Trouwfoto’s Wijk en Aalburg – trouwreportage Elsemieke en Maurice

Trouwfoto’s Wijk en Aalburg – Trouwreportage Elsemieke en Maurice

Een feesttent in de tuin van de ouders, het dorp Babyloniënbroek waar ik echt nog nooit van gehoord had en een preweddingshoot vooraf die super gezellig was. Ik had zin in deze dag en hij viel absoluut niet tegen! Geniet mee met de trouwdag van het lieve stel Elsemieke en Maurice.

Ik begon de dag met het fotograferen van de voorbereidingen van Maurice in zijn ouderlijk huis in het dorpje Babyloniënbroek, op een kwartiertje rijden ligt dat van Heusden. Daar op het terrein stond al een prachtige feesttent klaar waar ‘s avonds het diner en feest zou gaan plaatsvinden. Het gezin van Maurice kende ik al omdat we vooraf een familieshoot gedaan hadden dus dat was direct gezellig. We reden daarna naar Wijk en Aalburg om daar Elsemieke in haar ouderlijk huis op te halen.

Na de eerste ontmoeting reden we naar het nabij gelegen Heusden om daar het eerste deel van de trouwreportage te maken. Wandelend door de schattige straatjes van dit vestingsdorpje waren er mogelijkheden genoeg voor mooie trouwfoto’s. We reden daarna naar een mooi stukje van de Loonse en Drunense Duinen om daar in het groen de tweede serie te maken. Gebruik makend van een mooie plas water was ook dat erg mooi om te doen.

Na een lunch bij Elsemieke thuis reden we met de hele groep daggasten in een prachtig gerestaureerde Amerikaanse schoolbus naar het stadhuis van Wijk en Aalburg voor het voltrekken van het wettelijk huwelijk. In de bus reden we daarna naar de feesttent bij Maurice thuis voor de toast, het aansnijden van de bruidstaart en het maken van de groepsfoto’s. De barbecue werd ondertussen opgewarmd en even later zaten de gasten daarvan te genieten. Annelieke sloot intussen aan om de avond mee te fotograferen.

Na het diner reden we weer met de schoolbus naar de kerk in Wijk en Aalburg voor het kerkelijk huwelijk. Begeleid door veel muziek en een mooie speech van de moeder van Maurice was het een persoonlijke en sfeervolle dienst in een even sfeervolle omgeving. Daarna was het tijd voor het feest, eentje om niet snel meer te vergeten! Een goede dj met gave lichteffecten zorgde voor een prima sfeer en de groep gasten deed de rest. Een goed feest achterlatend reden we naar huis met een grote stapel aan foto’s op de kaartjes mee.

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht Trouwfoto's Heusden Wijk en Aalburg Tweemetervijf fotografie Utrecht