Previews van de trouwfoto’s van Lesley en Wim die in het stadhuis van Hilversum en bij Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht gisteren zijn getrouwd. Bij het stadhuis vond een korte ceremonie plaats voor maar een klein deel van de gasten, op Kasteel Sypesteyn konden ze heerlijk in de tuin voor hun hele groep gasten trouwen.

Lesley en Wim zijn dol op het stadhuis van Hilversum en dus moest daar absoluut hun trouwceremonie plaatsvinden. Helaas moesten ze door corona hun bruiloft aanpassen en kon er maar voor een klein deel van de groep in het stadhuis getrouwd worden. Daarom trouwden ze later, in de prachtige tuin van Kasteel Sypesteyn voor de tweede keer.

Maar hun dag begon natuurlijk met hun voorbereidingen. Lesley deed dit bij haar ouders in Hilversum en Wim twee straten verderop. Bij de voordeur zagen ze elkaar voor het eerst en vertrok de groep daarna in een prachtige knalrode Engelse bus naar het stadhuis. Uiteraard mèt mondkapjes op!

Daar aangekomen kwamen ze door een haag van gasten het stadhuis in en werd het officiële huwelijk voltrokken. De ceremonie vond ik niet plaats in de traditionele trouwzaal van het stadhuis maar in een grotere zaal. Buiten stond de bus weer te wachten en na wat foto’s met het stadhuis op de achtergrond gemaakt te hebben vertrokken we naar Kasteel Sypesteyn. Daar was de ceremonieplek al prachtig aangekleed en werden ze nu door de hele groep gasten verwelkomd.

Lesley werd weggegeven door haar vader en daarna konden ze genieten van een prachtige speech van hun eigen persoonlijke trouwambtenaar en vriendin. Onder luid applaus vond het ja-woord en de kus plaats. Verderop in de tuin vond vervolgens het borrel- en felicitatiemoment plaats en konden de gasten genieten van een heerlijk zonnetje in de tuin. Wij gingen met het bruidspaar ook de tuin in om hun fotoshoot te doen.

Vervolgens was er een grote barbecue gepland en waren er speeches. De avondgasten waren inmiddels ook gearriveerd. Bij Kasteel Sypesteyn mag helaas geen harde muziek meer gespeeld worden maar daar hebben ze wat op gevonden: een silent disco. Met koptelefoons op en meerdere ‘kanalen’ waarop je verschillende muziek kunt luisteren openden Lesley en Wim met een mooie dans de feestavond. Het werd een heerlijke avond met veel gezelligheid en uiteindelijk ook nog een sterretjeshaag waar de gasten het bruidspaar in weggeleide. Een fantastisch einde van een prachtige trouwdag.