Previews van de trouwfoto’s van Dyonne en Coen. Zij trouwden gisteren tijdens een zeer zonnige dag buiten in het bos bij de Kabouterhut in Amersfoort. Hier trouwden zijn coronaproof samen met hun groep gasten in een ontspannen setting. 

Dyonne en Coen wilden heel graag buiten trouwen en vonden daarvoor de geschikte locatie in Amersfoort. De Kabouterhut. Wij hadden er nog nooit van gehoord en dat is ook niet raar want het bleek dat dit de eerste keer was dat er bij hun buiten getrouwd kon worden.

Maar de dag begon natuurlijk met hun voorbereidingen. Coen deed deze in een hotel in de buurt en Dyonne bij hun thuis in Zeist. Coen kwam haar daar ophalen en van de enthousiaste reactie kan iedereen volgens ons alleen maar heel blij worden. We vertrokken daarna naar de Soesterduinen om in het bos en bij de zandduinen hun fotoreportage te maken. We konden ons heerlijk uitleven in die prachtige omgeving en met het fijne licht. Daarna reden we nog even langs de Koppelpoort in het centrum van Amersfoort om ook daar nog even kort te fotograferen. Daarna reden we naar hun trouwlocatie toe.

Dit is eigenlijk een pannenkoekenrestaurant direct naast de dierentuin maar dus ook een trouwlocatie. De gasten werden al naar de locatie in het bos geleid die er echt prachtig uitzag! Coen en vervolgens Dyonne kwamen apart aangelopen waar hun gasten ze voor het eerst zagen. Met het zonnetje door de bomen doorschijnend zag het er fantastisch uit.

Na een toast in het bos gingen we terug naar het restaurant voor een borrel en het aansnijden van de bruidstaart. Ook maakten we groepsfoto’s en ging de groep vervolgens naar de feestzaal toe. Een verrassing, het leek wel alsof we in de Efteling rondliepen. zo was het allemaal aangekleed. Het was tijd voor het diner en even later kwamen de avondgasten aan. Coen had een verrassing voor hun, hij ging een aantal nummers zingen en spelen in plaats van dat ze een openingsdans gingen doen. Wij hadden de rest van de avond ‘Hey Jude’ in ons hoofd :).

Na nog de afsluitende foto gemaakt te hebben was het voor ons tijd om te gaan, het bruidspaar zal er ongetwijfeld nog een mooie avond van hebben gemaakt.