Gisteren was de trouwdag van Anne en Barthold op een voor ons nieuwe trouwlocatie: Oranjerie Hydepark in Doorn en we laten vol trots de previews van hun trouwfoto’s aan je zien!

Utrecht

Anne en Barthold zouden eigenlijk vorig jaar al trouwen maar zagen ook al vrij snel in dat hem dat niet ging worden door corona. Dus verplaatsten ze de bruiloft en gingen een jaar lang verder met hun leven. Totdat hun zoontje Charly zich meldde. Wat een heerlijk tevreden en goedlachs mannetje is dat en nu dat hij 6 maanden is, is het tijd voor de bruiloft van zijn ouders. 

De dag begon voor beiden op een andere locatie. Anne begon bij hun thuis samen met Charly en Barthold bij zijn broer in hartje Utrecht. in plaats van zijn bruid thuis op te halen hadden ze een ander plan: ze hadden elkaar namelijk voor het eerst gekust op het Ledig Erf in hartje Utrecht en daar zouden ze elkaar voor het eerst zien. Vol bewonderende blikken van omstanders en van elkaar zagen ze elkaar in hun trouwkleding. Wat mooi!  We maakten wat foto’s bij de Oude Gracht en in het café waar hun eerste date was en vertrokken daarna naar hun trouwlocatie. 

Hydepark
De oranjerie van Hydepark is een sfeervolle en stijlvolle locatie met een groot landgoed er omheen en het was dus geen enkel probleem om hier mooie foto’s van dit mooie stel te kunnen maken. Daarna hield Anne zich verborgen voor de gasten zodat ze even later, aan de hand van haar vader haar entree kon maken en kon weggegeven worden aan Barthold. Vol vertrouwen in Barthold deed haar vader dat. 

Hierna ging iedereen naar de ceremoniezaal van Hydepark waarna Anne, Barthold en Charly hun gezamenlijke binnenkomst konden doen. De ceremonie werd begeleid door live muziek waarbij door één van de ceremoniemeesters gezongen werd. De toespraken waren vol warmte en liefde voor het bruidspaar en latere speeches op de dag waren net zo. Wat een mooie groep mensen heeft dit bruidspaar om zich heen verzameld! 

Ook voor elkaar had het bruidspaar een speech voorbereid en konden ze daarna vol overtuiging ja tegen elkaar zeggen. Door een daverend applaus werd hun kus begeleid. De aktes werden ondertekend waarna het bruidspaar door een joelende menigte kon weglopen van het officiële deel van de dag. Dankzij ‘Testen voor Toegang’ kon er een grote groep gasten zijn en konden de bruid en bruidegom alle felicitaties in ontvangst nemen. 

Na een grote groepsfoto met de drone gemaakt te hebben werd er verder geborreld en maakten we even later nog wat foto’s van kleinere groepen. Daarna ging het gezelschap aan tafel en was het na het maken van de afsluitende foto en speeches tijd voor ons om naar huis te gaan. Wat een geweldige dag met een geweldig bruidspaar!