Previews van de trouwfoto’s van Josefien en Jesper die gisteren getrouwd zijn bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Daar vond hun trouwdag de gehele dag plaats; vanaf hun voorbereidingen tot en met het diner. Josefien en Jesper trouwden hier coronaproof. 

De trouwdag van Josefien en Jesper vond de hele dag plaats bij de prachtige trouwlocatie Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Een bijzonder mooie en prettige trouwlocatie daar wij altijd graag komen! Josefien en Jesper begonnen de dag zelfs hier, allebei in aparte ruimtes deden ze hun voorbereidingen. Josefien haar haar en make-up werden hier gedaan terwijl Jesper ontspannen even later zijn trouwpak aan ging doen.

Door voorspelde regenbuien kon hun ceremonie niet buiten plaatsvinden maar hun first-look kon gelukkig wel buiten plaatsvinden, in de prachtige tuin van het kasteel. Ook de shoot konden we lekker buiten doen in de tuin. Door de afwisseling tussen park en bos is dit geen enkel probleem voor ons, we kunnen ons heerlijk uitleven hier. Inmiddels hadden ook hun daggasten zich allemaal verzameld op het kasteel en kon de trouwceremonie plaatsvinden.

Deze was in de parkzaal, wat ons betreft één van de mooiste trouwzalen van Nederland met heel fijn licht en een prachtige sfeer. Begeleid door mooie muziek van DJ Leon van Wedding-DJ was het ook deze keer weer een prachtige ceremonie met twee overtuigd klinkende ‘Ja’s’. Onder applaus van hun gasten werd het huwelijk gesloten!

Daarna was het tijd voor felicitaties, het aansnijden van de overheerlijke bruidstaart en speeches. Ook wilde het bruidspaar met diverse groepjes op de foto’s. Daarna ging het bruidspaar als afsluiting met een kleiner gezelschap dineren. Voor ons, door het niet kunnen doorgaan van de feestavond wegens corona, helaas het signaal om naar huis te gaan. Maar wat een fijne dag was het!