Na gisteren al op een nieuwe locatie gefotografeerd te hebben bij de bruiloft van Daphne en Peter mochten Anastasia en Damien ook vandaag weer naar een nieuwe trouwlocatie. Eigenlijk was dit niet de bedoeling van Rinske en Frank, ze hadden een andere trouwlocatie eerst gekozen maar door een verkeerd gelopen overname was die nu niet meer beschikbaar. Maar dat vond het bruidspaar uiteindelijk helemaal niet erg!

Het heeft ze ongetwijfeld wat slapeloze nachten gekost in de zoektocht naar een alternatieve trouwlocatie maar ze kwamen uit bij Ridderhofstad Hindersteyn en dat blijkt een schot in de roos. De mensen, de schitterende tuin en perfecte locatie maken dat ze uiteindelijk heel graag hier willen trouwen. En dat snappen wij, want wat een sfeervolle en bijzondere locatie om te trouwen is dit!

Maar hun trouwdag begon daar natuurlijk niet. Die begon bij hun thuis in Doorn waar ze beiden samen met hun jongens Teun en Jort hun voorbereidingen doen. Rinske zit boven op hun werkkamer daarvoor terwijl Frank de boel beneden regelt. In de tuin van hun huis zien ze elkaar dan eindelijk voor het eerst in hun trouwkleding en blijkt Frank daarna als verrassing een klassieke trouwauto te hebben geregeld. Waar ze met z’n vieren in kunnen!

We rijden naar hun trouwlocatie Hindersteyn om daar in de tuin hun fotoshoot te doen. Het kasteel en de tuin bieden daarvoor meer dan genoeg mogelijkheden. De daggasten beginnen even later te arriveren en Rinske en Frank verdwijnen uit beeld om even later samen met hun kinderen hun entree te maken. De ceremonie kan buiten in de tuin plaatsvinden met uitzicht op het kasteel. Naast mooie speeches van hun trouwambtenaar en familie en vrienden blijken ook hun twee jongens iets voorbereid te hebben.

Jort, de jongste van de twee, heeft een tekst die hij op wil noemen (wat natuurlijk mega-spannend is voor hem) en Teun heeft met zijn zanglerares een lied voorbereid. Volgens mij was er uiteindelijk niemand die de ogen droog kon houden. Inclusief wij… Zo lief en zo mooi van ze!

Na de ceremonie is het tijd om de 3 meter (!) lange aardbeienslof aan te snijden en is er een middagprogramma voor de groep kinderen voorbereid. De volwassenen borrelen in die tijd lekker in het zonnetje en zijn er nog meer speeches. In de wijnkas wordt inmiddels het diner voorbereid en staat er een schitterend aangeklede tafel even later klaar. De gasten worden daar verwend met een uitgebreid diner.

De avondgasten arriveren en het bruidspaar kan alle felicitaties in ontvangst gaan nemen. Na de opening van het feest en het gooien van het bruidsboeket nemen wij afscheid van dit lieve stel en helaas ook van deze trouwlocatie. Hopelijk komen we hier snel weer eens terug!