Uitbreiding van het team trouwfotografen van Tweemetervijf fotografie

Tweemetervijf trouwfotografie

De trouwreportages van Tweemetervijf fotografie / Trouw-Potret spreken blijkbaar veel bruidsparen aan. Veel bruidsparen zijn enthousiast over onze wijze van fotograferen, onze manier van met licht omgaan in de foto’s en de omgeving en het landschap een belangrijke rol laten spelen in de foto’s.

Door de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen hebben veel bruidsparen hun bruiloft verplaatst of uitgesteld. Nu (mei 2021) zien we een ‘golf’ van bruiloften op ons afkomen. Op zich natuurlijk heel fijn dat we straks weer veel bruiloften mogen fotograferen maar planning technisch wel een uitdaging. En Annelieke en Damien kunnen zich niet opsplitsen.

Of wel?

Uitbreiding
Eigenlijk hadden we al langer die plannen. Annelieke en Damien splitsen zich op en nemen ieder een fotograaf als tweede fotograaf mee. Zodoende kunnen we onze stijl en manier van werken garanderen en toch meer bruidsparen blij maken met onze fotografie. Nu met alle verplaatsingen van bruiloften is het niet bij plannen gebleven maar hebben we de stap gemaakt!

Op dagen dat we twee bruiloften in de agenda hebben splitsen Annelieke en Damien zich dus op. Annelieke komt dan in met Caroline Elenbaas jullie bruiloft fotograferen, Damien neemt Lieke van den Oord (what’s in a name…) mee als zijn second-shooter. Zowel Caroline als Lieke zijn ervaren trouwfotografen die qua stijl en werkwijze overeenkomen met Tweemetervijf fotografie.

Verandert er verder nog iets?
Nee eigenlijk niet. Jullie contactpersoon blijft hoe dan ook Damien, Damien en / of Annelieke zullen de preweddingshoot met jullie doen, op jullie trouwdag blijft alles hetzelfde en jullie foto’s zullen minimaal net zo mooi worden!

Caroline en Lieke stellen zich graag aan je voor hieronder:

Caroline over zichzelf:

“Ik vind het geweldig om jullie huwelijk vast te leggen, de mooiste momenten op jullie trouwdag. Ik werk onder de naam Cfoto en Puurboudoir. Ik werk graag op een ongedwongen en spontane manier, met een natuurlijk resultaat. Ik breng jullie emoties en gevoel perfect in beeld, liefst op een toffe vette locatie met natuurlijk licht. Ook aan het eind van de dag ga ik graag nog even met jullie naar buiten, voor prachtige beelden bij avondlicht.

Ik werk gedurende jullie trouwdag op een journalistieke manier, ik leg al die speciale momenten vast zonder te regisseren, maar sta er met mijn camera altijd bij, met spontane trouwfotografie tot resultaat, zo kan ik alle momenten vastleggen op een toffe manier, zonder dat je er zelf erg in hebt.

Ik woon in West-Brabant in een klein dorpje midden in de natuur, ik ben getrouwd, heb een gezinnetje met drie pubers, verder hebben we paarden en een hond. Ik hou heel erg van de natuur en van dieren, dat kun je dan ook op mijn foto’s terugzien. Maar ik zit ook heel graag met vrienden op een terras met een lekker glaasje prosecco.”

Enkele van Caroline‘s favoriete foto’s:

Lieke over zichzelf:

”Mijn naam is Lieke van den Oord, 28 jaar oud en geboren en getogen in het bourgondische Brabant. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor het creëeren van frisse en pure beelden.
Nu ik inmiddels ‘ouder’ en wijzer ben geworden heb ik deze passie kunnen omtoveren tot mijn beroep en ik vind ik het dan ook fantastisch om een van de meest belangrijke momenten van jullie leven te mogen vereeuwigen op de gevoelige plaat.
Voor jullie het weten is deze bijzondere dag alweer voorbij en heb je enkel de herinnering, maar gelukkig ook de foto’s nog!
Mijn kracht ligt bij het vastleggen van de, soms ongeziene, kleine en pure intieme momentjes, maar daarnaast ik kan ook helemaal opgaan in het vastleggen van een feestavond.
Met mijn lengte van maar liefst 158 hele centimeters ben ik een mooie aanvulling op Damien. Waar Damien altijd (letterlijk) het overzicht kan bewaren in zijn rol als first shooter, moet je bij mij als second shooter soms je best doen om bij mij überhaupt te merken dat ik er ben geweest. Een mooie garantie voor spontane momenten ;-)”

Enkele van Lieke’s favoriete foto’s: