Previews van de trouwreportage van Leslie en Leon bij Wet ‘n Wild in Alphen aan den Rijn gemaakt door Trouwfotograaf Utrecht / Tweemetervijf fotografie.

Afgelopen zaterdag stond de bruiloft van Leslie en Leon op de planning. Eindelijk zouden we bijna willen zeggen, al meer dan een jaar geleden was hun keuze gevallen op ons als trouwfotograaf. We konden dan ook niet wachten op hun trouwdag!

Hun trouwdag begon bij hun thuis in Woerden waar we kort hun voorbereidingen nog konden vastleggen. Hun first-look moment was in de tuin en daarna vertrokken we naar hun trouwlocatie Wet ‘n Wild in Alphen aan de Rijn. Deze ligt heerlijk aan een recreatieplas en was er vanuit de locatie een prachtig uitzicht. Hun hele trouwdag voltrok zich in het thema ‘reizen’. Zo was de ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) verkleed als piloot, het personeel van de trouwlocatie liep rond als stewardess en zo waren er nog veel verwijzingen naar. Erg leuk!

De trouwceremonie vond boven plaats en na mooie geloftes naar elkaar uitgesproken te hebben werd hun huwelijk gesloten! Beneden konden de gasten vervolgens genieten van de bruidstaart en champagne. Even later gingen we op pad om om in de omgeving de trouwfoto’s te maken, dankzij het mooie zonnetje en het uitzicht op de plas maar vooral door de liefde tussen Leslie en Leon was dit geen enkel probleem! Natuurlijk hebben we daarna nog groepsfoto’s gemaakt en was het even later tijd voor het diner, natuurlijk lekker buiten op het terras.

Na het dessert kwamen de avondgasten binnen en openden Leslie en Leon even later hun feestavond met de openingsdans. Na nog wat laatste foto’s buiten op de steiger gemaakt te hebben was het tijd voor ons om het feestende gezelschap achter te laten.