Previews trouwfoto’s Landgoederij Bunnik – Kim en Mark – Trouwfotograaf Utrecht

Gisteren hebben we de bruiloft van Kim en Mark mogen fotograferen op de gave trouwlocatie Landgoederij Bunnik! Van een stoere loods en het groene Rhijnauwen tot de sfeervolle Deel van de boerderij, een afwisselende dag dus. Kijk je mee?

Mark en Kim wonen in Houten en met zijn broer een paar straten verderop was het gemakkelijk: Mark deed zijn voorbereidingen bij zijn broer thuis en Kim in hun nieuwe eigen huis. Terwijl Kim de trap af kwam lopen zagen ze elkaar voor het eerst in hun schitterende trouwkleding.

Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we het er al over: Mark is een klassieke Volvo aan het restaureren en die moest onderdeel van de trouwdag worden. Helaas was hij nog lang niet klaar en dus gingen we tijdens de fotoshoot naar de loods toe waar Mark eraan werkt en hebben we daar een superstoere foto gemaakt, met achterin de auto (voor zover herkenbaar als auto haha). Daarna reden we naar het nabij gelegen Rhijnauwen om daar in een groene omgeving de rest van de trouwfoto’s te maken.

Op een paar minuten afstand daarvan ligt hun trouwlocatie, de Landgoederij in Bunnik. De groep daggasten stond al te wachten bij het Kasteel Cammingha toen ze in hun Volvo trouwauto aan kwamen rijden. In de grote zaal De Deel nam de groep daarna plaats en kon de trouwceremonie beginnen. Met hun eigen geloftes uitgesproken sloten ze hun huwelijk met een overtuigende kus en geklap van de gasten.

Op het terras konden ze vervolgens de bruidstaart aansnijden en proosten met hun gasten. Met het kasteel op de achtergrond hebben we de groepsfoto’s gemaakt en waren de koks druk bezig met een uitgebreide barbecue voor te bereiden. Die smaakte fantastisch en na het diner gingen we nog even met Kim en Mark op pad om ook bij het laatste daglicht wat foto’s te maken.

De avondgasten verzamelden zich intussen in de tot feestzaal omgebouwde zaal en de band was in aan het spelen. Het bruidspaar openden het feest met een rustige schuifeldans waarna de band het overnam. Een goed begin van een ongetwijfeld mooie avond!

Zelf nog op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! 

Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - UtrechtTrouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht Trouwfotograaf Landgoederij Bunnik - Utrecht