Trouwfotograaf Utrecht Botanische Tuin Bruidsfoto 13

Trouwfotograaf Utrecht – Botanische Tuin Lovestory Mandy en Paul

Als trouwfotograaf in Utrecht mocht ik begin juni in de Botanische Tuin de trouwfoto’s maken voor Mandy en Paul en gisteren hebben ze resultaten en hun Lovestory mogen bekijken!

Eerder schreef ik over hun bruiloft het volgende:

Wat een geweldig mooie dag was de bruiloft van Mandy en Paul! Vanaf het officiële ondertekenen van de trouwakte op het stadskantoor van Utrecht, het fotograferen in de stad, zelfs het uitzitten van een regenbui in een bushok maar vooral ook de ceremonie ‘s avonds in de kassen van de Botanische Tuin en het geweldige feest dat daarop volgde!

Omdat Mandy en Paul ‘s avonds door mensen dicht bij hun getrouwd wilden worden besloten ze om ‘s ochtends tijdens een korte ceremonie en in het bijzijn van hun ouders en getuigen te trouwen. Dit bleek al een veel mooier moment te zijn dan ze dachten, een goed begin dus van hun trouwdag! Daarna gingen we naar hun huis waar ze beiden de voorbereidingen gingen doen om er als een echt bruidspaar uit te zien, en dat lukte probleemloos! Paul in
een prachtig gekleurd pak, Mandy in een glinsterende gouden jurk. Fantastisch zagen ze eruit!

Trouwfoto’s in Utrecht
Met de stadsbus gingen we vervolgens Utrecht centrum in om daar wat foto’s te maken en daarna reden we door naar hun feestlocatie, de Botanische Tuin van de Universiteit Utrecht. Inmiddels was het behoorlijk gaan regenen en moesten we even in een bushalte wachten. Maar aangekomen in de Botanische Tuin hebben we in de kassen nog wat foto’s gemaakt en was het daarna tijd om met het groepje daggasten te eten. Ondertussen sloot mijn nieuwe stagiaire Annelieke aan (waarover later meer) en gingen we ons voorbereiden op de ceremonie. Een grote groep familie en vrienden kwam daarvoor aan en de ceremonie werd prachtig geleid door vrienden en familie. Heel persoonlijk zo!

Hun Lovestory: