Afgelopen vrijdag was de prachtige bruiloft van het lieve en goedlachse bruidspaar Mirella en Rens en graag laten wij de previews zien van hun trouwfoto’s die we maakten bij de Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. 

Mirella en Rens en hun kinderen Siebe en Floortje wonen in Houten en Rens en Siebe deden ook daar hun voorbereidingen. Mirella en Floortje waren naar het huis van haar ouders gegaan voor hun voorbereidingen. Gemoedelijk deden ze hun voorbereidingen en stond Rens even later voor de deur om zijn bruid op te halen.  De eerste tranen vloeiden al, zowel bij de bruidegom als bij de gasten. 

Buitenplaats Sparrendaal

We vertrokken na een kopje koffie naar hun trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Dit landhuis heeft een schitterende tuin eromheen waar we schitterend kunnen fotograferen. Het weer werkte ook nog mee dus dat ging allemaal erg goed. Na een korte picknick met hun kinderen vertrok het bruidspaar in de klassieke Volkswagen bus om even later, toen alle gasten gearriveerd waren, hun entree te maken. 

Door de dreigende regen vond de ceremonie plaats in één van de sfeervolle zalen van de Buitenplaats. Lekker comfortabel op een bankje zitten konden ze vervolgens schitterende speeches van een aantal van hun geliefden horen. Voluit lachend, tranen latend en genietend! Daarna hadden ze ook nog voor elkaar hun geloftes geschreven, wat blijven dat mooie momenten om te fotograferen!

Na overtuigende ja-woorden en een daverend applaus konden hun kinderen de ringen komen brengen en was het na het ondertekenen van de aktes het einde gekomen van het officiële deel van de dag.  Tijd voor felicitaties en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart. Gezellig borrelend ging de middag voorbij en was er nog tijd voor het maken van de groepsfoto’s waarna de groep aan tafel ging voor het diner. 

Bowlen

En waar door corona veel bruiloften eindigen met een uitgebreid diner gingen Mirella en Rens verder: ze gingen met hun daggasten naar de bowlingbaan! Natuurlijk zagen wij daar kans voor een paar stoere foto’s en dus waren wij er ook bij! Wat een totaal andere omgeving om in te fotograferen en wat was het leuk om zo de dag te eindigen. Een fantastische en fotogenieke dag. Kijk maar!