Ilona en Byron zijn gisteren getrouwd en hadden een prachtige dag daarvoor uitgekozen. Met mooi weer, lekker veel zon en alleen in de avond regen. Daarnaast hadden ze een supertoffe fotolocatie uitgezocht en een sfeervolle trouwlocatie. Wij konden dus niet wachten om hun dag te gaan fotograferen!

Anastasia reed in de ochtend naar Byron om zijn voorbereidingen vast te leggen terwijl Damien naar bruid Ilona reed in Nieuwegein, de plek waar ze wonen. Even later kwam Byron haar daar ophalen, maar niet voor haar vader haar eerst gezien had. Byron wist even later niet wat hij zag, hij was helemaal emotioneel ervan. Zo bijzonder om dit dan ook van twee kanten te kunnen fotograferen!

Na hun first-look gingen we naar de fotolocatie die ze hadden uitgekozen, Kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein. Een nog onbekende fotolocatie maar toevallig was Damien er dit voorjaar ook al eens geweest. Het landgoed en het kasteel biedt perfecte fotomogelijkheden en dus was het genieten om hier weer te zijn.

Na de first-look reden we naar hun trouwlocatie toe, Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aar, vlakbij Breukelen en tussen de weilanden van het Groene Hart. Hier hadden de daggasten zich al verzameld en werd het bruidspaar met bellenblaas verwelkomd.  De ceremonie vond in het (warme) zonnetje plaats en alle gasten werden apart verwelkomd met mooie woorden. De mooiste woorden had het bruidspaar voor elkaar bewaard in de vorm van schitterende en oprechte geloftes. Het ja-woord werd dan ook vol enthousiasme door beiden gegeven.

Na de ceremonie was het tijd voor de borrel, het aansnijden van de bruidstaart (gemaakt door een vriendin) en groepsfoto’s. De barbecue werd ondertussen aangestoken en de groep kon van het heerlijke diner gaan genieten.

De avondgasten kwamen even later aan en DJ Jeroen van de Vriendelijke DJ’s wist al snel een feestsfeer te creëren. De openingsdans was mooi maar wat wil je ook met twee mensen die aan stijldansen hebben gedaan! Maar ze hadden nog een verrassing voor hun gasten want even later ging Byron zelf draaien, wat een sfeer op de dansvloer en achter de DJ booth. Fantastisch! Een spectaculair einde van een fantastische dag!