Previews van de trouwfoto’s van de bruiloft van Larissa en Bas die afgelopen vrijdag zijn getrouwd bij in Tuin De Hoge Waard van Kasteel Montfoort. Het was onze eerste en voorlopig ook weer laatste bruiloft met Testen voor Toegang aangezien het niet meer mag, wat hadden Larissa en Bas dus een enorm geluk!

Uddel, Soesterduinen en Soesterberg
De dag van Larissa en Bas begon al vroeg met hun voorbereidingen. Larissa deed dat in haar ouderlijk huis in Uddel op de Veluwe, Bas in een hotel dat vlakbij lag. Larissa’s ouders wonen prachtig in het buitengebied en het was fijn om hier in alle rust haar voorbereidingen te doen. Bas kwam even later in een prachtig gerestaureerde Volkwagen Beetle die nog van haar opa is geweest (die er helaas niet meer bij kon zijn) aanrijden om haar op te halen.

Na een hapje en drankje vertrokken we naar de prachtige Soesterduinen om daar hun trouwfoto’s te maken. Het bos, de lanen en de duinen zelf bieden hier meer dan genoeg mogelijkheden voor. Daarna reden we nog snel even langs de landingsbaan van Soesterberg om daar wat foto’s te maken, helaas was de baan afgesloten en konden we er dus niet echt op.

Tuin de Hoge Waard en Kasteel Montfoort
Na de fotoshoot reden we naar Tuin de Hoge Waard in Montfoort. Deze prachtige tuin ligt net buiten het dorp en is sinds een paar jaar onderdeel van Kasteel Montfoort. Met uitzicht op het dorp kun je daar trouwen. En dat deden Larissa en Bas! Bas kwam als eerste aan in de trouwauto samen met zijn vader, Larissa kwam direct erna aangelopen samen met haar vader. Lekker in het zonnetje konden Larissa en Bas vervolgens luisteren naar de mooie toespraken van de trouwambtenaar en als verrassing ook van hun vier getuigen. Wat werd er een hoop gelachen!

Ook hadden Larissa en Bas nog eigen geloftes voor elkaar geschreven waarin ze hun waardering voor elkaar uitspraken. Wat zijn dit altijd mooie momenten! Met een groot applaus kon hun huwelijk vervolgens officieel voltrokken worden!

Na de ceremonie was de tuin ook de perfecte plek voor de borrel en groepsfoto’s te maken. Ook waren er nog wat stukjes voorbereid en kwam een ijscoman nog langs om voor de nodige verfrissing te zorgen.

Diner en feestavond
Na de borrel verplaatste de groep gasten zich naar het kasteel waar een heerlijk diner op hun stond te wachten in de sfeervolle Poorterzaal van het kasteel. Even later kwamen de eerste avondgasten aan en kon er door de DJ en saxofonist van Zoek DJ begonnen worden aan de sfeer te maken voor de feestavond. Dankzij het Testen voor Toegang die alleen nog deze avond mocht was het een ouderwets goed feest inclusief openingsdans en volle dansvloer. Natuurlijk maakten we ook nog een mooie afsluitende foto voor onze spullen in te pakken. Laten we hopen dat we snel weer dit soort mooie bruiloften mogen fotograferen!