fbpx

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Trouwen doe je maar één keer. Daarom wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Bij Dengh maken we graag een sprookje van jouw bruiloft. Dit betekent dat we er alles aan doen om al je wensen te vervullen. Op en rondom onze unieke tijdloze trouwlocatie, Of je het nu klein en intiem wilt, of groots en meeslepend, we verzorgen het allemaal. Desgewenst met een spetterend feest tot in de kleine uurtjes, Alles voor een onvergetelijke dag, voor bruidspaar en gasten.

Aan het meest geliefde park van Nederland, achter de drukte van Utrecht, ligt onze prachtige trouwlocatie met zeven eeuwen historie, Dengh! De 17e-eeuwse boerderij en het 18e-eeuwse Koetshuis vormen een prachtige setting voor een schitterende dag. Dengh beschikt over verschillende ruimtes: een authentiek Koetshuis voor bijvoorbeeld de ceremonie, receptie, groot diner of feest, of het gezellige Voorhuis voor een knus en kleiner diner. Daarnaast hebben we het prachtige Kasteeleiland omringt door oude fruitbomen om de plechtigheid te houden.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

Dichtbij het centrum van Utrecht ligt de schitterende trouwlocatie Dengh. Deze trouwlocatie bevindt zich aan het mooie Maximapark waardoor je totaal niet het gevoel hebt dat je je vlakbij een grote stad bevindt. Zodra je het terrein opkomt zie je temidden van schitterende oude bomen twee hele mooie oude gebouwen. Deze locatie kent namelijk een 17e-eeuwse boerderij en een 18e-eeuws koetshuis.

Bij het betreden van de oude boerderij kom je in een grote open ruimte waar de mooiste kenmerken van de oude boerderij nog duidelijk zichtbaar zijn. Zo zijn de schitterende oude balken in het plafond bewaard gebleven. Deze details zorgen in combinatie met moderne, warme details voor een hele prettige sfeer. De boerderij bestaat uit verschillende ruimtes. Zo is er naast de grote ruimte ook een kleinere ruimte gelegen. Dit is het voorhuis. Een wat kleinere ruimte waar een een gashaard aangestoken kan worden en waar ook de oude details mooi samenhangen met de warme moderne details van nu. Boven is nog een ruimte te vinden; ook wel de boerderijzaal genoemd. De balken dakconstructie is hier heel duidelijk zichtbaar. Deze zaal is zo mooi dat het de perfecte plek is om je als bruid of bruidegom aan te kleden of  om even tot rust te komen.

Tegenover de oude boerderij bevindt zich het koetshuis. In het koetshuis is de oude geschiedenis minder goed zichtbaar, maar als je naar boven kijkt, kun je nog een glimp opvangen van de oude constructie. Het koetshuis is een stuk kleiner dan de boerderij, maar het is niet minder geschikt om lekker te lunchen of om een goed feestje te vieren.

Dit is nog niet alles. Ook iedereen die buiten wil trouwen kan hier zijn hart ophalen. Via een houten loopbruggetje kom je op een voormalig kasteeleiland uit. Vroeger heeft hier Kastel den Engh gestaan. Nu bestaat dit eiland uit een grasveld omringd door schitterende oude bomen. De bomen die in een cirkel staan zorgen samen met de schitterende aankleding voor een heel rustig, romantisch sfeertje.

Trouwlocatie Dengh is echt een trouwlocatie die voor iedereen geschikt is. Door de twee schitterende gebouwen en door het mooie eiland kan elke wens verwezenlijkt worden. Ook de locatie is heel centraal. Via de A12 is deze locatie gemakkelijk te bereiken.

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Dengh Utrecht
Telefoon: 030-3039252
Website: www.dengh.nl
E-mail: restaurant [at] dengh [dot] nl