Ondanks dat we al velen jaren trouwfotograaf zijn, Anastasia en Damien zijn het allebei al ongeveer 11 jaar, zijn er nog steeds nieuwe trouwlocaties te ontdekken. Bij de bruiloft van Daphne en Peter was dit zo: zij trouwden in Lunteren bij Parkhotel Hugo de Vries. We waren benieuwd naar deze trouwlocatie!

De dag begon redelijk vroeg voor Anastasia met de rit naar Barneveld om de voorbereidingen van Peter en zoon Daan te fotograferen, Damien ging naar Hoogland om hetzelfde te doen bij Daphne en dochter Merel. Daar haalde Peter haar ook even later op en nadat we kort wat foto’s gemaakt hadden bij de vijver waar ze elkaar tijdens een feest hadden ontmoet reden we naar het Schaffelaarse Bos om daar de fotoshoot te maken van dit gezin en bruidspaar. Eerst hebben we wat foto’s met de kinderen erbij gemaakt zodat die daarna nog een dutje konden gaan doen en we daarna met de bruid en bruidegom rustig hun foto’s konden maken. Het landgoed is heel afwisselend met laantjes, bos, bloemen en bruggetjes dus het was geen enkel probleem mooie foto’s te maken van ze.

We reden daarna door naar hun trouwlocatie, het Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Daar was vanwege de onzekere weersvoorspelling gekozen voor de ‘binnenlocatie’ hoewel het bijna als buiten aanvoelt door de open zijde en het vele licht. Het was prachtig aangekleed en toen de gasten allemaal zaten kon het bruidspaar hun entree maken. Peter kwam met de kinderen op, Daphne werd weggegeven door haar vader. De ceremonie vloog voorbij en daarna was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart, toost en borrel. Ondertussen werd de ceremonieplek omgetoverd tot een sfeervolle dinerzaal en de barbecue werd opgewarmd. In het zonnetje konden we buiten de groepsfoto’s maken.

Na het uitgebreide diner kwamen de avondgasten aan en kon het bruidspaar zich klaar gaan maken voor de openingsdans. Dat bleek een uitgebreide en mooi uitgevoerde dans te zijn, prachtig om te fotograferen ook! Na de afsluitende foto gemaakt te hebben was het tijd om het bruidspaar gedag te zeggen, net als deze nieuwe trouwlocatie. Wat een fijne plek!