Gisteren was na twee jaar wachten dan toch eindelijk de bruiloft van Kim en Allard. Door corona duurde het langer, maar dankzij corona was er nu wel hun prachtige zoon van 1 jaar oud erbij. En wij waren erbij als hun trouwfotografen. En dat voelde als een warm bad!

Damien heeft namelijk jaren geleden de bruiloften van beide broers van Allard mogen fotograferen. Eerst van Wytse op de boerderij van haar ouders en een jaar later van Menno in het Zeeuwse Vlissingen. Nu was het dan de beurt aan Allard en zijn bruid Kim. Zij wonen op de boerderij die Wytse en Lisette hebben en besloten om daar dan ook hun bruiloft te vieren. Er was een prachtige tent daarvoor op het veld neergezet, tussen de koeien en het weidse Groene Hart landschap.

Hun voorbereidingen deden ze apart van elkaar. Kim bij haar ouders in Hoogmade en Allard op de boerderij in Hazerswoude. In Hoogmade kwam Allard met hun zoon Ties om Kim op te halen in de voortuin en reden we daarna naar diverse locaties waaronder de Groene Kathedraal in Hazerswoude, een verrassende en kleurrijke fotolocatie.

Op de boerderij werden ondertussen de laatste voorbereidingen getroffen en kon het bruidspaar even later hun entree maken bij de ceremonie. Allard kwam eerst in hun trouwauto, daarna een stoet bruidsmeisjes en jonkers (waaronder hun zoon uiteraard) en als laatste Kim met haar vader. Hun geloftes en zoon Ties die de ringen kwam brengen waren echt hele mooie momenten.

Na de felicitaties en het aansnijden van de taart hebben we de groepsfoto’s gemaakt en vertrok de groep daarna met een partybus naar restaurant Fattoria Naturale in Berkel en Rodenrijs. Hier kon de groep in Italiaanse sferen genieten van een uitgebreid diner. Ook wij werden hierbij niet overgeslagen, heerlijk en absoluut een aanrader om later nog eens naartoe te gaan voor een diner.

In de partybus was het daarna terug naar de boerderij waar de avondgasten gearriveerd waren. In een volle feesttent kon het bruidspaar hun openingsdans doen en daarna met ouders. De dansvloer stond daarna lekker vol. Even later hebben wij nog de traditionele afsluitende foto gemaakt en was het tijd om de spullen in te pakken. Top dag!