Previews van de trouwfoto’s van Eline en Niek die gisteren in Ewijk op Slot Doddendael getrouwd zijn. Samen met hun familie en vrienden zijn ze hier coronaproof getrouwd en kon zelfs het slechte weer hun dag niet verpesten. Bij lange na niet zelfs!

Slot Doddendael
Eline en Niek hadden voor hun trouwdag, die eigenlijk dit voorjaar had moeten plaatsvinden, een voor ons nieuwe trouwlocatie uitgezocht. Dit Slot, gelegen in de uiterwaarden van de Waal, biedt een unieke trouwervaring. Slot Doddendael in Ewijk is intiem, biedt zowel buiten als binnen de mogelijkheid om te trouwen en heeft een sfeervolle trouwzaal. Met veel plezier reden we daarom gisteren naar Ewijk toe voor deze bruiloft waar iedereen al zo lang naar had uitgekeken.

Eline deed haar voorbereidingen in het kasteel samen met onder andere haar zus en moeder. Niek ondertussen was in zijn ouderlijk huis in Nijmegen voor zijn voorbereidingen. Nadat de vader van Eline haar voor het eerst haar bruidsjurk gezien had mocht ook Niek komen voor de first-look. Op de brug van het kasteel zorgde dit voor de eerste tranen van de dag. Na een lunch vertrokken we voor het maken van de fotoshoot en wat een geluk: het was droog. Ongeveer het enige moment van de dag…

In de uiterwaarden en rondom het Slot maken we hun trouwfoto’s en spraken ze, intiem onder de kastanjeboom in de tuin, de geloftes voor elkaar uit. Heel bijzonder!

Daarna vertrok het bruidspaar snel om even later, in aanwezigheid van hun gasten, weer te arriveren in hun stoere sportauto en kon de trouwceremonie starten. Deze vond in de Ridderzaal plaats, lekker bij een haardvuur en met prachtige woorden van hun trouwambtenaar en getuigen. Het ja-woord werd even later vol overtuiging gegeven! Verrassing voor het bruidspaar: hun hond kwam onverwachts de ringen brengen!

Na de ceremonie was het tijd voor felicitaties, het aansnijden van de bruidstaart en een borrel. Als afsluiting van de borrel deed het bruidspaar hun prachtig ingestudeerde openingsdans en was het tijd voor het uitgebreide diner. Hier vonden nog een aantal speeches plaats maar moest er ook vooral lekker bourgondisch genoten worden. Als afsluiting hebben we nog een mooie sfeervolle foto van het bruidspaar op de brug gemaakt en werden ze daarna met sterretjes uitgezwaaid door hun gasten. Wat een top dag!