Een trouwlocatie waar we graag komen als trouwfotografen uit Utrecht is Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Hier kun je namelijk op een prachtig landgoed en in een sfeervolle trouwzaal trouwen, met een uitstekende culinaire verzorging. Ook Alissa en Stevine kozen ervoor om hier te trouwen en wij waren erbij als hun fotografen!

In de ochtend vertrokken Lieke en Damien eerst naar Doorn om daar bij Fernand’s Hairstyling het bruidspaar te treffen. Twee bruiden vandaag en die ook nog eens samen hun voorbereidingen bij de kapper deden, dat was erg leuk om te fotograferen en mee te maken. Daarna snel naar hun huis in Leersum dat aan de rand van de heide ligt om daar hun trouwjurken aan te doen. Na de first-look vertrokken we met een huifkar en twee prachtige zwarte paarden de heide op om daar, in de voor hun zo’n belangrijke omgeving, hun photoshoot te doen. Het begon al goed warm te worden op deze uiteindelijk tropische dag en dus zochten we ook regelmatig de schaduw op.

Terug bij hun huis stonden hun families de twee bruiden op te wachten en kon er daarna lekker geluncht worden. In een stijlvolle Excalibur van 123Trouwauto reden ze naar Baarn toe om daar weer om te wisselen naar een ander paardenspan om hun entree bij hun trouwlocatie te maken, het sjieke Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Na de borrel was het tijd voor een vroeg diner want na het diner zou de ceremonie pas gaan plaatsvinden.

Toen de ceremoniezaal vol zat kwam het bruidspaar binnen en namen plaats. Als verrassing voor vrijwel iedereen nam de moeder van Alissa het woord, zij was de trouwambtenaar vandaag! Heel bijzonder moet dat zijn als je (schoon)moeder jou trouwt…

Na de ceremonie stond er een indrukwekkend taartenbuffet klaar (Stevine is patissier) en was het tijd voor de felicitaties, maar niet voordat er witte duiven losgelaten waren. De felicitaties gingen over in het avondfeest dat natuurlijk met een openingsdans van het bruidspaar werd gestart. Ondanks de warmte werd er lekker gedanst op de dansvloer en vloog de feestavond voorbij, dankzij de band Rusty and the Senators!