Zonder twijfel moeten Hitske en Haijo ons meest gelukkige bruidspaar zijn van dit jaar. Gelukkig in de zin van ‘wat een enorm geluk hadden zij op hun trouwdag’. De dag ervoor zat iedereen, inclusief wij, zeer ongelukkig naar de weersvoorspellingen te kijken en dat was niet hoopvol. Veel regen, wind en code geel. En dat terwijl Hitske en Haijo zo graag de fotoreportage buiten wilden maken. Eens zien hoe dat uit ging pakken…

Met een heerlijk zonnetje reden Anastasia en Damien echter naar Almere toe waar Haijo bij zijn ouders en Hitske bij hun thuis hun voorbereidingen zouden doen. En na dat eerste zonnetje was het daarna een tijdlang inderdaad aan het regenen. Maar op het moment dat de bruidegom uitstapte uit de auto voor de first-look; droog! We reden daarna naar verschillende plekken in Almere en met het mooiste licht konden we dit prachtige bruidspaar fotograferen. In de auto vervolgens reden we naar hun sfeervolle trouwlocatie het Haarlemmermeerstation in Amsterdam en je raad het al; regen! Bij aankomst overigens weer niet want toen was het uiteraard weer droog.

De daggasten kwamen even later ook aan en op het voormalige perron vond de ceremonie plaats. Naast het bruidspaar stond de moeder van Haijo als BABS, ze vervulde deze rol prachtig! Het bruidspaar had schitterende geloftes voor elkaar geschreven en toen kon volmondig het ja-woord gegeven worden.

Na de toost, het aansnijden van de bruidstaart en de felicitaties was er een grote verrassing voor iedereen; twee klassieke trams kwamen voorrijden en er ging een rondrit door de stad gemaakt worden! Vol enthousiasme ging iedereen de trams in en genieten van de stad. Ondertussen werd er zelfs een leuke plek door de ervaren bestuurders voor een groepsfoto, onnodig te zeggen dat het toen ook weer droog was.

Terug bij de trouwlocatie stond er een schitterende eetzaal klaar en kon er gedineerd worden. Even later arriveerden nog een groep avondgasten en kon het bruidspaar de feestavond openen met een openingsdans. Inclusief dip! Daarna gingen wij nog de perfecte afsluitende foto voor ze bedenken en maken en vertrokken we even later van hun bruiloft. Het zal ongetwijfeld nog lang feest zijn geweest!