De fotografen op jullie bruiloft

Bij het kiezen van de fotografen voor jullie bruiloft is het natuurlijk ook heel belangrijk om te weten wie er achter de foto’s zitten en of er een klik is tussen ons en jullie. Vandaar dat wij onszelf hieronder willen voorstellen, zodat jullie alvast een eerste indruk van ons hebben.

Damien:

Ik ben sinds 2010 fulltime met fotografie bezig. De naam van het bedrijf Tweemetervijf Fotografie komt dan ook bij mij vandaan. Zodra je mij ziet lopen, begrijp je direct wat er met de naam bedoeld wordt. Sinds 2011 ben ik getrouwd met mijn vrouw Patricia en hebben we drie zonen.
Al veel bruiloften heb ik met veel plezier mogen fotograferen, waarbij ik het iedere keer weer een enorme eer vind om erbij te mogen zijn op zulke bijzondere, intieme en fijne momenten.  Iedere keer zie ik het weer als een uitdaging om de tranen van geluk, de blikken tussen jullie en het meegenieten van jullie gasten zo goed mogelijk voor jullie vast te leggen. Ik ben gespecialiseerd in het maken van trouwfoto’s maar ook het fotograferen van landschappen in zowel Nederland als het buitenland is mij niet vreemd. Ik organiseer daarvoor regelmatig fotoreizen.

Die landschappen spelen ook een belangrijke rol in de stijl van fotograferen. De trouwlocatie, fotolocaties en andere plekken op jullie grote dag hebben jullie met een reden gekozen en die willen wij daarom zo mooi mogelijk voor jullie vastleggen. Door goed gebruik te maken van die omgeving en het natuurlijke licht(of kunstmatige licht dat we zelf creëren) maken we de perfecte combinatie tussen jullie en de omgeving. 

De tweede fotografen

Naast Damien zijn er een aantal fotografen die het team compleet maken. Zij zijn allemaal ingewerkt door Damien om in de juiste stijl te fotograferen en perfect te kunnen samenwerken zodat jullie de beste foto’s krijgen van jullie trouwdag.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we graag welke tweede fotograaf op jullie bruiloft erbij zal zijn!

Deze fotografen maken het team compleet:

Caroline over zichzelf:

“Ik vind het geweldig om jullie huwelijk vast te leggen, de mooiste momenten op jullie trouwdag. Ik werk onder de naam Cfoto en Puurboudoir. Ik werk graag op een ongedwongen en spontane manier, met een natuurlijk resultaat. Ik breng jullie emoties en gevoel perfect in beeld, liefst op een toffe vette locatie met natuurlijk licht. Ook aan het eind van de dag ga ik graag nog even met jullie naar buiten, voor prachtige beelden bij avondlicht.

Ik werk gedurende jullie trouwdag op een journalistieke manier, ik leg al die speciale momenten vast zonder te regisseren, maar sta er met mijn camera altijd bij, met spontane trouwfotografie tot resultaat, zo kan ik alle momenten vastleggen op een toffe manier, zonder dat je er zelf erg in hebt.

Ik woon in West-Brabant in een klein dorpje midden in de natuur, ik ben getrouwd, heb een gezinnetje met drie pubers, verder hebben we paarden en een hond. Ik hou heel erg van de natuur en van dieren, dat kun je dan ook op mijn foto’s terugzien. Maar ik zit ook heel graag met vrienden op een terras met een lekker glaasje prosecco.”

Zoë over zichzelf:

“Hallo, mijn naam is Zoë Geneste. Ik ben moeder van twee kindjes en ben ook getrouwd. Naast fotograaf werk ik ook als verpleegkundige in verschillende sectoren.

In 2015 ontmoette ik Damien op een trouwlocatie en heeft hij onze bruiloft gefotografeerd. Hij was mijn eerste aanraking met fotografie als beroep. Toen ik zelf startte als professioneel fotograaf zijn wij al snel weer in contact geraakt met elkaar. Hij heeft mij opgeleid tot trouwfotograaf en nu mogen wij samen jullie mooie dag gaan vastleggen.
Van kleins af aan heb ik fotograferen altijd al heel erg leuk en vooral waardevol gevonden. Ik specialiseer mijn fotografie op het vastleggen van de liefde in alle vormen.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en onderdeel mag zijn van jullie bijzondere dag.”

Lotte over zichzelf:

“Leuk om kennis te maken! Ik ben Lotte, een 30-jarige fotografe uit Utrecht. Sinds ik mijn eerste camera kocht dacht ik ergens stiekem al: ‘hoe gaaf zou het zijn als ik hier ooit mijn werk van kan maken?’ Een paar jaren en duizenden foto’s (ja, je moet veel oefenen) later en zie daar: dromen kunnen dus echt uitkomen.
En, om maar in het thema te blijven: hoe gaaf is het om dan ook jullie ‘droomdag’ vast te mogen leggen? Ik vind het ontzettend leuk om in zo’n liefdevolle, speciale sfeer te mogen werken. Want allemaal stralende mensen, in hun mooiste kleren en een met zorg ingerichte locatie: de beste setting om prachtige foto’s te schieten. Daarbij vind ik het het leukste om mensen vast te leggen. Blije blikken naar elkaar, een knuffel van je ouders of een kind dat stiekem door de ceremonie heen kruipt. Het zijn de kleine dingen. Die vergeet je zelf misschien wel, maar tegelijk juist ook die dingen die wel de dag echt maken. En gelukkig heb je dan de foto’s nog!”