Previews van de trouwfoto’s van Michelle en Nick, gemaakt in Den Bosch en Klooster Betlehem, gemaakt door Tweemetervijf fotografie / Trouwfotograaf Utrecht.

De trouwdag van Michelle en Nick keken we al lang naar uit. Niet alleen omdat ze ons lang lang voorafgaand aan hun bruiloft hadden geboekt, maar zeker ook omdat ze gingen trouwen op een locatie waar we al lang wilden fotograferen: Klooster Betlehem in Haren (vlakbij Oss).

Deze trouwlocatie staat bekend om heer sfeervolle en zeer fotogenieke trouwkapel waar warme kleuren en oog voor detail afstralen. Gecombineerd met de bourgondische verzorging (waar Damien als geboren Limburger van houdt) is dit een fantastische trouwlocatie.

Maar hun dag begin in Sint-Michielsgestel, in het huis van de ouders van Nick deden ze allebei hun voorbereidingen. Michelle zat lekker rustig boven op zolder terwijl Nick de 1ste verdieping gebruikte voor zijn voorbereidingen. In de tuin zagen ze elkaar voor het eerst in hun trouwkleding en wat waren ze direct van elkaar onder de indruk, prachtig! Na een lunch vertrokken wij samen met het bruidspaar en videograaf Peter van JullieTrouwfilm naar het centrum van Den Bosch om daar het eerste deel van hun trouwreportage te maken. Het was een heerlijk zonnige dag en daar hebben we tijdens de reportage lekker gebruik van gemaakt. Onder andere bij de Sint-Janskathedraal hebben we foto’s gemaakt.

Daarna vertrokken we naar Haren om in en om het Klooster Betlehem de tweede serie te maken. Wat een fantastische plek is dit, met zoveel rust en groen eromheen. Je komt direct tot rust hier en je voelt je erg welkom!

Even later kwamen de daggasten aan en werd het tijd voor het officiële deel van de dag: de huwelijksvoltrekking. Geleid door Henny Boers van JouwTrouwambtenaar ging dat op een ontspannen en soepele manier. Zelfs het jonge nichtje van Michelle en Nick kwam zoals gehoopt de ringen netjes naar voren brengen!

Na de trouwceremonie was het tijd voor een toast, het aansnijden van de bruidstaart en lekker gezellig met elkaar borrelen. Op het veld hebben we ook nog groepsfoto’s gemaakt en werden even later de eerste gerechtjes van het diner buiten in het zonnetje geserveerd. De rest van het diner vond plaats weer in die mooie sfeer van de trouwkapel terwijl in de feestzaal verderop alles in gereedheid werd gebracht voor de avond. DJ Marcel van HuwelijkDj draaide zich ook al warm en de avondgasten kwamen binnen. Na de felicitaties was het tijd voor de openingsdans en ondanks dat Michelle en Nick niet heel erg hadden uitgekeken naar dit moment hadden ze een prachtige dans voorbereid. Na nog wat afsluitende foto’s gemaakt te hebben buiten was het tijd voor ons om naar huis te gaan, ontzettend blij met deze dag en dat we eindelijk op deze gastvrije en fotogenieke locatie mochten fotograferen. Hopelijk snel weer eens!