fbpx

Kasteel de Hooge Vuursche – Baarn

Wat deze trouwlocatie zelf vertelt:

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden u graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijke wordt, zodat u en uw gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het bordes met uitzicht op de prachtige vijver met fontein.Daarnaast is Kasteel De Hooge Vuursche een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is in het Kasteel en zelfs ook in de tuin van het Kasteel.

De locatie leent zich bij uitstek voor:
Huwelijksceremonies van 10 tot 200 personen
Recepties van 50 tot 450 personen
Diners van 15 tot 300 personen
Huwelijksfeesten van 50 tot 400 personen

Onze chef-kok met zijn team verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw huwelijksdiner en de hapjes. In combinatie met uw feest kunt u met uw gasten overnachten in onze 19 hotelkamers die geheel in stijl zijn gerenoveerd. De locatie is goed  te bereiken via de snelwegen A1, A27 en A28 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Waarom wij enthousiast zijn over deze trouwlocatie:

Het Kasteel De Hooge Vuursche is een prestigieuze trouwlocatie in de regio Utrecht. Het biedt een stijlvolle, sjieke en licht klassieke sfeer met moderne details en is in een rustige en groene omgeving gelegen. Wanneer je het landgoed op komt rijden van het kasteel zie het direct mooi leggen, aan het einde van de vijvers ligt het kasteel. Het heeft echter helemaal niet de uitstraling van een kasteel maar meer van een landhuis. Het kasteel heeft 19 hotelkamers die natuurlijk hartstikke fijn zijn voor jullie gasten die van verder weg komen of ‘s avonds niet meer willen reizen.

Binnen is de grote hal op de eerste verdieping de plek waar meestal het feest plaatsvindt en betreed je tevens de trouwzaal. Deze is prachtig qua licht en kleur en maakt zeker indruk op jullie gasten! Het heeft verder ook nog een paar kleinere zalen die bijvoorbeeld voor het diner gebruikt kunnen worden. Het kasteel heeft verder een uitstekende keuken en zeer professioneel en geroutineerd personeel. Buiten heeft het kasteel aan de voorkant een ruime tuin en vijvers met fonteinen, aan de achterzijde is het meer een bos met mooie paadjes en waterpartijen. Een garantie voor afwisselende foto’s!

Trouwlocatie Kasteel De Hooge Vuursche is verder snel te bereiken via de A1 of de A27 en heeft Paleis Soestdijk ongeveer als buren. Een trouwlocatie die zeker niet teleur zal stellen!

Contactgegevens van deze trouwlocatie:

Kasteel De Hooge Vuursche
Telefoon: 035-5412541
Website: www.hoogevuursche.nl
E-mail: info [at] hoogevuursche [dot] nl