Met veel plezier laten wij jullie de previews zien van de bruiloft van Simone en Roy bij Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Waar? Ja in Haaksbergen, het was een stukje rijden voor ons. Maar wat hebben we dat met veel plezier gedaan!

Enschede en Almelo
De dag van dit lieve bruidspaar bevatte namelijk een aantal bijzonderheden. Als oud-cursist van een fotografieworkshop bij Damien wist Simone 1 ding zeker: wij moesten hun bruiloft gaan fotograferen zodat die bijzonderheden goed op de foto kwamen. De dag begon echter ‘traditioneel’: Roy begon zijn voorbereidingen bij zijn ouders thuis in Enschede en Simone in hun nieuwe huis, waar ze nog naartoe aan het verhuizen zijn, in Almelo. Overigens: Simone is een begenadigd schrijfster, zeker de moeite waard om haar boeken eens te bekijken!

Museum Buurtspoorweg
Na hun voorbereidingen gefotografeerd te hebben gingen we naar hun prachtige en bijzondere trouwlocatie toe. In Haaksbergen ligt het Museum Buurtspoortweg, een stoomtreinmuseum met twee locaties langs het spoor. Je kunt hier dus niet alleen treinen bekijken maar ook echt meerijden terwijl een stoere stoomlocomotief de trein trekt. Als treinenfanaten was de keuze snel op deze trouwlocatie gevallen. Op het station in Haaksbergen zou hun first-look plaatsvinden. Door de laatste felle regenbui die voorbij trok vond dit niet op het perron plaats maar binnen in de prachtige cateringwagen, wat een fijne sfeer hier binnen! Na dit moment gingen we op diverse plekken op het terrein hun trouwfoto’s maken waaronder in de werkplaats en buiten op het terrein. Ondertussen werd de trein gereedgemaakt voor vertrek

Locatie Boekelo
De daggasten verzamelden zich ook bij de locatie en nadat het bruidspaar stralend uit de trein stapte om door hun gasten verwelkomd te worden vertrokken we naar de andere locatie van het museum in Boekelo. Onderweg, en met behulp van het enorm enthousiaste team vrijwilligers op de trein, maakten we onderweg wat stoere foto’s van het bruidspaar met de door hun uitgekozen trein en locomotief. In Boekelo aangekomen stond alles in de grote loods klaar voor de voltrekking van het wettelijk en kerkelijk huwelijk. De ringen werden door de 7-maanden oude kleindochter van Simone gebracht en dat deed ze vol overtuiging!
Na de ceremonies was er tijd voor gebak en felicitaties en stond de trein even later klaar voor vertrek terug naar Haaksbergen.

Feestavond
Bij aankomst op het station van Haaksbergen hebben we nog groepsfoto’s gemaakt met het bruidspaar en hun gasten en stond het diner daarna klaar. Na het diner kwamen er nog avondgasten bij en konden Simone en Roy lekker borrelen met hun gasten. Maar toen kwam er een grote verrassing; haar zoon en schoondochter konden er onverwachts niet bij zijn tijdens hun trouwdag maar zorgen daarmee wel voor het mooiste cadeau voor het kersverse bruidspaar: kleinzoon Daley is tijdens hun bruiloft geboren! Tijdens een videogesprek konden ze hem bewonderen en het nieuws aan de groep verkondigen. Wat een puur en emotioneel moment en wat uniek om dit vast te mogen leggen voor ze! Er werd een extra drankje op gedronken en daarna was het tijd om door een sterretjeshaag wandelend hun trouwdag af te sluiten. Wat een dag en avond om nooit meer te vergeten!