Previews van de trouwfoto’s van Wendy en Barry. Gisteren zijn zij getrouwd in het bijzijn van hun familie en vrienden bij de trouwlocatie Dengh in Utrecht. Hier trouwden zij coronaproof in een ontspannen setting met een grote verrassing voor hun gasten ‘s avonds. 

DENGH Utrecht
Wendy en Barry hadden een fantastische trouwlocatie voor hun bruiloft uitgezocht: trouwlocatie Dengh in Utrecht. Een locatie waar wij verrassend genoeg nog niet eerder geweest waren maar wel al veel positieve berichten over hadden gehoord. We konden dan ook niet wachten om hier te mogen fotograferen!

En helemaal leuk: hun gehele dag vond hier plaats, al vanaf hun voorbereidingen die ze  beiden hier deden. Maar wel in een andere ruimte uiteraard! Wendy zat op de sfeervolle zolderruimte met prachtige houten balken, Barry zat beneden in een huiselijke sfeer. Beide ouders kregen ook nog een apart momentje om hun kinderen voor het eerst in hun trouwkleding te zien, van dit soort emotionele momenten worden wij altijd heel blij.

Maar Wendy en Barry zagen elkaar voor het eerst bij de ceremonie, waar ze ieder apart hun entree maakten. Die ceremonie kon gelukkig buiten plaatsvinden met een zonnetje, ondanks dat het wat fris was. Tijdens de ceremonie waarin het verhaal van Wendy en Barry over hoe ze elkaar ontmoet hadden werd er veel gelachen en traantjes van geluk weggepinkt. Het huwelijk werd vervolgens gesloten met twee overtuigende ja-woorden.

Na de ceremonie (toen het buiten keihard begon te regenen, wat een geluk!) was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart en gingen wij even later op pad om de trouwfoto’s te maken. Dit deden we in het typische polderlandschap dat je aan de westkant van Utrecht vindt en bij een mooie stukje bos. Van zo’n mooi bruidspaar is het natuurlijk geen enkel probleem om mooie foto’s te maken. Aan het einde begon het te regenen, mooi op tijd konden we dus de auto’s weer in.

Ondertussen waren de gasten vermaakt met leuke spelletjes en een karikatuurtekenaar. Er werd gezellig geborreld, er was nog een filmpje als verrassing voor het bruidspaar van gasten die er door de strengere corona-maatregelen niet bij konden zijn en hebben we nog groepsfoto’s gemaakt. Het diner stond daarna klaar. En waar de gasten dachten dat dit het was, hadden Wendy en Barry nog een verrassing klaarstaan.

FEEST!
Stiekem stonden namelijk DJ Jeroen en saxofonist Boris van feestje-cadeau.nl klaar om met hun mobiele draaiset een uurtje de gasten te vermaken met wat heerlijke muziek. Blijven zitten was een uitdaging voor de gasten, zo snel kregen zij de sfeer namelijk naar een hoogtepunt. Wat top! Daarna was het toch echt over met voor ons nog de afsluitende foto te maken op hun ceremonieplek voordat ze door de taxi opgehaald werden. Wat een TOP dag!