De bruiloft van Dianne en Thijs stond afgelopen zaterdag in onze agenda’s en we laten je nu graag de previews zien van hun trouwdag bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld zien. Die dag stonden er twee bruiloften op onze planning en dus splitsten wij ons op: Annelieke en Caroline waren hier aan het fotograferen en Damien en Lieke in Doorn bij Oranjerie Hydepark.

Vakantiehuis in Garderen
In plaats van op verschillende plekken hun voorbereidingen te doen hadden Dianne en Thijs voor een andere optie gekozen: samen met een aantal belangrijke mensen voor ze hadden ze een vakantiehuis in Garderen afgehuurd waar ze beiden hun voorbereidingen deden. Super gezellig, handig en leuk natuurlijk! Het was ook nog eens echt een prachtige plek; lekker landelijk en veel ruimte. Met het zonnetje die ook nog eens meewerkte beloofde het een mooie dag te worden!

Kasteel de Schaffelaar
De first-look hadden ze ook hier, lekker in de tuin. Hierna vertrokken we naar hun prachtige trouwlocatie Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Hier ligt een prachtig park / bos omheen waar we perfect hun trouwfoto’s konden maken. Even later werden bruid en bruidegom hier ook opgehaald door hun trouwvervoer: een schitterende donkerrode koets met imponerende zwarte paarden ervoor. Wow!

Hun gasten stonden hun inmiddels op te wachten en konden ze hun entree maken. De ceremonie vond vervolgens binnen plaats in de prachtige zaal van het kasteel. Vol liefdevolle blikken en geloftes voor elkaar! Na het ja-woord en het ondertekenen van de aktes was het tijd voor een gezellige borrel en het maken van groepsfoto’s. Tijdens het aansluitende diner waren er prachtige speeches en stukjes voor het bruidspaar voorbereid.

Maar ook het bruidspaar had nog iets moois voorbereid: de openingsdans! Hij kon gelukkig plaatsvinden en wat een mooie dans, je kunt wel zien dat ze beiden graag dansen. De avond zal na ons vertrek nog ongetwijfeld erg gezellig zijn geweest!