Trouwfotograaf Utrecht en Montfoort – Lovestory trouwfoto’s Karin en Kees

Als trouwfotograaf in Utrecht mocht ik begin juni in Kasteel Montfoort de trouwfoto’s maken voor Karin en Kees en gisteren hebben ze de resultaten en hun Lovestory mogen bekijken!

Eerder schreef ik over hun bruiloft het volgende:

De trouwdag van Karin en Kees had ik al lang in mijn agenda staan, twee jaar voor hun trouwdag hadden ze mij al geboekt voor het maken van hun trouwfoto’s. Nog voor de trouwlocatie gekozen was! Lang dus naar deze dag uitgekeken en het werd net zo’n mooie dag als gehoopt!

… Met uitzondering van het weer! Na een periode van zo mooi en warm weer is het jammer als precies tijdens het maken van de trouwreportage het regent en we dus uit moeten wijken naar een binnenlocatie. Maar de opgewekte Karin en Kees lieten zich daar verre van door beïnvloeden en genoten van elkaar en de mensen om hun heen.

Vol gezelligheid starten ze hun dag al met hun voorbereidingen; Karin bij hun thuis en Kees een paar huizen verder. Nadat ze elkaar voor het eerst ontmoet hadden gingen we voor het maken van de trouwfoto’s naar hun trouwlocatie, Kasteel Montfoort. Het net gerenoveerde pand bood genoeg mogelijkheden voor kleurrijke en knallende foto’s! Ook buiten bij de poort en in de nabij gelegen trouwkapel De Commanderije konden we nog foto’s maken.

Daarna snel terug voor een heerlijke lunch en daarna was het tijd voor de daggasten om ook naar Kasteel Montfoort te gaan om daar te verzamelen. Even later arriveerden ook het bruidspaar daar en was het tijd voor de ceremonie. In de sfeervolle setting van de trouwkapel gebeurde dit. Na de groepsfoto die we buiten maakten wandelde de groep naar het nabij gelegen Heeren van Montfoort, onderdeel van Kasteel Montfoort, voor een toast en het aansnijden van de taart.

Dat ging naadloos over in een gezellige en ontspannen receptie en uiteindelijk diner. Na het diner was het voor mij tijd om naar huis te gaan terwijl zij er nog ongetwijfeld een gezellige avond van gemaakt hebben!

Nog op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden!