fbpx

Jachthuis Beukenrode – Doorn

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Jachthuis Landgoed Beukenrode is dé trouwlocatie om uw trouwdag te vieren. U kunt zowel binnen in het Jachthuis, als ook in de prachtige tuin van het landgoed trouwen, aansluitend een receptie geven, heerlijk dineren en uitbundig feestvieren. Jachthuis Beukenrode kan de dag van A tot Z voor u verzorgen en ontzorgen. Door de indeling van het Jachthuis is het mogelijk om tot 200 gasten te ontvangen.

Jachthuis Beukenrode is een prachtig onlangs geheel gerenoveerd Rijksmonument. Van ceremonie tot feest. Buiten of binnen. De authentieke locatie leent zich uitstekend voor een sfeervolle bruiloft. Uw bruiloft is een belangrijke dag met specifieke en persoonlijke wensen. Dit beseffen wij ons maar al te goed. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het traject naar deze bijzondere dag is. Daarom schenkt het team van Jachthuis Beukenrode veel aandacht aan dit traject. Geen vraag is te gek en gezamenlijk wordt de route naar uw bruiloft uitgestippeld om er een onvergetelijke en unieke dag van te maken.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

Het Jachthuis Beukenrode is gelegen in Doorn, onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug, en in een heel bosrijke en groene omgeving. Het landgoed is enorm groot wat voor veel fotomogelijkheden zorgt. Het ligt dichtbij de snelweg A12, heeft veel parkeerplekken en is dus goed te bereiken. Het landgoed straalt rust en privacy uit.

In het Jachthuis heerst een warme, persoonlijke sfeer en is het klassiek, smaakvol en stijlvol ingericht. Het huis heeft veel raampartijen waardoor het binnen een ruimtelijk gevoel heeft, ook wanneer je (een deel van) de bruiloft binnen viert. Je hebt als bruidspaar exclusief gebruik op jullie trouwdag zodat er geen andere bruidsparen en hun gasten rondlopen. Ook het personeel is volledig gericht op jullie dag, het is daarbij erg deskundig en gastvrij personeel.

Het Jachthuis Beukenrode biedt diverse mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen. Buiten kun je bijvoorbeeld onder de hoge oude bomen trouwen of er kan een mooie tent opgezet worden. Beukenrode is een officiële trouwlocatie van de gemeente. Het terras biedt een schitterend uitzicht over de vijver en de rest van het landgoed. Binnen heeft het jachthuis diverse zalen die voor het feest ‘s avonds gecombineerd kunnen worden zodat je een grote groep avondgasten kunt uitnodigen.

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Jachthuis Beukenrode in Doorn
Telefoon: 0343 47 32 20
Website: //jachthuisbeukenrode.nl/trouwen/
E-mail: info [at] jachthuisbeukenrode [dot] nl