fbpx

Kasteel Sypesteyn – Loosdrecht

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Restaurant Op Sypesteyn wordt vanaf 1 januari 2018 met passie gerund door een team van enthousiaste mensen.
De oprichters Hans en Annette Hoogerwerf hebben verbinding en harmonie hoog in het vaandel en dragen dat uit door gastvrijheid als kernwaarde voor hun restaurant te stellen. Iedereen is welkom op Sypesteyn, het is een heerlijke plek om te zijn.

Geniet van de heerlijke gerechten in ons restaurant, kom tot rust op het terras en bewonder de prachtige omgeving met kasteel Sypesteyn, het jongste kasteel van Nederland en de historische kasteeltuin.

Dromen jullie van een bruiloft op een klein, intiem kasteel? Het kan in Loosdrecht op kasteel Sypesteyn: een unieke en sfeervolle locatie waar je een bruiloftsfeest naar jullie eigen ideeën kunt vieren. Sypesteyn is een officiële trouwlocatie, er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden.

Restaurant Op Sypesteyn heeft gastvrijheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Er is heel veel mogelijk: chique of ongedwongen. Binnen in het kasteel of buiten in de prachtige tuin. Zittend aan lang gedekte tafels of in de vorm van een walking diner. We stellen voor ieder bruidspaar een passend arrangement samen, afgestemd op jullie wensen en budget.

Je kunt bij ons je feest niet meer met een band of DJ vieren, het is wel mogelijk om de geluidsinstallatie te gebruiken voor een gezellig muziekje op de achtergrond.

Graag nodigen wij jullie uit om op het kasteel te komen kijken en samen met ons vrijblijvend de mogelijkheden en ideeën te bespreken.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

Kasteel Sypesteyn is een monument en welbekend in de omgeving vanwege zijn prachtige tuin. Het verzorgen van jullie bruiloft wordt gedaan door Restaurant Op Sypesteyn, zij zijn verantwoordelijk rondom alles wat met jullie bruiloft te maken heeft. Kasteel Sypesteyn ligt in Loosdrecht en tegen Hilversum aan waarmee het een centrale ligging in Nederland heeft maar wel midden in een groene en waterrijke omgeving.

Het Kasteel Sypesteyn staat zoals al gezegd bekend vanwege haar prachtige tuin met zowel open als meer bosrijke gedeeltes. Je vind hierdoor onder meer statige laantjes, fotogenieke bruggetjes, een appelboomgaard en statige oude bomen. Het kasteel is tevens museum en heeft hierdoor binnen een echte klassieke kasteel uitstraling. Eventueel kan hier bij slecht weer de ceremonie plaatsvinden.

Maar de meeste bruidsparen kiezen ervoor om in het stadhuis van Hilversum te trouwen (in de bekende Dudok stijl) of buiten in de tuin van het kasteel. Trouwen in de tuin is een sfeervolle setting! Daarna kun je toasten met je gasten in de tuin en de bruidstaart aansnijden. Je kunt genoeg gasten uitnodigen want vlakbij is een grote parkeerplaats. Trouw je graag in de kerk? Ook dat kan op 2 minuten afstand van het kasteel. Het Kasteel is ook restaurant en dat verraad het al: je kunt hier heerlijk eten met je gasten, zeker de barbecue’s zijn erg aan te raden! Naborrelen kan tot laat in de avond op het overdekte terras. Een feestavond met (live) muziek is momenteel helaas geen optie.

Laat vooral weten als Kasteel Sypesteyn jullie trouwlocatie wordt!

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Kasteel Op Sypesteyn
Telefoon: 035-6228880
Website: www.opsypesteyn.nl
E-mail: restaurant [at] opsypesteyn [dot] nl