De seizoensafsluiter was de bruiloft van Liesbeth en Patricia en wat een BIG BANG is dat geweest! Op Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede trouwden dit enthousiaste en gezellige bruidspaar en met ongelooflijk veel plezier laten we jullie de previews van hun dag hier zien.

Liesbeth en Patricia hadden ons gevonden via Google en tijdens het kennismakingsgesprek gaven ze al aan: we willen dat jullie er de hele dag bij zijn, inclusief de hele feestavond. Het feest is belangrijk voor ons en dus moet dat ook goed op de foto komen. Nou dat is volgens ons wel gelukt.

Maar daar begon de dag natuurlijk niet mee. Die begon in het vlakbij gelegen Hotel de Gouden Leeuw, waar Liesbeth en Patricia met familie en vrienden hun voorbereidingen deden. Voor het kasteel dat hun trouwlocatie is zagen ze elkaar voor het eerst in hun trouwjurken. In de omgeving van het kasteel kun je prachtige trouwfoto’s maken en dat gingen we dan ook direct erna doen. Rondlopend om het kasteel in, in het dorp en in de haven is het allemaal even fotogeniek. Ook bovenop het kasteel is het prachtig fotograferen, dat hebben we even later dus ook nog gedaan.

De daggasten kwamen aan en in het prieel vonden de laatste voorbereidingen plaats voor de trouwceremonie. Deze werd geleid door Linda Trouwt en dit gebeurde op een ontspannen en intieme wijze. Na de ceremonie stond de bruidstaart en toast klaar en werd het kersverse bruidspaar gefeliciteerd door hun gasten en kon er lekker geborreld worden.

De barbecue werd ondertussen opgestookt en kon iedereen genieten van een uitgebreide maaltijd, lekker buiten zittend op het terras. DJ Peter van De Vriendelijke DJ’s was binnen al warm aan het draaien en konden even later de avondgasten ontvangen worden. De openingsdans ging fantastisch en het feest ging goed van start. De dansvloer is continue bezet geweest en er hing een heerlijke sfeer. Aan het einde van de avond werd het bruidspaar nog door een erehaag met sterretjes geleid, een waardig einde van een fantastische dag!