Previews van de trouwfoto’s van de bruiloft van Margriet en Dennis die afgelopen zaterdag in Kasteel Cammingha / de Landgoederij in Bunnik getrouwd zijn. Een boottocht over de Kromme Rijn, een ceremonie buiten met uitzicht op het kasteel, een muzikaal bruidspaar en enthousiaste kinderen. Als fotograaf kunnen we ons niet meer wensen voor een top bruiloft!

Kasteel Cammingha en de Landgoederij in Bunnik
Het Kasteel Cammingha was the place to be afgelopen zaterdag. Op de voorbereidingen van bruidegom Dennis was vond de hele dag hier plaats. Dennis was juist in de ochtend in zijn ouderlijk huis in Doorn samen met zoon Damien (ja, zelfde naam als ons dus dat was behoorlijk verwarrend gedurende de dag haha) en kwam even later naar Kasteel Cammingha toe. Daar had Margriet samen met haar moeder, zus en dochter Kayle in een ruim appartement (de bruidssuite, aanrader!) haar voorbereidingen gedaan. Na een korte shoot op het terrein gingen we de boot in van het kasteel en voeren richting een paar prachtige fotolocaties.

Buitenplaats Amelisweerd en Rhijnauwen
De Kromme Rijn voert van Wijk bij Duurstede naar Utrecht en is rondom Bunnik op haar mooist. Langs de prachtige en levendige buitenplaatsen Amelisweerd en Rhijnauwen voeren we eerst naar een kersenboomgaard voor een eerste aantal foto’s. Daarna door naar de buitenplaatsen om ook hier nog foto’s te maken. Het weer was perfect met wat zon en een heerlijke temperatuur. Samen met hun ouders en kinderen voeren ze door dit prachtige gebied. Bij aankomst bij het kasteel stonden hun gasten inmiddels op ze te wachten en werden ze feestelijk onthaald. In de Kasteeltuin stond alles klaar voor de ceremonie en was het tijd om te trouwen!

Kasteeltuin en Landgoederij
De ceremonie was vol humor, tranen van geluk en mooie reacties van hun gasten. Maar als je denkt dat het bruidspaar rustig kon blijven zitten ken je ze nog niet. Als verrassing voor elkaar hadden ze beiden (hoe goed passen ze bij elkaar…) een muziekstuk ingestudeerd; Margriet zong samen met haar zus een lied voor Dennis en hij zong even later met zichzelf begeleidend op zijn nieuwe gitaar een lied voor Margriet. Wat een bijzonder gebaar naar elkaar! Ook spraken ze beiden hun geloftes nog voor elkaar uit.

Na twee keer een overtuigend jaar, de eerste kus als getrouwd stel en hun kinderen die de ringen kwamen brengen was het tijd voor de bruidstaart, toost en felicitaties. Na ook wat groepsfoto’s gemaakt te hebben en een borrel stond de barbecue klaar op het terras van de Landgoederij. Hier werd uitgebreid van genoten en pakte daarna Margriet en Dennis nog maar eens de gitaar erbij voor wat muzikaal entertainment. Hierna liep hun bruiloft op z’n einde en was het tijd om te gaan. Volgend jaar gaat hun avondfeest plaatsvinden en wij zijn er dan ook weer bij. We hebben er hoge verwachtingen van!