Previews van de trouwfoto’s van Denise en Kristiaan die gisteren getrouwd zijn bij Villa Sonsbeek in Arnhem. Daar vond hun trouwdag plaats vanaf de ceremonie t/m het diner en feestavond en maakten we voorafgaand in het Park Sonsbeek hun trouwreportage. Denise en Kristiaan trouwden hier coronaproof. 

Eigenlijk zouden Denise en Kristiaan al lang getrouwd zijn. Op 20 mei 2020 zouden ze eigenlijk in het trouwbootje stappen maar corona maakte dat onmogelijk. Gisteren, op 20 augustus 2020 was het alsnog zover: na anderhalf jaar voorbereiden en na met dichtgeknepen billen naar de persconferentie van Mark Rutte van afgelopen dinsdag gekeken te hebben kon hun trouwdag alsnog plaatsvinden.

Hun trouwdag begon uiteraard met hun voorbereidingen. Kristiaan deed deze bij zijn ouders in Arnhem en Denise samen met haar goede vriendin in hun eigen huis in Westervoort. Even later kwam Kristiaan haar daar ophalen en vloeiden de tranen uitbundig: eerst de vader van Denise toen hij haar zag, even later bij het bruidspaar toen ze elkaar zagen. Na een kopje koffie reden we naar het Park Sonsbeek om daar wandelend rondom hun trouwlocatie de fotoshoot te doen. Dit park bood meer dan genoeg mogelijkheden daarvoor en de tijd vloog daardoor voorbij.

De daggasten waren zich inmiddels aan het verzamelen bij de trouwlocatie en wandelend, en even later in hun stoere trouwauto, kwamen ze aan. De ceremonie vond vervolgens plaats in Villa Sonsbeek. Met een lach en een traan vond deze trouwceremonie plaats en uniek: hun konijn Turbo kwam samen met hun nichtje de ringen brengen. Althans, dat was de bedoeling. Turbo had er weinig zin in, de ringen waren opeens weg en voor het nichtje was het ook wel een beetje spannend. Gelukkig mocht ze later een mooie tekening maken in het trouwboekje, dat maakte veel goed.

Na de ceremonie was het tijd voor de bruidstaart, felicitaties op 1,5 meter afstand en gezellig borrelen. De barbecue werd ondertussen opgewarmd en stond er even later een heerlijk buffet klaar. De feestavond werd even later gestart met een rustige openingsdans van het bruidspaar waarna het tijd voor ons was om een laatste coole afsluitende foto te maken en de spullen in te pakken. Een heel tevreden bruidspaar achterlatende.