Stadhuis Weesp en View Almere | Lovestory Kitty en Ramon

Lovestory van de trouwreportage gemaakt in Naarden Vesting, het Stadhuis Weesp en The View in Almere tijdens de bruiloft van Kitty en Ramon.

Vanavond is dit lieve stel hun lovestory en trouwreportage komen bekijken die Tweemetervijf fotografie voor ze heeft mogen maken. Eerder schreven we dit over hun trouwdag:

Ze durfden er niet echt op te hopen, maar wat zouden ze een geluk hebben als het toch zo was. En het was zo: op 22 maart waren de weersvoorspellingen fantastisch! Niet dat hun bruiloft dat nodig had want ze hadden locaties die ook binnen erg mooi waren. Het Stadhuis van Weesp wordt geroemd als één van de mooiste van de regio en de feestzaal van View in Almere, wat een toepasselijke naam, was ook sfeervol. Maar een zonnetje maakt het toch allemaal een stuk aangenamer.

En die kwam! In de ochtend nog niet. In de dichte mist reden we naar de plekken toe waar ze hun voorbereidingen deden: Annelieke reed naar Almere voor de voorbereidingen te fotograferen van Ramon en Damien reed naar het ouderlijk huis van Kitty in het buitengebied van Diemen, aan de Weespertrekvaart. Daar zagen ze elkaar ook voor het eerst waarna we samen naar het mooie Naarden Vesting reden voor de fotoshoot. In het begin nog met wat mist maar al snel brak de zon vol overtuiging door. Terug in Diemen kwam er opeens een knalrode verrassing voor Ramon voorrijden; hun trouwauto die de moeder van Kitty geregeld had. Wat een prachtige verrassing!

Ze reden comfortabel naar Weesp waar in het Stadhuis hun huwelijk voltrokken werd. Een ceremonie met een lach en een traan en leuke verhalen over hoe ze elkaar hadden leren kennen. Met overtuigende ja-woorden en kussen verzegelden ze hun huwelijk. Op het bordes van het stadhuis hebben we nog wat foto’s gemaakt en zijn we naar The View in Almere gereden. Daar werden het bruidspaar en hun gasten verwelkomd met champagne en bruidstaart en konden ze lekker genieten met hun gasten. Aan het eind van de middag hebben we hier nog een tweede shoot op het strandje gehouden dat naast de locatie licht, wat een plek daarvoor! En met het zonnetje op hun gezicht konden ze met hun gasten aan tafel voor het diner. Wij reden daarna naar huis, ook met het zonnetje op ons gezicht. En een lach!