparrendaal Buitenplaats
Ballonnen-Bruiloft-Sparrendaal
Diner Buitenplaats Sparrendaal
Feest Bruiloft Buitenplaats Sparrendaal

Impressie van trouwreportages op deze trouwlocatie: