Previews van de trouwreportage gemaakt bij Hajé in Nieuwegein en in Schalkwijk tijdens de bruiloft van Caroline en Maikel, gemaakt door Tweemetervijf fotografie / Trouwfotograaf Utrecht.

De weersvoorspellingen zagen er een week voorafgaand aan de bruiloft van Caroline en Maikel niet bepaald goed uit. Maar wat een geluk had dit lieve bruidspaar want het weer klaarde helemaal op waardoor de bruiloft of fijn buiten kon plaatsvinden. En dat was voor hun bruiloft best belangrijk!

Caroline komt van een boerderij in het buitengebied van Houten en ze hadden een trouwlocatie gevonden vlakbij waar je vanaf de trouwplek over de weilanden uit kan kijken. Maar dan moest er dus buiten getrouwd kunnen worden.

In de ochtend deed Maikel zijn voorbereidingen bij hun thuis en Caroline in haar ouderlijk huis. Maikel kwam haar daar ophalen en we reden daarna naar hun trouwlocatie toe, Hajé in Nieuwegein. Het was inmiddels heerlijk zonnig en buiten op het terras, aan het water en met het gewilde uitzicht kon de ceremonie plaatsvinden. Met veel mooie woorden voor elkaar en van hun gasten was het een heel persoonlijke ceremonie. Na de ceremonie was er gelegenheid voor feliciteren en werd de bruidstaart aangesneden.

Buiten was er inmiddels veel gejoel te horen. Daar hadden zich inmiddels namelijk de twee klassen van Caroline en Maikel zich verzameld. Beiden zijn ze leraar in het basisonderwijs (groep 4 en 5) en die kwamen hun juf / meester verrassen met mooie cadeau’s, gezang en knuffels. Heel erg leuk om je bruidspaar opeens te zien transformeren naar juf en meester haha.

We vertrokken daarna terug naar het ouderlijk huis van Caroline voor een uitgebreide lunch. We maakten eerst korte fotoshoot op de boerderij waarna we vertrokken naar het nabijgelegen Fort voor het tweede deel van de fotoserie. Daarna was er even voor iedereen een rustmomentje en diner waarna we verzamelden voor de feestavond, wederom bij Hajé in Nieuwegein.

Na wat groepsfoto’s en de felicitaties was het tijd voor de openingsdans; een verzameling van bekende dansnummers waaronder uiteraard de Macarena en daarna ging direct het dak eraf! De dansvloer is niet meer leeg geweest en de avond vloog voorbij! Natuurlijk hebben we nog een afsluitende foto gemaakt gedurende de avond waarbij we het bruidspaar nog mooi uitgelicht hebben in combinatie met hun trouwlocatie en hebben we tot het allerlaatste nummer gefotografeerd. Wat een avond! Wat een dag!