fbpx

Green Village – Nieuwegein

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Dit is jullie dag. Jullie bruiloft. Aan deze dag moet je later kunnen terugdenken met de gedachte: wat was dat een tof feest! Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. De mooiste dag van je leven verdient dan ook de mooiste locatie.

Bij de planning van een bruiloft komt zoveel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Je hebt het al ‘druk’ genoeg! Hoe fijn is het dan als de locatie al veel zaken voor je uit handen kan nemen? Denk hierbij aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je gewoon druk maken over die ene oom en tante die niet samen aan een tafel kunnen zitten.

Lijkt het jullie fantastisch om buiten te trouwen? Bij Green Village speelt het Nederlandse weer geen rol. Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, midden in het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie bruiloft.

In de Orangerie heb je dankzij de glazen wanden en het glazen dak een 360 graden view op de mooie tuin en de Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we eveneens tal van andere sfeervolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en het feest.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

Green Village in Nieuwegein is één van de meest praktische en best bereikbare trouwlocaties in de regio Utrecht. Vlakbij de A12 en A2 gelegen is het een trouwlocatie die uitblinkt in flexibiliteit en mogelijkheden. Recent is het interieur geheel gerenoveerd (niet op onderstaande foto’s te zien) en is de Orangerie gebouwd waarmee de mogelijkheden nog uitgebreider zijn geworden.

Die centrale ligging komt wel met een klein minpuntje: om bij de trouwlocatie te komen rijd je eerst over een klein bedrijventerrein heen, toch een beetje rare toegang. Maar eenmaal op het terrein zorgt de groene tuin voor rust. Voor de voormalige boerderij ligt een grote parkeerplaats met ruim voldoende plekken voor al jullie bruiloftsgasten. Binnen hebben de diverse zalen een verzorgde, luxe en moderne uitstraling waarbij originele details van het gebouw zijn behouden.

Green Village is geheel gelijkvloers en dus ook voor mensen die slecht ter been zijn een uitermate prettige ervaring. De trouwlocatie biedt verder de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te kunnen trouwen zodat je bij alle soorten weersomstandigheden een fijne trouwceremonie kunt hebben. Binnen en buiten zijn verder goed te combineren met elkaar.

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Green Village Nieuwegein
Telefoon: 030-6039114
Website: www.green-village.nl
E-mail: info [at] green-village [dot] nl

Green Village Trouwceremonie Buiten Details
Green Village Trouwceremonie Aankomst Bruid Trouwlocatie
Green Village Nieuwegein Binnenkomst Bruid
Green Village Trouwlocatie Utrecht Trouwceremonie
Trouwlocatie Green Village Ceremonie Buiten Tent
Green Village Eerste Kus Bruiloft Ceremonie
Trouwlocatie Utrecht Green Village Nieuwegein Weglopen Bruidspaar
Green Village Trouwceremonie Buiten Tent
Green Village Nieuwegein Aansnijden Bruidstaart Trouwlocatie
Green Village Fotoshoot Photoshoot Trouwlocatie Utrecht
Green Village Barbecue Diner Buiten
Green Village Diner Bruiloft Seated Dinner
Feestzaal Green Village Nieuwegein
Openingsdans Green Village Trouwlocatie Utrecht
Green Village Openingsdans Feestzaal Bruiloft
Green Village Bruiloft Feestavond Feestzaal
Green Village Fotoshoot Dinerzaal Bruid Bruidegom Fotolocatie Utrecht

Impressie van trouwreportages op deze trouwlocatie: