Na een heerlijke vakantieperiode was het op 20 augustus klaar met het dagdromen; tijd voor de volgende bruiloft! Linda en Nick hadden het Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren als hun trouwlocatie gekozen en met veel plezier reden we in de ochtend richting Ede om daar de voorbereidingen van het bruidspaar te gaan fotograferen.

Anastasia ging naar bruidegom Nick toe om zijn voorbereidingen vast te leggen en Damien reed naar Linda door om daar die van haar en hun twee dochters Miley en Chloé te fotograferen. Dit ging allemaal goed en kon Nick daarom even later voorrijden om zijn vrouw(en) op te komen halen. We reden daarna door naar de nabij gelegen heide om daar met de intense paarse kleuren foto’s te maken. Ook gingen we nog naar een klein kasteel toe om daar in de bosrijke omgeving foto’s te maken van het mooie bruidspaar en hun stijlvolle trouwauto.

Daarna ereden we door naar hun trouwlocatie. Dankzij het droge en zonnige weer kon de ceremonie lekker buiten in de schaduw van een grote boom plaatsvinden. Het weggeefmoment, de geloftes en de dochters die de kinderakte tekenen maakten op iedereen veel indruk.

Daarna kon er op een succesvolle ceremonie getoost worden en werd de bruidstaart aangesneden. Na de groepsfoto’s kon er lekker geborreld worden en ging de groep even later voor het diner aan tafel.

Na het diner kwamen de avondgasten aan en konden Linda en Nick even later de feestavond openen met hun openingsdans. Daarna was het aan DJ Vincent Veenenberg om de bruiloft feestelijk voort te zetten. Natuurlijk maakten wij tussendoor nog de ‘afsluitende foto’, de trouwlocatie biedt daar mooie mogelijkheden voor. Wat een top dag om mee te starten!