Gisteren mochten we de eerste bruiloft van na de zomervakantie fotograferen! Althans, onze zomervakantie want in het zuiden van het land waar deze bruiloft plaatsvond was het nog lekker zomervakantie. Geniet mee van de previews van de trouwfoto’s van Cindy en Jip gemaakt bij Kasteel de Keverberg in Kessel, Noord-Limburg!

Voorbereidingen
De voorbereidingen van hun trouwdag deed het bruidspaar allebei in hun ouderlijk huis. Jip in Helden, vlakbij hun trouwlocatie en Cindy nog een stukje zuidelijker in Neeritter. Ze hadden een lange dag gepland en dus gingen bij ons de wekkers al vroeg af.

Toen ze allebei hun prachtige trouwkleding aan hadden kwam Jip zijn bruid ophalen, lekker klassiek aanbellend aan de voordeur. Daarna vertrokken we naar hun trouwlocatie, het bijzonder gerenoveerde Kasteel de Keverberg dat prachtig gelegen aan de Maas ligt. Hier hadden we kort de tijd voor de fotoreportage waarna we, helaas door het minder goede weer niet buiten, naar de bovenste verdieping van het kasteel gingen om daar ‘op de zolder’ de ceremonie te hebben.

Wettelijk huwelijk
Daar had zich een groep gasten verzameld voor het bijwonen van de ceremonie. Met uitzicht op de Maas wordt de ceremonie voltrokken, komt het neefje van Jip de ringen brengen en zijn er prachtige persoonlijke verhalen over de bruid en bruidegom. Na het ja-woord en het ondertekenen van de aktes is het tijd voor een korte lunch, want een bruiloft in het zuiden van het land is niet compleet met maar 1 ceremonie.

Kerkelijk huwelijk
Cindy en Jip willen hun huwelijk namelijk ook laten zegenen in de Rooms-Katholieke kerk in Neeritter, vlakbij waar Cindy is opgegroeid. In de sfeervolle omgeving van een Rooms Katholieke kerk en met mooie woorden van de kapelaan wordt ook deze ceremonie op een persoonlijke manier voltrokken. Buiten staan daarna hun gasten opgesteld om het kersverse bruidspaar op te wachten en maken we een groepsfoto bij de kerk. Het zonnetje schijnt en dat is een mooi teken van boven.

Feestavond
Met alle officiële momenten voorbij kunnen Cindy en Jip nu lekker gaan genieten! Eerst komt er een groep gasten voor de ceremonie, maken we groepsfoto’s met kleinere groepjes en wordt er uitgebreid bourgondisch gedineerd in het kasteel. De prachtige tent buiten wordt omgebouwd tot feestlocatie (inclusief Testen voor Toegang) met sfeerverlichting en de DJ die zich warm aan het draaien is. Een grote groep gasten meldt zich en het is voor we het weten gezellig en ouderwets druk. Iedereen lijkt er weer direct aan gewend te zijn om geen 1,5 meter te hoeven bewaren en na het proostmoment van Cindy en Jip gaat de tent helemaal los. Hakken, polonaises en natuurlijk volgens goed Limburg gebruik Sjoenkele gaat weer alsof corona niet bestaat. Konden we maar altijd hier blijven! Maar helaas is het even later tijd voor ons om te vertrekken en laten we een feestende massa achter. Dat feest gaat ook zonder ons goed komen!