Previews van de trouwfoto’s van Jorine en Pim die gisteren trouwden in de bijzondere omgeving van het dierenpark Wildlands in Emmen. Hier trouwden zijn coronaproof tussen de dieren en werd het een dag en bruiloft om nooit meer te vergeten!

Jorine en Pim zijn heel bereisd, al aan het begin van hun relatie werd dat duidelijk; Jorine is tropenarts en zou voor een aantal jaren in Afrika gaan werken. Pim vond dat blijkbaar een mooi avontuur en besloot met haar mee te gaan. Een keuze met verstrekkende gevolgen. Bijzondere jaren hebben ze daar meegemaakt, samen met hun stoere 4×4 Jimmy. Nu weer gesetteld in Nederland was het zoeken naar een trouwlocatie niet moeilijk voor ze. De sfeer van Afrika moest er te vinden zijn.

En zo kwamen ze uit in Emmen, in dierenpark Wildlands. Hier kun je op diverse plekken trouwen waarbij je uitzicht hebt over de dieren. Zo was er tijdens de ceremonie uitzicht op onder andere bavianen en giraffen.

Maar we gaan te snel. Hun dag begon namelijk niet in Wildlands maar in het nabij gelegen Center Parcs. Hier deden Jorine en Pim in afzonderlijke huisjes hun voorbereidingen en was ook hun first-look moment, mooi uitkijkend over het water. Na wat eerste groepsfoto’s gingen we daarna op pad om in een nabijgelegen bos en bij een hunebed (je bent tenslotte niet voor niets in Drenthe) het eerste deel van hun trouwfoto’s te maken.

Daarna reden we door naar de trouwlocatie waar de ceremonie plaats ging vinden. Deze ging helaas vooraf door een korte maar felle regenbui die naast veel nattigheid ook leuke foto’s opleverde :). Kort daarna maakten Pim en Jorine hun entree, begeleid door één van hun ouders. Een goede vriend van het bruidspaar leidde de ceremonie en deed dat vol overtuiging en humor. Onder groot applaus, waaronder van de bezoekers van het dierenpark, werd hun huwelijk voltrokken!

In een ander deel van het park was inmiddels een indrukwekkende bruidstaart klaargezet die het bruidspaar mocht aansnijden. Toen de gasten daar lekker van zaten te genieten werd er een show opgevoerd door de zeeleeuwen, erg leuk om mee te maken. Daarna konden de gasten de rest van het dierenpark gaan ontdekken (dat overigens echt de moeite waard is, wat een mooi park!) en gingen wij met het bruidspaar op pad om in het dierenpark het tweede deel van de shoot te doen. Begeleid door iemand van het park kwamen we op fotogenieke plekken en konden we heel afwisselende foto’s maken.

Ondertussen werd er hard gewerkt in de jungle door het kookteam om een fijne barbecue voor iedereen te bereiden. Veel vogels en andere dieren zorgen met hun geluiden voor een bijzondere atmosfeer. Om te voorkomen dat er gedanst zou worden door de gasten deden Jorine en Pim hun SLUITINGSdans vlak voordat we naar een een nabijgelegen restaurant zouden verplaatsen. Wat een slim idee! In het restaurant maakten de mannen van de Pumpin Piano’s (aanraders!!!) er een fijn feest van. Na nog even daar ook gefotografeerd te hebben was het voor ons tijd om de spullen in te pakken en naar huis te gaan, een lange dag achter de rug maar wat hebben we enorm genoten van de prachtige van Jorine en Pim!