Previews van de trouwfoto’s van Annemiek en Arne die afgelopen vrijdag in Flora Boskoop coronaproof getrouwd zijn. De laatste dag waarop er nog met strenge coronaregels getrouwd moest worden, maar dat maakte voor dit bruidspaar helemaal niets uit want wat een mooie dag hebben ze ervan gemaakt!

De eerste van het jaar
Eigenlijk klopt dat niet. We hebben afgelopen tijd wel een aantal (hele mooie) bruiloften gefotografeerd maar door de sluiting van de horeca en de hele kleine groepsgroottes waren die bruidsparen toch wel zeer beperkt in hun mogelijkheden voor het vieren van hun trouwdag. Annemiek en Arne konden wel hun bruiloft groots vieren. Zeker wat ons betreft, de eerste grote bruiloft van het jaar en gelijk van 7.00u tot 23.00u fotograferen. Wow! Dat betekende alle spullen weer gebruiksklaar maken, de wekker 3x checken en de dag met vermoeide benen eindigen. Maar wat een dag!

Sodafabriek Schiedam en Flora Boskoop
De dag begon dus vroeg voor ons. Annelieke begon bij Arne om zijn voorbereidingen te fotograferen en Damien in Bleiswijk bij Annemiek haar ouders. Even later kwam Arne daar in een prachtig gerestaureerde Citroën aanrijden om haar op te halen. Na de first-look reden we naar de Sodafabriek in Schiedam. Deze oude pakhuizen worden opgeknapt en zorgen voor een stoere en industriële omgeving om de trouwfoto’s te maken. We gingen daarna nog door naar een nabij gelegen park voor ook ‘groene’ trouwfoto’s. Het weer werkte gelukkig mee en met een klein zonnetje konden we hun trouwreportage afsluiten. We reden daarna naar Flora Boskoop wat hun trouwlocatie was. Na een uitgebreide lunch was het tijd voor de ceremonie in de Rosariumzaal, een passende naam aangezien je vanuit daar uitkijkt op de prachtige rozentuin.

De ceremonie met hun gasten en lieve bruidskinderen vloog voorbij en buiten op het terras was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart en gezellig borrelen met de gasten. Ook hebben we de groepsfoto’s gemaakt. Voordat we het doorhadden was het al tijd voor het diner, lekker overdekt onder de mooie tent op het terras. Gelukkig maar, want het was inmiddels begonnen met regenen.

Kerkdienst en receptie
De reden dat er zo vroeg gegeten werd omdat op 10 minuten afstand van hun trouwlocatie de kerkdienst plaatsvond. Hier wilden ze de zegen over hun huwelijk krijgen. De Bethelkerk in Waddinxveen was de plek waar ze dit gingen doen. Na dit tweede officiële moment gingen we weer terug naar hun trouwlocatie waar in drie verschillende zalen hun gasten zich verzamelden voor de receptie. Als afsluiting van de dag gingen we nog mee naar hun huis toe. Daar hadden vrienden namelijk nog een verrassing voor het bruidspaar: in hun tuin stond de crossauto waar Arne met vrienden in rijdt geparkeerd. Met bierkratjes en al eronder! Dit leende zich natuurlijk perfect voor onze kenmerkende ‘afsluitende foto’ te maken. Met drie flitsers, kleuren en het bruidspaar als ingrediënten konden we hier iets bijzonders van maken.

De eerste grote bruiloft van dit jaar zit er hiermee op. Dat er nog veel van zulke mooie dagen mogen volgen dit jaar! Want wat hebben we het gemist…!!!