Previews van de trouwfoto’s van Tamar en Gert jan die vrijdag trouwden in de fijne omgeving van het Kasteel Montfoort en de bijbehorende trouwkapel de Commanderije. Hier trouwden zijn coronaproof samen met hun groep gasten en natuurlijk hun lieve kinderen. 

Het is bijzonder dat wij op hun bruiloft mochten fotograferen. Dat vinden wij overigens van iedere bruiloft maar Tamar is een oud-cursist van Damien van jaren geleden en hem altijd online blijven volgen. Toen het aanzoek van Gert Jan er was en ze hun bruiloft gingen plannen was het snel duidelijk: wij mochten hun trouwfotografen zijn!

Eigenlijk zou hun bruiloft dit voorjaar plaats hebben gevonden maar vanwege corona was ook hun bruiloft uitgesteld maar hadden ze de prachtige datum 18 september 2020 uitgekozen als hun tweede optie. En wat een goede keuze: 25 graden, zon, weinig wind: wat wil je nog meer qua weer op je bruiloft? Het bruidspaar had er dan ook zin in! Hun voorbereidingen deden ze apart van elkaar: Gert Jan met zoon Joeri bij hun thuis en Tamar in haar ouderlijk huis in Kootwijkerbroek met dochter Feline. Een gezellige sfeer was het en al snel was het tijd voor hun first-look. Hierna gingen we naar het nabij gelegen Kasteel de Schaffelaar voor hun shoot in het park erom heen te maken. Wat een fijne en afwisselende omgeving is het, geen enkel probleem om van hun gezin en van hun tweetjes prachtige trouwfoto’s te maken. Na een picknick in het veld was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag.

Daarvoor reden we naar Montfoort toe om daar in Kasteel Montfoort hun entree te maken voor hun gasten. Dit kon lekker allemaal buiten plaatsvinden waarna ze met een deel van hun gasten naar de nabij gelegen trouwkapel de Commanderije te lopen. De andere gasten konden op een beeldscherm de hele ceremonie volgen. Een perfecte oplossing zo!

De ceremonie was vol emotionele momenten, humor en liefde en beiden gaven vol overtuiging hun ja-woord. Geflankeerd door al hun gasten liepen ze door een haag terug naar het kasteel voor het aansnijden van de taart en de borrel. Als verrassing voor de gasten kwamen drie zangeressen een aantal nummers zingen, iedereen werd er stil van en in een hoekje deed het bruidspaar een intieme dans samen. Zo mooi!

Het diner vond met een klein deel van de gasten even later in het kasteel plaats en werd het tijd voor onze beroemde afsluitende foto te maken, deze keer onder de poort van het kasteel. Daarna vertrokken wij, een ontzettend lief en mooi bruidspaar achterlatend dat nog verder van hun avond ging genieten.