Previews van de trouwfoto’s van Roos en Wouter die afgelopen zaterdag in het Stadhuis van Rotterdam coronaproof getrouwd zijn. Het was enorm spannend of hun bruiloft door kon gaan maar uiteindelijk was hun een prachtige trouwdag gegund. Inclusief een bijzonder nieuwtje voor de gasten!

De eerste zullen de laatste zijn
Eigenlijk hadden we de bruiloft van Roos en Wouter allang gehad moeten hebben. Sterker nog: hun bruiloft had de eerste van dit jaar moeten zijn begin april. Maar in plaats daarvan hadden ze de eer om het trouwseizoen voor ons af te sluiten, ze waren de laatste bruiloft voor ons dit jaar. Een jaar waarin er heel divers getrouwd kon worden: sommigen konden hun dag grotendeels vieren zoals ze gepland hadden, anderen moesten werkelijk alles aanpassen aan hun dag. Dit was ook voor Roos en Wouter het geval. Maar onverschrokken gingen ze door: er moest dit jaar getrouwd worden!

En dus begonnen we in de ochtend met het fotograferen van hun bruiloft. Roos begon bij een salon bij haar ouderlijk huis in de buurt waar ze even later ook de rest van haar voorbereidingen deed. Wouter was bij hun thuis in Den Haag voor zijn voorbereidingen. Even later kwam hij Roos ophalen en zagen ze elkaar dan toch eindelijk in hun trouwkleding. Prachtig!

Fotoshoot in Rotterdam
Na een korte lunch reden we naar Rotterdam. Roos en Wouter hadden een aantal verschillende locaties uitgezocht voor hun fotoreportage en ook lekker veel tijd vrijgemaakt. Dat was erg fijn want het waren super gave locaties! Als eerste konden we fotograferen in een voormalig onderhoudsgebouw van de Maastunnel, heerlijk zo’n stoere omgeving. Zowel met natuurlijk licht als met onze flitsers konden we hier mooie foto’s maken. Daarna gingen we kort even naar de Maaskade voor die typische Rotterdamse foto en reden we daarna naar een heel schattig park dichtbij het Euromastpark. Hier waren nog prachtige herfstkleuren, reflecties en mooie bomen te vinden en dus ook weer genoeg fotomogelijkheden.

Stadhuis Rotterdam
De daggasten waren zich inmiddels aan het verzamelen bij hun trouwlocatie, het Stadhuis aan de Coolsingel in Rotterdam. Daar kwamen ze even later ook aan waarna in de prachtige Burgerzaal de ceremonie plaatsvond. Niet door een ambtenaar maar door hun beide vaders werden ze uiteindelijk getrouwd. Maar niet voordat er nog een verrassing was van het bruidspaar: na hun geloftes konden ze vertellen dat ze zwanger zijn van hun eerste kindje! Wat mooi!!!

Na de ceremonie en de groepsfoto op de trap reden we naar een locatie net buiten Rotterdam waar ze nog een drive-in felicitatieronde bedacht hadden. Super leuk gedaan met champagne, hapjes in een tas voor de gasten en enkele toespraken was dit een mooie afsluiting van hun dag. Eindelijk, ze zijn getrouwd!!!