Previews van de trouwfoto’s van Iulia en Steve in het stadhuis van Hilversum en bij Kasteel Sypesteyn Loosdrecht, gemaakt door Tweemetervijf fotografie / Trouwfotograaf Utrecht.

Afgelopen maandag was de bruiloft van het internationale stel Iulia en Steve en Tweemetervijf fotografie was erbij als hun trouwfotograaf! Een bijzondere bruiloft beloofde het te worden met familie en vrienden van over de hele wereld, maar ook een trouwdag die nog 2 keer over gedaan zou worden…

Iulia is namelijk van Roemeense afkomst en Steve is half Nederlands en half Tanzaniaans. Hun wettelijk huwelijk vindt daarom in Nederland plaats, in Tanzania en Roemenië zal hun huwelijk met veel ritueel bezegeld worden. Ik leerde Iulia en Steve kennen via Facetime en direct was het een ontspannen en enthousiast gesprek. Ik keek dan ook erg uit naar hun trouwdag.

Die begon bij het stadhuis van Hilversum, het bekende Dudok gebouw. De gasten kwamen daar aan en even later ook Steve. Terwijl de gasten binnen plaats namen in de trouwzaal en Steve toch lichtelijk zenuwachtig voorin de trouwzaal stond te wachten kwam Iulia met haar vader en bruidsmeisjes aan. Een prachtige binnenkomst! Tijdens de ceremonie werd er genoeg gelachen maar waren er ook veel tranen van blijdschap, vooral tijdens de geloftes die het bruidspaar voor elkaar had voorbereid. Met luid geklap en de typische Afrikaanse vreugdekreten werd hun huwelijk gesloten.

Als verrassing van de vader van Steve stond er inmiddels een waardige trouwauto buiten op het bruidspaar te wachten. De bruid en bruidegom vertrokken en we reden langs om een bos om de auto ook even mooi op de foto te zetten. Daarna reden we door naar hun trouwlocatie Restaurant Op Sypesteyn in Loosdrecht. De gasten stonden hun al op te wachten en kon de zeer persoonlijk ontworpen bruidstaart aangesneden worden. En natuurlijk toosten met champagne!

Even later zijn we samen het landgoed van het kasteel doorgewandeld om wat mooie ‘klassieke’ trouwfoto’s van dit prachtige stel te maken. De tuin biedt daar meer dan genoeg mogelijk voor dankzij de prachtige bruggetjes, watertjes en andere elementen. Na ook groepsfoto’s gemaakt te hebben en een indrukwekkend Tanzaniaans ritueel om Iulia in de familie te verwelkomen was het tijd voor het diner.