De fotografen op jullie bruiloft

Bij het kiezen van de fotografen voor jullie bruiloft is het natuurlijk ook heel belangrijk om te weten wie er achter de foto’s zitten en of er een klik is tussen ons en jullie. Vandaar dat wij onszelf hieronder willen voorstellen, zodat jullie alvast een eerste indruk van ons hebben.

Damien:

Ik ben sinds 2010 fulltime met fotografie bezig. De naam van het bedrijf Tweemetervijf Fotografie komt dan ook bij mij vandaan. Zodra je mij ziet lopen, begrijp je direct wat er met de naam bedoeld wordt. Sinds 2011 ben ik getrouwd met mijn vrouw Patricia en hebben we drie zonen.
Al veel bruiloften heb ik met veel plezier mogen fotograferen, waarbij ik het iedere keer weer een enorme eer vind om erbij te mogen zijn op zulke bijzondere, intieme en fijne momenten.  Iedere keer zie ik het weer als een uitdaging om de tranen van geluk, de blikken tussen jullie en het meegenieten van jullie gasten zo goed mogelijk voor jullie vast te leggen. Ik ben gespecialiseerd in het maken van trouwfoto’s maar ook het fotograferen van landschappen in zowel Nederland als het buitenland is mij niet vreemd. Ik organiseer daarvoor regelmatig fotoreizen.

Die landschappen spelen ook een belangrijke rol in de stijl van fotograferen. De trouwlocatie, fotolocaties en andere plekken op jullie grote dag hebben jullie met een reden gekozen en die willen wij daarom zo mooi mogelijk voor jullie vastleggen. Door goed gebruik te maken van die omgeving en het natuurlijke licht(of kunstmatige licht dat we zelf creëren) maken we de perfecte combinatie tussen jullie en de omgeving. 

De tweede fotografen

Naast Damien zijn er een aantal fotografen die het team compleet maken. Zij zijn allemaal ingewerkt door Damien om in de juiste stijl te fotograferen en perfect te kunnen samenwerken zodat jullie de beste foto’s krijgen van jullie trouwdag. Zo is er onder andere Lieke die qua lengte het tegendeel is van Damien 🙂 maar is los daarvan een zeer goed fotograaf. Caroline en Anastasia zijn net zo lang al trouwfotograaf als Damien en kennen de stijl van Damien als geen ander.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we graag welke tweede fotograaf op jullie bruiloft erbij zal zijn!

Deze fotografen maken het team compleet:

Caroline over zichzelf:

“Ik vind het geweldig om jullie huwelijk vast te leggen, de mooiste momenten op jullie trouwdag. Ik werk onder de naam Cfoto en Puurboudoir. Ik werk graag op een ongedwongen en spontane manier, met een natuurlijk resultaat. Ik breng jullie emoties en gevoel perfect in beeld, liefst op een toffe vette locatie met natuurlijk licht. Ook aan het eind van de dag ga ik graag nog even met jullie naar buiten, voor prachtige beelden bij avondlicht.

Ik werk gedurende jullie trouwdag op een journalistieke manier, ik leg al die speciale momenten vast zonder te regisseren, maar sta er met mijn camera altijd bij, met spontane trouwfotografie tot resultaat, zo kan ik alle momenten vastleggen op een toffe manier, zonder dat je er zelf erg in hebt.

Ik woon in West-Brabant in een klein dorpje midden in de natuur, ik ben getrouwd, heb een gezinnetje met drie pubers, verder hebben we paarden en een hond. Ik hou heel erg van de natuur en van dieren, dat kun je dan ook op mijn foto’s terugzien. Maar ik zit ook heel graag met vrienden op een terras met een lekker glaasje prosecco.”

Lieke over zichzelf:

”Mijn naam is Lieke van den Oord, 28 jaar oud en geboren en getogen in het bourgondische Brabant. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor het creëeren van frisse en pure beelden.
Nu ik inmiddels ‘ouder’ en wijzer ben geworden heb ik deze passie kunnen omtoveren tot mijn beroep en ik vind ik het dan ook fantastisch om een van de meest belangrijke momenten van jullie leven te mogen vereeuwigen op de gevoelige plaat.
Voor jullie het weten is deze bijzondere dag alweer voorbij en heb je enkel de herinnering, maar gelukkig ook de foto’s nog!
Mijn kracht ligt bij het vastleggen van de, soms ongeziene, kleine en pure intieme momentjes, maar daarnaast ik kan ook helemaal opgaan in het vastleggen van een feestavond.
Met mijn lengte van maar liefst 158 hele centimeters ben ik een mooie aanvulling op Damien. Waar Damien altijd (letterlijk) het overzicht kan bewaren in zijn rol als first shooter, moet je bij mij als second shooter soms je best doen om bij mij überhaupt te merken dat ik er ben geweest. Een mooie garantie voor spontane momenten ;-)”

Anastasia over zichzelf:

“Fotografie is al sinds mijn jeugd een grote hobby. Sinds 2011 werk ik als professioneel trouwfotograaf.
Mijn eerste opleiding en beroep is journalist. Het is dan ook geen toeval dat ik op een journalistieke manier fotografeer.
Ik ben een nieuwsgierig persoon en altijd op zoek  naar interessante details, interacties en dierbare momenten, buiten het hoofd onderwerp – trouwen.
Zoals spelende kinderen, een lieve oma die opeens wild gaat dansen, het bruidsmeisje dat van emotie een traantje wegpinkt en kleine beeldjes op een taart die veel zeggen over het bruidspaar.
Verhaal vertellende fotografie is mijn werkwijze. Ik ben niet te veel aanwezig, het liefst helemaal onzichtbaar.
Als het bruidspaar achteraf verbaasd uitroept: “wauw, dit en dat hebben we helemaal niet gezien!” – dan is mijn werk geslaagd.”